Lanti Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 már elkezdtem de nem biztos hogy pont megleszz a mani, lehet egy 20ezressel ki kell majd segíteni :lol: tegnapelőtt meg rövid volt a táv, az XE felül húz nagyot B) ^_^ mi van csabi elvertek a suzukival? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 mi van csabi elvertek a suzukival? :huh: GTi volt? Az tud meglepetéseket okozni 1-200m -eken (persze, ha nincs telepakolva idétlen hifivel) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 mi van csabi elvertek a suzukival? :huh: akár azzal is... :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Valaki ezt meg tudná nekem játszani? :huh: Monnyuk feltéve hogy hasonló potom áron el lehet hozni, és a szállítás sem 6 jegyű összeg :lol: http://cgi.ebay.co.uk/VAUXHALL-OPEL-OMEGA-...id=p3286.c0.m14 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 akár azzal is... :huh: :lol: Hehe,én szivesen kiállok a morzsával...a szusi ellen persze. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Hehe,én szivesen kiállok a morzsával...a szusi ellen persze. :huh: Lehet meglepődnél... úgy megy pont mint egy NE GSI... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Lehet meglepődnél... úgy megy pont mint egy NE GSI... :lol: Felőlem akár SEH is lehet, azzal is be lettem már hitelesítve :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Felőlem akár SEH is lehet, azzal is be lettem már hitelesítve :huh: Felőlem is és akkor én is a másik motorkódossal megyek...okoska... :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 hát ha érdekel valakit...májusban több mint 3000 voltunk kint Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 12-én lesz Kecskemét...szerintem az opelesek ott lesznek... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 http://www.melygarazs-street.hu/emtc2009pi...2009_tuning.jpg hát ha érdekel valakit...májusban több mint 3000 voltunk kint Meg ha sokan vannak nem jó, mert nem kerülsz sorra gyorsuláshoz :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Lehet meglepődnél... úgy megy pont mint egy NE GSI... :lol: azért arra kiváncsi lennék. Max a sport változat megy úgy mint egy NE. Ezt tapasztalatból mondom. Azon meg is lepődtem még mikor NE-m volt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 mi van csabi elvertek a suzukival? :huh: hát csak az első betük ugyanazok a subarunál és a suzukinál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 azért arra kiváncsi lennék. Max a sport változat megy úgy mint egy NE. Ezt tapasztalatból mondom. Azon meg is lepődtem még mikor NE-m volt :huh: 102 LE 1030 kg... vs 115 LE 1100 kg... szóval kb egált mennek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 hát csak az első betük ugyanazok a subarunál és a suzukinál B) miért a másodikok mik??? :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 miért a másodikok mik??? :huh: :lol: ^_^ Vigyázz Csabi, beugratós a kérdés :D :D B) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Sziasztok! Szeretném megkérdezni,hogy valakinek mutat e hasonlóan a hőfokórája, vagyis normális e az hogy 90 és 100 fok között áll. anno nem ment fe eddig mostanában kezdet el .cseréltem termosztátot és jeladót is és továbbra is ezt mutatja. a venti 100fok körül kapcsol szóval elvileg az jó. félek nehogy nagyon melegen használjam aztán hengerfejes legyen...egyébként c20xe dis-es a kocsi. válaszokat előre is köszönöm! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Sziasztok! Szeretném megkérdezni,hogy valakinek mutat e hasonlóan a hőfokórája, vagyis normális e az hogy 90 és 100 fok között áll.anno nem ment fe eddig mostanában kezdet el .cseréltem termosztátot és jeladót is és továbbra is ezt mutatja. a venti 100fok körül kapcsol szóval elvileg az jó. félek nehogy nagyon melegen használjam aztán hengerfejes legyen...egyébként c20xe dis-es a kocsi. válaszokat előre is köszönöm! :huh: Már nem azért kolléga,,, de ez a 280 as óra nem XE be való sztem... vagy a tank és a hőfokmérések az eredeti műszerfalból valók? Mert ha nem akkor sztem ne csodálkozz. Az én XE hőfokom egész más skálázású.... ahol neked most 90 fok felett a vonal van ott van a 90 fok.... Ja piros mutatós akkor ez turbós műszerfal..... akkor meg is van a bibi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 :lol: :huh: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Már nem azért kolléga,,, de ez a 280 as óra nem XE be való sztem... vagy a tank és a hőfokmérések az eredeti műszerfalból valók? Mert ha nem akkor sztem ne csodálkozz. Az én XE hőfokom egész más skálázású.... ahol neked most 90 fok felett a vonal van ott van a 90 fok.... Ja piros mutatós akkor ez turbós műszerfal..... akkor meg is van a bibi! ez az óra át van kalibrálva, legalábbis a sebesség része 5ös váltóhoz van...a hőfok is más lenne? az előző tulajánál nem volt ilyen probléma vele :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 ez az óra át van kalibrálva, legalábbis a sebesség része 5ös váltóhoz van...a hőfok is más lenne? az előző tulajánál nem volt ilyen probléma vele :lol: Fingom sincs akkor.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Az enyém is ilyen hőfokon dolgozik ebben a melegben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 A tank és a hőfok már xeből való és be lett lőve kilóméterórásnál vagy hol hogy megfelelően mutasson igy a fordulat a tank és a km is tökéletes és eddig a hőfok is az volt.A régi ne-mben is úgy volt ahogy neked a hőfok, de az valami gyári hiba volt mert az meg mindig az első vonalon állt meg és nem érte el számszakilag a 90fokot. az volt az üzemi hőmérséklet.a facelifteseknál már ezen korrigáltak. Szóval nem azzal van a gond,de nem értem mi lehet a baja:/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Fingom sincs akkor.... :lol: nana, zöld gázt nem kérünk :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts