mackosajt Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 mé nem volt rajta gumi??? :huh: Emléxel még, amikor Pestának kigurult egy felgen a kocsiból? Szerintem Stefán erre célzott. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Emléxel még, amikor Pestának kigurult egy felgen a kocsiból? Szerintem Stefán erre célzott. ^_^ Úr isten...ti mikre emlékeztek...bakker... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Amilyen sűrűn te autót cserélsz, nem csodálom, hogy pl. erre nem emléxel. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Úr isten...ti mikre emlékeztek...bakker... :huh: :lol: Hát abból kiindulva hogy arra sem emlékeztél amit tegnap írogattál, ezen nem lepődök meg. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Én szóltam hogy nézzék meg mer vmi koppan de csak akkor amikor lerükizek a cég elől. Amúgy elnézést kérek doktor mindenhez értő nagyszerelő mágusbácsi :P Te figyelj már, ez még én is észrevettem, amikor kéken kifeküdt :huh: :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Jó kis jamboree volt, Laci4 is ott rontotta a levegőt :lol: Jájá.. még én is bepaszíroztam magam egy vizsgára.. 27-én lejár... 25.én viszem.. Nem semmi forgalom volt Patyinál ^_^ Néztem is.. volt ott még +2Gsi rajtunk kívűl.. bár nekem így hírtelen nem jött le kié mié... Nah.. de most húúúzok Jólélünk van.. megyek telekre melózni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 ....Néztem is.. volt ott még +2Gsi rajtunk kívűl.. bár nekem így hírtelen nem jött le kié mié.... Az OZ felnis Tom haverjáé :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Ilyenkor menyivel toltátok egymást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 maa ugye max h9-ig mert esti sétakocsikázás van Vigyél széket a Lurdyhoz :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 nem gyünik' be a link :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 nem gyünik' be a link :huh: Pedig nekem működik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 Pedig nekem működik. :huh: Bénááázikkkkkkkk :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 Egy satufék, és máris átültetek volna... :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 Egy satufék, és máris átültetek volna... :huh: :lol: ^_^ Csemegéztek volna a kárszakértősöük! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 Amíg nem lesz Dj Blitz mix, ezt is el lehet hallgatni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 na mi van anti a talicskáddal ?? difi ? kuppulng ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 na mi van anti a talicskáddal ?? difi ? kuppulng ? Kuplung ok, difi rejtélyeit még kutatjuk... ^_^ Most semmi hangja épp 3 napja... :huh: Már az is felmerült, hogy mivel a régi kuplungom elfogyott úgy, hogy a szegecsek fele is már eltűnt, lehet az okozta a bibit valami úton módon... (Bár ez így önmagában érthetetlen de még is egyenlőre csönd van...) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 Nascar :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 Kuplung ok, difi rejtélyeit még kutatjuk... B) Most semmi hangja épp 3 napja... :huh: Már az is felmerült, hogy mivel a régi kuplungom elfogyott úgy, hogy a szegecsek fele is már eltűnt, lehet az okozta a bibit valami úton módon... (Bár ez így önmagában érthetetlen de még is egyenlőre csönd van...) :lol: Akkor meg b4szni kell neki,oszt majd előjön! :P Difiolajat kell abban cserélni időközönként? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 Akkor meg b4szni kell neki,oszt majd előjön! :lol: Difiolajat kell abban cserélni időközönként? :huh: Kell igen... nemsoká olajcsere, és akkor cserélünk a difiben is meg a váltóban is... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 :lol: :huh: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Kecskeméti pályanapra kéne vinni ilyet :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Kecskeméti pályanapra kéne vinni ilyet B) Csabi! Akkor most kezd el spórolni... :P :lol: :D Félsz, hogy megint lemaradsz mint tegnap előtt este mi??? :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Csabi! Akkor most kezd el spórolni... :D :D :D Félsz, hogy megint lemaradsz mint tegnap előtt este mi??? :huh: :lol: ^_^ már elkezdtem de nem biztos hogy pont megleszz a mani, lehet egy 20ezressel ki kell majd segíteni B) tegnapelőtt meg rövid volt a táv, az XE felül húz nagyot :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts