Lanti Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Mennyivel megnyugtatóbb így nem??? :huh: :lol: ^_^ sokkal :D B) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 úgy röhögj h asszonyod is vele lesz.. ha buknak együtt buknak :huh: :lol: Alig várjátok mi? Férj: Drágám,mit tennél,ha nyernék a lottón? Feleség:Azonnal elhagynálak és vinném az engem jogosan illető nyeremény felét! Férj:Van egy kettesem.Itt van 200 forint,a nyeremény fele és takarodj a k...a anyádba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 ....Egyébként nem is értem... itt a sok nagyszájú rééécer, és senki nem állt oda a pályára, pedig elég jóra sikerült, tempó is volt kanyarok is minden ami kell... :huh:.... Kapnak mégegy lehetőséget : http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=539607 :lol: ^_^ B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Na annak is meglett a bibije... jó az csak már 1-esben is csúszott a kuplungom... azt mondták ilyen szar állapotban levő motyót még nem láttak... most cserélik éppen... ^_^ Nehéz eldönteni, hogy a kuplungcsere vagy a szoftverezés lenne e drágább :lol: Azért kíváncsi leszek, hogy így mit fog lépni a Bubu :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 ha neked bejött nekem is :lol: Persze,nem is kell nekem segíteni :huh: B) ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Persze,nem is kell nekem segíteni :huh: B) ^_^ próbálunk elkerülni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 kész ez a szar végre :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 kész ez a szar végre ^_^ enyém is... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Enyém meg pár napig pihen, mert eladtam alóla a futóművet. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Redi, a casablanka fehéren már bevezették az éventi vizsgát?? :huh: :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Hetek óta le akarom cserélni az olajat csak nem eléggé, aztán ma rávettem magam, dobtam egy telót Patyinak, aki be is préselt az imént két autó közé. Mondom valami mintha baszkodna balelől, hát valóban Jó kis jamboree volt, Laci4 is ott rontotta a levegőt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Nem volt feltünő, hogy kopog a lengőkar ? :huh: :lol: ^_^ B) Én is voltm ma Lacinál :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Nem kérdeztétek, hogy a bicikliknek nem lett baja? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Nem volt feltünő, hogy kopog a lengőkar ? :huh: :lol: ^_^ B) Én is voltm ma Lacinál :P Én szóltam hogy nézzék meg mer vmi koppan de csak akkor amikor lerükizek a cég elől. Amúgy elnézést kérek doktor mindenhez értő nagyszerelő mágusbácsi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Nem volt feltünő, hogy kopog a lengőkar ? :huh: :lol: ^_^ B) Én is voltm ma Lacinál :lol: Nem volt feltűnő, hogy gurul az úton a felni? :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Redi, a casablanka fehéren már bevezették az éventi vizsgát?? :huh: :lol: ^_^ B) na a google :P :lol: tényleg Redi mikor jár le a vizsga? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Holnap ide valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Valaki még Antinál is jobban él. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Nem volt feltűnő, hogy gurul az úton a felni? ^_^ B) :lol: mé nem volt rajta gumi??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Valaki még Antinál is jobban él. ^_^ http://images.forum-auto.com/mesimages/494934/DSC00129.jpg Mééé me beállt a GSI-jével egy homokozóba??? :huh: B) :P Amúgy meg nem is értem a nevem felmerülését... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Lanti:van neteeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmm :huh: :lol: ^_^ Albert: Itt mindenkinek van nete B) Anti: Me jólélünk van... :P :lol: :D Albert: Nanana Szubaruja nincs mindenkinek Csak így. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Csak így. :P B) Jah... húúú de kombinálsz... :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Jah... húúú de kombinálsz... :huh: :lol: ^_^ Nem kombinálok, csak figyelek és nem OFFolok jobbra-balra ész nélkül. :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Nem kombinálok, csak figyelek és nem OFFolok jobbra-balra ész nélkül. :P :huh: Nincs is annyi hozzászólásod mint nekem... :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Nincs is annyi hozzászólásod mint nekem... :huh: :lol: ^_^ Erről van itt nagyba szó. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts