Rattesid Dénes Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Óra szerint Hááát nem is mert óra szerint 240volt. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 nahát ezt tudtuk Lanti :huh: :lol: mit szósz be krumpliorrú ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 mit szósz be krumpliorrú :huh: dóóógozzá jóóóó!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 dóóógozzá jóóóó!!! :lol: a hétre megvagyok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 a hétre megvagyok :lol: hallom felhívott más helyettem, hogy legyen mire fogni Dinyéktől az eljövetelt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 hallom felhívott más helyettem, hogy legyen mire fogni Dinyéktől az eljövetelt. :huh: ha neked bejött nekem is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Kemény a duma... az elpukkant mocis GT-R eladó... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Kemény a duma... az elpukkant mocis GT-R eladó... :huh: Úgy is XE-t kell belerakni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 van neteeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmm :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 van neteeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmm :huh: :lol: ^_^ Itt mindenkinek van nete B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Itt mindenkinek van nete :huh: Me jólélünk van... :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Me jólélünk van... :huh: :lol: ^_^ Nanana Szubaruja nincs mindenkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Nanana Szubaruja nincs mindenkinek Szaggat is a netem... :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Szaggat is a netem... :huh: :lol: ^_^ Akkor azért nem jött le tökéletesen a rajtprogram :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Akkor azért nem jött le tökéletesen a rajtprogram :lol: :huh: Na annak is meglett a bibije... jó az csak már 1-esben is csúszott a kuplungom... azt mondták ilyen szar állapotban levő motyót még nem láttak... most cserélik éppen... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Elment az ablakunk alatt egy piros békorza és gsiklubos matricát láttam rajta :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Elment az ablakunk alatt egy piros békorza és gsiklubos matricát láttam rajta :huh: :lol: ^_^ asszony B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Na annak is meglett a bibije... jó az csak már 1-esben is csúszott a kuplungom... azt mondták ilyen szar állapotban levő motyót még nem láttak... most cserélik éppen... :huh: Meddig játszanak a vackoddal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 asszony :huh: :lol: Így bukik le az ember... ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Meddig játszanak a vackoddal? Amíg kész nincsenek... kb addig...de lehet előbb kész lesznek... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Így bukik le az ember... :huh: :lol: tényleg hol is előttetek? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 tényleg hol is előttetek? :huh: Most még csak röhöx... :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 tényleg hol is előttetek? :huh: ugye ugye hol is járkál :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 ugye ugye hol is járkál :huh: :lol: úgy röhögj h asszonyod is vele lesz.. ha buknak együtt buknak ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 úgy röhögj h asszonyod is vele lesz.. ha buknak együtt buknak B) :P Mennyivel megnyugtatóbb így nem??? :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts