laller Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 nem, mert fel lett írva a progiba... vagy ha kiszedjük akkor egyáltalán nincs... nincs azzal baj, csak feljebb kell szúrni, illetve dolgozunk valamilyen opciós megoldáson, hogy tudjam én állítani...sztem ott más lehet.... jobb lenne az anélkül, minek az ? amugy pl nekem sokkal szarabb volt a tapadásom sokkal....furcsa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 jobb lenne az anélkül minek az ? amugy pl nekem sokkal szarabb volt a tapadásom sokkal....furcsa Igen...érdekes... amit mondtam... volt aki odaragadt, volt aki csúszott mint ha taknyon ment volna... elképzelhető, hogy erősen gumifüggő, hogy mi van spanban a ragaccsal... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 amúgy teljesen egyszerű a dolog... 5.000-nél tiltásszerűen tartja a fordulatot, de közben nyomást is épít, 0.5 bart tart ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 amúgy teljesen egyszerű a dolog... 5.000-nél tiltásszerűen tartja a fordulatot, de közben nyomást is épít, 0.5 bart tart ki... hát ott a rajtprogrammal nem okés vmi ez tuti sima 265 lovassal is gecijot lehet lőni .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 hát ott a rajtprogrammal nem okés vmi ez tuti sima 265 lovassal is gecijot lehet lőni .... Utcán nincs és nem is volt vele gond eddig sem...Csak Lacházán nem volt okés a dolog... :huh: Amúgy Feron a sárga EVO-val pont ugyan így járt, és a román békalámpás STI is... :lol: pedig az 400 Le állítólag...és Feroné is 360-370 között valahol.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 hatalmas :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 hát ott a rajtprogrammal nem okés vmi ez tuti sima 265 lovassal is gecijot lehet lőni .... az utcán tök más mert ott a rpm limiter is jo mondjuk addig amig megnem tudod milyen igazibol egy rajtprogram egyébbiránt gyári a motorvezérlő? mert ha igen akkor abban csak egy dual rpm limit van ami egy fos.... közel se rajtprogram ....hapedig egy nem a saját ecu.s és opcios a rajtprogram akkor egy normál rajtproggramnál amikor bekened csinál egy 40 fokos gyujtásretardot meg vagy 1bart amit addig tart mig az auto elindul és akkor megkap egy jelet majd vissztér a teligázos táblára viszont ha pl van rajta egy 4-5kg os lendkerék akkor a büdös életbe nem lessz ######a a rajt Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 egy a lényeg irasd ki nem kell az jobb ha te csinálod le ne szo... jon? lusta disznó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 egy a lényeg irasd ki nem kell az jobb ha te csinálod le ne szo... jon? lusta disznó :huh: :lol: ^_^ de...jó lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 az utcán tök más mert ott a rpm limiter is jo mondjuk addig amig megnem tudod milyen igazibol egy rajtprogram egyébbiránt gyári a motorvezérlő? mert ha igen akkor abban csak egy dual rpm limit van ami egy fos.... közel se rajtprogram ....hapedig egy nem a saját ecu.s és opcios a rajtprogram akkor egy normál rajtproggramnál amikor bekened csinál egy 40 fokos gyujtásretardot meg vagy 1bart amit addig tart mig az auto elindul és akkor megkap egy jelet majd vissztér a teligázos táblára viszont ha pl van rajta egy 4-5kg os lendkerék akkor a büdös életbe nem lessz ######a a rajt Ecutekes...ami biztos tod, hogy a gyárilag full írható computert felülírják teljesen...nálam is módosul a gyújtástábla a rajtprogi alatt úgy rémlik, de erre nem esk... 1 bart is lehet simán, mert van akinek úgy van, de én nem akarom kinyírni szerencsétlent... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Ha csak sima RPM limites lenne, akkor azzal nem igazán lehet nyomást előállítani, illetve tartani... ahogy én tom...de tod, az nem jelent semmit... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 de én nem akarom kinyírni szerencsétlent... :huh: Ez nem rád vall! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Ez nem rád vall! ^_^ Valaki leütött, és beírt helyettem... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Valaki leütött, és beírt helyettem... :huh: :lol: Detti hova jár gyúrni? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 There is no Ken Block, this is no impreza :huh: :lol: ^_^ Johnnynak szeretettel. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 mellette ült az asszony és segített neki ^_^ Kocsogok B) :P :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Detti hova jár gyúrni? ^_^ A sok spenóóóót... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 There is no Ken Block, this is no impreza :huh: :lol: ^_^ Johnnynak szeretettel. :lol: This is no sponsored car! B) We don't need AWD! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 A sok spenóóóót... :huh: :lol: Eltudom képzelni,ahogy Popey mintás felsőben tolja! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 There is no Ken Block, this is no impreza :huh: :lol: ^_^ Johnnynak szeretettel. B) miez a szar ezt bármikor überelem az omegával vicc..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 sajna még nem turbos :huh: így nem kell fotoshop :lol: ^_^ B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 miez a szar ezt bármikor überelem az omegával vicc..... nem is akartak szerintem nagy kunsztokat végrehajtani benne... nem az a lényege. a szövegeket olvasd. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 nem is akartak szerintem nagy kunsztokat végrehajtani benne... nem az a lényege. a szövegeket olvasd. :huh: öööööö izé......lehet csak én nem értem mi a lényeg....mind 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Na Lanti Sumakker ideji autót csak a versenyen fog hajtani Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 öööööö izé......lehet csak én nem értem mi a lényeg....mind 1 tudol englisül? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts