Atommanó Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Volántefurobogóóó... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Na psze mert egy szöcske , min te másképp nézne ki azon a motoron? :huh: Egyébként is lefújna a menetszél a motorról! ^_^ Egészen biztos, hogy másképp néznék ki azon a motoron :lol: Kapaszkodnék B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Egészen biztos, hogy másképp néznék ki azon a motoron :huh: Na jah,mint tehénen a gatya! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 EZ terepgumi???nemár :huh: :lol: ^_^ Csakmert kép alatt ott van, és nem az h terepre is használható... sztem a SUVok miatt írják... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 :lol: :huh: ^_^ Ui: Hogy írjak is valamit, mert még a fogyasztós hazajön a balcsiról és beszól :P :lol: Anti voltál? Idő? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 sztem a SUVok miatt írják... kösz mindenki válaszát, izgi lenne /40-es gumival "terepezni" :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 :lol: :huh: ^_^ Ui: Hogy írjak is valamit, mert még a fogyasztós hazajön a balcsiról és beszól :P :D Anti voltál? Idő? B) Jaaa, most olvastam, így válaszolok magamnak! Figyelj Csabika :lol: rajtprogi belőve (sajnos előre meghatározott fordulaton)... Beálltam, elrúgtam, aztán azon vettem észre magam, hogy beleragadtam a ragacsba... úgy bebutult, hogy 1.200-as fordulatra visszaesett, és onnan kezdett menni... ez eljátszottam kétszer, és mivel én nem tudok ezen állítani, így nem is erőltettem tovább... Sajnos hibáztam azzal, hogy utcai körülmények között ami jól működik az itt most nem... sajnos ezt kihagytam a számításból, így sikerült menni két fergeteges 14 alja időt... Érted Csabikám? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 :lol: :huh: ^_^ Ui: Hogy írjak is valamit, mert még a fogyasztós hazajön a balcsiról és beszól :P :D Anti voltál? Idő? B) Voltam...de minek...odaragadtam a rajthoz... :lol: 5.000-re van írva a rajtprogi, én nem tom módosítani... (majd most csinálunk olyat amit tok...) mert utcán ez hibátlan...d Így elrúgtam 5.000-ről (többről nem tom a rajtprogi miatt mert az limiter is egyben) és úgy befulladtam a ragacs miatt, hogy leejtett 1.200-as fordulatra...és onnan kellett összeszedni magát...ami mint tudjuk esélytelen... így sikerült abszolválni egy 14.3-as időt, és nem is erőltettem tovább...inkább néztem a nagyokat...de nagy csodák nincsenek... 13.0 körül tud valahol az autó... ha nem ragad oda... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Jaaa, most olvastam, így válaszolok magamnak! Figyelj Csabika :huh: rajtprogi belőve (sajnos előre meghatározott fordulaton)... Beálltam, elrúgtam, aztán azon vettem észre magam, hogy beleragadtam a ragacsba... úgy bebutult, hogy 1.200-as fordulatra visszaesett, és onnan kezdett menni... ez eljátszottam kétszer, és mivel én nem tudok ezen állítani, így nem is erőltettem tovább... Sajnos hibáztam azzal, hogy utcai körülmények között ami jól működik az itt most nem... sajnos ezt kihagytam a számításból, így sikerült menni két fergeteges 14 alja időt... Érted Csabikám? ^_^ B) :P :lol: Azért neked leírtam még 1x... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Voltam...de minek...odaragadtam a rajthoz... :huh: 5.000-re van írva a rajtprogi, én nem tom módosítani... (majd most csinálunk olyat amit tok...) mert utcán ez hibátlan...d Így elrúgtam 5.000-ről (többről nem tom a rajtprogi miatt mert az limiter is egyben) és úgy befulladtam a ragacs miatt, hogy leejtett 1.200-as fordulatra...és onnan kellett összeszedni magát...ami mint tudjuk esélytelen... így sikerült abszolválni egy 14.3-as időt, és nem is erőltettem tovább...inkább néztem a nagyokat...de nagy csodák nincsenek... 13.0 körül tud valahol az autó... ha nem ragad oda... :lol: Én is 13 aljára saccolok, de rajtprogit nem lehet kiiktatni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 :lol: ^_^ B) Azért neked leírtam még 1x... :huh: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 kösz mindenki válaszát, izgi lenne /40-es gumival "terepezni" :lol: nekem /80 van ^_^ Anti ! a ragacsban reccsenhet is nem ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Én is 13 aljára saccolok, de rajtprogit nem lehet kiiktatni? nem, mert fel lett írva a progiba... vagy ha kiszedjük akkor egyáltalán nincs... nincs azzal baj, csak feljebb kell szúrni, illetve dolgozunk valamilyen opciós megoldáson, hogy tudjam én állítani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 nem, mert fel lett írva a progiba... vagy ha kiszedjük akkor egyáltalán nincs... nincs azzal baj, csak feljebb kell szúrni, illetve dolgozunk valamilyen opciós megoldáson, hogy tudjam én állítani... Aha, nem tudom milyen papucsok vannak alatta de magasabb rpm-ről meg nehogy osztómű gond legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 nekem /80 van ^_^ Anti ! a ragacsban reccsenhet is nem ? :lol: De igen... :huh: Sokaknak tört is ez az amaz... eddig nem volt ilyen ragadós a ragacs... most lehet a meleg miatt nagyon jóra sikerült... a hátsó difimmel nekem is lett valami, de nem biztos, hogy ott... majd szerdán megnézzük... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Aha, nem tudom milyen papucsok vannak alatta de magasabb rpm-ről meg nehogy osztómű gond legyen. 235/45 17, elvileg az a legideálisabb, ha el is tudja forgatni kicsit...akkor nincs olyan veszélyben az osztómű, difi, hajtás... Fapuma is eltörte a difijét... Audik törték a féltengelyeket...szal volt történés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 235/45 17, elvileg az a legideálisabb, ha el is tudja forgatni kicsit...akkor nincs olyan veszélyben az osztómű, difi, hajtás... Fapuma is eltörte a difijét... Audik törték a féltengelyeket...szal volt történés... A kis okos, megállsz amikor kell! :huh: Tibi most 15 colosakat tett a bubu alá, ha jól emlékszem annyit mondott, de lehet 16 mert a 15 nem megy fel, de én 15-re emlékszem, azt mondta hogy ezekkel a papucsokkal jobbat megy, és padlóról el lehet rugni, no problem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 A kis okos, megállsz amikor kell! :huh: Tibi most 15 colosakat tett a bubu alá, ha jól emlékszem annyit mondott, de lehet 16 mert a 15 nem megy fel, de én 15-re emlékszem, azt mondta hogy ezekkel a papucsokkal jobbat megy, és padlóról el lehet rugni, no problem! Hát ha STI, akkor ha jól tom már 16 sem megy fel... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 A kis okos, megállsz amikor kell! :lol: Tibi most 15 colosakat tett a bubu alá, ha jól emlékszem annyit mondott, de lehet 16 mert a 15 nem megy fel, de én 15-re emlékszem, azt mondta hogy ezekkel a papucsokkal jobbat megy, és padlóról el lehet rugni, no problem! Hát nem hiányzott, hogy valami nagyobb grimbusz legyen... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Turiék... :huh: És megúszták ennyivel... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Hát ha STI, akkor ha jól tom már 16 sem megy fel... :huh: Hát ismered, az a zöld békalámpás, az nem sti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Hát ismered, az a zöld békalámpás, az nem sti. Jaaaa...tom... az nem...arra felmegy a 16-os, de a 15 szerintem nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Hát nem hiányzott, hogy valami nagyobb grimbusz legyen... :huh: Hát jah.. És most kattog benne valami? Ha kell a Tibi száma, írj egy privit és megadom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Hát jah.. És most kattog benne valami? Ha kell a Tibi száma, írj egy privit és megadom! Patyinál majd alánézünk szerdán... addig nem érek rá én sem... bár ő még nem tud róla, hogy Subaruzni fog... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Kimi is perecelt... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts