Atommanó Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 SZIH és KKLH nincsenek olyan messze egymástól http://maps.google.com/maps?saddr=Szigetha...mp;t=h&z=11 Csak gondolom mert a döntőkön ott lesz Anti... Van má slick a subira? :( Slick nincs, de a 320 ps-hez még nem is kell... döntőzni nem megyek vissza, mert nem fogok bekerülni úgy sem... Amúgy meg azért szombat, mert nem vagyok eleresztve szabadnappal... konkrétan nem is emléxek mikor volt utoljára... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Ma este meeting volt a Lurdynál... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Amúgy meg azért szombat, mert nem vagyok eleresztve szabadnappal... konkrétan nem is emléxek mikor volt utoljára... :) :P Sajna én is így vagyok, szabadnap nuku, ha még is itthon maradok akkor 15000Ft mínusz! Bár mai napom nagyon jó volt,( dél körül rám akaszkodott egy angol üzletember és este 9-ig őt kellett vinni ide oda, kis városnézés, kaja, kávé, váci utca, aztán vissza a reptér) most kivehetnék 2 napot is, de mégsem teheti meg az ember! :hiya: Kivinném a gsi-t szombaton ha Pista már rászánta volna magát eladni nekem a póóówercuccot. :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Ma este meeting volt a Lurdynál... :) http://www.kepfeltoltes.hu/090727/sub2kics...ltoltes.hu_.jpg http://www.kepfeltoltes.hu/090727/sub1kics...ltoltes.hu_.jpg Na végre, magadtól is tolsz fel képeket. Mondtam Tibinek is hogy vettél subarut, mondta megkeres majd hogy csatlakozz a subarus brigádhoz! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Subaru Klub fórumon 2000 rég óta vagyok... :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Subaru Klub fórumon 2000 rég óta vagyok... :lol: :) És a klubbbbbbaaaa belptél már ? :( :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Subaru Klub fórumon 2000 rég óta vagyok... :P :) De az csak egy fórum, akikkel ő jár össze, azok egyik sem fórumoznak, viszont milliókat költenek a subarura, vagyis tapasztalatot ha valahonnan lehet, akkor ezektől az emberektől biztosan, mit érdemes mit nem, alkatrész ügyben is hol merre kell, stb.. Mondjuk a fórumon is lehet sokmindent tanulni, de pl.. az a fehér subarus srác tudod akit lanti is megmért, na tőle van mit tanulni, igazi subaru fan, behatolt elméletben és gyakorlatban is a subaru májáig! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Ma este meeting volt a Lurdynál... :( http://www.kepfeltoltes.hu/090727/sub2kics...ltoltes.hu_.jpg http://www.kepfeltoltes.hu/090727/sub1kics...ltoltes.hu_.jpg Nahát a másikhoz képest a tied nyerít :) A lámpa felső részén mi az ami annyira nem kell, hogy simán letakarta a srác a géptetővel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Ma este meeting volt a Lurdynál... :( Tessék ne képpel idézni... :) de ez egy GSi topic a képen pedig 1 sincs tessék a témába vágo képeket berakni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Nahát a másikhoz képest a tied nyerít :( A lámpa felső részén mi az ami annyira nem kell, hogy simán letakarta a srác a géptetővel? Hogy mit csinál??? :) Az egy "szemöldök" amit a lámpára lehet ragasztani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 mennyibe fáj egy pár ködlámpa ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 mennyibe fáj egy pár ködlámpa ? 40 körül... de még az is lehet, hogy bent van a takaró mögött nekem is... meg kéne nézni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 40 körül... de még az is lehet, hogy bent van a takaró mögött nekem is... meg kéne nézni... :) nekem azzal jobban tetszik :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 nekem azzal jobban tetszik :( Igen, én is nézegettem... csak élőben már nem olyan szép... hülyén van a kialakítása valahogy... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Lantos Úr. Köllene a Pájó. Cserébe megkapod a JVC-t, de az meg majd árulva lészen. oké, csütörtökön megfelel vagy eldobjam hozzád? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 oké, csütörtökön megfelel vagy eldobjam hozzád? Jó lesz a Lurdynál :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Kivinném a gsi-t szombaton Ezek szerint még megvan....Mozaikkal mi a helyzet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Ezek szerint még megvan....Mozaikkal mi a helyzet? CSabbiii válaszolj már Norbinak, mert tuti nem alszik amíg meg nem teszed :) :( :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Széthullott az ezüst GT-R mocija... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Széthullott az ezüst GT-R mocija... :) Rakjon be helyette egy C20XE-t :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Széthullott az ezüst GT-R mocija... :) Vmelyik nissan kereskedésnél rendeltek 3at, de elfelejtették az áfa változást, az ügyfelek meg nem akartak 3 M-t fizetni +ban, így bukta lett :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Széthullott az ezüst GT-R mocija... :) Azé a srácé akinek a bordó Hamman M6 is van? :( Mi lett vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Vmelyik nissan kereskedésnél rendeltek 3at, de elfelejtették az áfa változást, az ügyfelek meg nem akartak 3 M-t fizetni +ban, így bukta lett :hiya: :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Azé a srácé akinek a bordó Hamman M6 is van? :) Mi lett vele? Igen, ő... Felrobbant a blokk... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Pár hozzászólás evoklubbról: Az első GTR tegnap este KO ra ment. Szétrobbant a motorja! Az ezüst. 1.5 bar nyomással volt töltve lent és széttört benne minden! Kilyukadt a blokk! Nesze 1000 lóerő bír a skyline blokk! Akkora kamu ,hogy bírják minden módosítás nélkül hogy csak na! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts