mélykék76 Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 60 évre készült a tervek alapján... most azt mondják, hogy max 20... :P Bravuros teljesítmény :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Nikiék most indulnak... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Nikiék most indulnak... :( akkor az 10 lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 akkor az 10 lesz :) Aha... mi is nemsoká indulunk... szerintem kb 15 perc... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Aha... mi is nemsoká indulunk... szerintem kb 15 perc... Én még elüldögélek itt a klíma mellett kicsit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Én még elüldögélek itt a klíma mellett kicsit :P Be se kapcsolod? :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 turbos És még C20LET búgattyúk is vannak benne! :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Be se kapcsolod? :) :( Messze van a kempingszék, nem éri el :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Ott volt melettem, simán elértem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Ott volt melettem, simán elértem :( megmozdultál :P :hiya: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Én szerintem megyek mindkettőre, de a ringre csak akkor, ha a Corsa akkor még nem lesz szétszedve. Miért kellene szétszedni?Csak most raktad össze nem? :) turbos Ez szerintem tipikusan az a projekt hogy tegyünk rá egy turbot és milyen király lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Albi ingyen sem menne fel mert ugrana a "dizel" fogyi :( Látod ebben tévedsz, pár éve - még rövidebb volt a pálya - már mentem néhány kört. 2:50 volt az időm ha jól emléxem. Grabber 60lovas pólójával :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Miért kellene szétszedni?Csak most raktad össze nem? :( Vannak még kisebb problémák a kasztni stabilitásával, főleg az első kereszttartónál, ami az egész erőt átviszi a kasztnira gázadásnál és fékezésnél. Tegnap megerősítettük, de szerintem ez is csak ideiglenes lesz, tehát szerintem augusztusban, vagy szeptemberben még szét kell szednem és újjáépítem az egész elejét. Na meg szerintem be kell majd neveznem egy szinterkuplungra, mert ezt a kevlárt már most, gyári nyomáson is sikerült 3-ban megcsúsztatnom... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Tegnap jártam Patyinál - kocsimnak semmi baja csak arra volt dolgom aztán beugrottam - van ott a kerítésnek bxszva egy jó karcos szétbelezett fekete Astra GSi motorháztető ha esetleg vkit érdekel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Tegnap jártam Patyinál - kocsimnak semmi baja csak arra volt dolgom aztán beugrottam - van ott a kerítésnek bxszva egy jó karcos szétbelezett fekete Astra GSi motorháztető ha esetleg vkit érdekel :( Lantinak esetleg? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Vannak még kisebb problémák a kasztni stabilitásával, főleg az első kereszttartónál, ami az egész erőt átviszi a kasztnira gázadásnál és fékezésnél. Tegnap megerősítettük, de szerintem ez is csak ideiglenes lesz, tehát szerintem augusztusban, vagy szeptemberben még szét kell szednem és újjáépítem az egész elejét. Na meg szerintem be kell majd neveznem egy szinterkuplungra, mert ezt a kevlárt már most, gyári nyomáson is sikerült 3-ban megcsúsztatnom... :) Me ugye nem megmondtam?! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Me ugye nem megmondtam?! :( Mit? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 ... Na meg szerintem be kell majd neveznem egy szinterkuplungra, mert ezt a kevlárt már most, gyári nyomáson is sikerült 3-ban megcsúsztatnom... :) Biztos, hogy a kuplung csúszik és nem az "út"? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Mit? :) Hogy kell még faragni az elején mer sok lesz a paci. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Lantinak esetleg? :( Én is gondoltam rá :) De nem néz ki túl szépen, szerintem egy jó bontottal sokkal jobban jár Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Hogy kell még faragni az elején mer sok lesz a paci. Ha nem lett volna már elrohadva a kereszttartóm, akkor nem lett volna ilyen gond. Ezt most javítottuk, majd megerősítettük, de nem lett elég, ezért ősszel, vagy télen teljesen új elemekre cserélem és azt erősítem meg még jobban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Biztos, hogy a kuplung csúszik és nem az "út"? :( Tuti, hogy a kuplung csúszott meg. Elég rendes szaga is volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Tuti, hogy a kuplung csúszott meg. Elég rendes szaga is volt. :) Égett kevlárszag az milyen lehet :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Én is gondoltam rá :) De nem néz ki túl szépen, szerintem egy jó bontottal sokkal jobban jár Szerintem ok lenne ez,újra fényeztetni és mehet a helyére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 :( :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts