Pehi Csabi Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Na pont azért van ez a párezer Ft hogy az ilyen macskajancsik ne menjenek bohóckodni hát max 5 kör nem ér meg tízezreket szerintem, és az olyanok mint én miért is ne mehetnének fel? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Hol volt ilyen? :) há mikor a platón ülnek és a bubu elé dobnak egy nagy zsákót pl, nemtom hány perc hány másodpercnél Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Kipihented magad Csabi??? :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 há mikor a platón ülnek és a bubu elé dobnak egy nagy zsákót pl, nemtom hány perc hány másodpercnél és biztos a kisbabás nőt is véletlenül ütötték el, csak felvették és berakták a videóba... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 turbos Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Anti ti nem jöttök szombaton siófok coca cola beach, toborzok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 turbos nyóóócelep... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Anti ti nem jöttök szombaton siófok coca cola beach, toborzok :) Dógozok sajnos... ráadásul Forma 1-van... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Távirati stílus :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 hát max 5 kör nem ér meg tízezreket szerintem, és az olyanok mint én miért is ne mehetnének fel? :) Albi ingyen sem menne fel mert ugrana a "dizel" fogyi :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Dógozok sajnos... ráadásul Forma 1-van... :( Kár, mondjuk én is kimaradok belőle, bár péntek és vasárnap szerintem nem lesz rossz! De kicsit pihenni is kell! Unatkozni nem fogunk, eddig 32 taxival megyünk le :) Remélem jó idő lesz! Gondolom teltház van nálatok is, hívni akartalak azt hiszem hétfőn de mondom biztos teltház van és elvittem a Victoriába az utasokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Kár, mondjuk én is kimaradok belőle, bár péntek és vasárnap szerintem nem lesz rossz! De kicsit pihenni is kell! Unatkozni nem fogunk, eddig 32 taxival megyünk le :) Remélem jó idő lesz! Gondolom teltház van nálatok is, hívni akartalak azt hiszem hétfőn de mondom biztos teltház van és elvittem a Victoriába az utasokat! A Passageban még van hely 2 szép nagy lakás 140 EUR körül/éj...ha tudsz rá valakit, holnap délelőtt ott vagyok... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 A Passageban még van hely 2 szép nagy lakás 140 EUR körül/éj...ha tudsz rá valakit, holnap délelőtt ott vagyok... :( Már ma is jó lett volna? Egyik kollégám keresett hasonlót a főcsatornán, ha ezt tudom ajánlom neki! :) Elvitte a Meridienbe, úgy utálom azokat, szemét egy népség, Mind1 majd kalkulálok ezzel is, úgy is csörgök ha van valami! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 nyóóócelep... :( Óccsóbb az alkatrész hozzá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Már ma is jó lett volna? Egyik kollégám keresett hasonlót a főcsatornán, ha ezt tudom ajánlom neki! :) Elvitte a Meridienbe, úgy utálom azokat, szemét egy népség, Mind1 majd kalkulálok ezzel is, úgy is csörgök ha van valami! Lett volna... Holnaptól van egy 2 éjszakára, aztán van egy péntektől 2 éjszakára... 80 nm-nél nagyobb luxuskecók... :( Az épület maga gáz, mert kihalt de a kecók jók... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Lett volna... Holnaptól van egy 2 éjszakára, aztán van egy péntektől 2 éjszakára... 80 nm-nél nagyobb luxuskecók... :) Az épület maga gáz, mert kihalt de a kecók jók... És kié ez? Sissi tulajáé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 És kié ez? Sissi tulajáé? Neeeeeem... ez egy másik cég... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Lett volna... Holnaptól van egy 2 éjszakára, aztán van egy péntektől 2 éjszakára... 80 nm-nél nagyobb luxuskecók... :) Az épület maga gáz, mert kihalt de a kecók jók... Ez építették a spanyolok ? dác mikor ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Neeeeeem... ez egy másik cég... Egyik reggel voltam itt vendégért de már kint álltak mire odaértem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Ez építették a spanyolok ? dác mikor ? Igen... index.hu-n van pár szép cikk... :) Dác fél 10 körül...állítólag... de Niki azt ígérte, hogy még csörög, mikor indulnak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Egyik reggel voltam itt vendégért de már kint álltak mire odaértem! 3 cég üzemeltet itt apartmanhotel (szerűséget)... Central Passage Apartman - 4seasons Apartman, és mi vagyunk a Passage Apartman Hotel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 3 cég üzemeltet itt apartmanhotel (szerűséget)... Central Passage Apartman - 4seasons Apartman, és mi vagyunk a Passage Apartman Hotel... Aha, azt nem tudom melyikből jöttek, csak a cím volt megadva meg a név, 3 olasz utas volt! Egyébkén szépek a kecók! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Mi a 6X6-tal melózunk... így hacsak a vendég nem hívott titeket maga, akkor nem tőlünk volt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Igen... index.hu-n van pár szép cikk... :P Dác fél 10 körül...állítólag... de Niki azt ígérte, hogy még csörög, mikor indulnak... Szép, kérdés meddig lesz az :) :( 10 előtt nem lesz semmi megint :hiya: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Szép, kérdés meddig lesz az :) :( 60 évre készült a tervek alapján... most azt mondják, hogy max 20... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts