Atommanó Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Te magadnak? :) Azééé me te béna vagy más nem biztos, hogy az... :( :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Azééé me te béna vagy más nem biztos, hogy az... :( :P :hiya: Várjál nézem hogy téged kérdeztelek-e. ...... ....... Jólvan, látom már. NEM! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Te magadnak? :) Azt írtam hogy feltöltöttem???? :( Én is csináltam...de igazából gép csinálta :hiya: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Várjál nézem hogy téged kérdeztelek-e. ...... ....... Jólvan, látom már. NEM! :) Unatkozik,mert nem kell dolgoznia :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Várjál nézem hogy téged kérdeztelek-e. ...... ....... Jólvan, látom már. NEM! :) és szerinted érdekel??? NEM! :( :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Azt írtam hogy feltöltöttem???? :P Hű nem azt írtad de azt olvastam :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Unatkozik,mert nem kell dolgoznia :hiya: Albi nem dolgozik??? :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Hű nem azt írtad de azt olvastam :) :( Meee béna vagy... :D Úgy gondoltad, hogy itt a lehetőség, hogy megint beleköss valamibe...aztán pofáracsattantál... de nem baj...nem haraxunk... :P :hiya: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Azééé me te béna vagy más nem biztos, hogy az... :) :( :P Nana vigyázzáááá, ő diplomás, diplomatikus meg minden :hiya: :lol: ne szójjjáá be neki mert beperel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Pénteken mérnem dolgozol? Ne kötekedj, te most mit csinálsz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Nana vigyázzáááá, ő diplomás, diplomatikus meg minden :) :lol: ne szójjjáá be neki mert beperel :D Az lehet...de nem jó az, ha vérzik az ember nyaka, és mellette még a levegőt is ott kell venni.... :( :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Albi nem dolgozik??? :) :( :P Azt nem tudom,de Te biztos hogy otthon vagy,és Detti sem dolgozott..legalábbis fél 12kor biztos nem :lol: :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Úgy gondoltad, hogy itt a lehetőség, hogy megint beleköss valamibe... Mivel pukim nincs hogy hogyan kell feltölteni egy klimakompresszort, inkább csak csodálkoztam hogy ez egy olyan művelet amit magadnak is meg tudsz csinálni. Amúgy dolgozok ja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Az lehet...de nem jó az, ha vérzik az ember nyaka, és mellette még a levegőt is ott kell venni.... :) :( :P Uuuu az k@@va sz@r lehet :hiya: főleg ha a nokedlit is ott kell bevinni! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Uuuu az k@@va sz@r lehet :) főleg ha a nokedlit is ott kell bevinni! :( :P Köszi az együttérzést. Astráddal amit soseadszel mivan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Azt nem tudom,de Te biztos hogy otthon vagy,és Detti sem dolgozott..legalábbis fél 12kor biztos nem :( :) Anyajegychecken voltunk... és hazavittem a Dettit...aztán jöttem vissza dolgozni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Köszi az együttérzést. Astráddal amit soseadszel mivan? Együtt érzek én ám veled te kis tündi bündi :) ezért írtam hogy milyen rossz lehet :( Jól van a kis brutál gép, pénteken kivittem kicsit megsétáltatni, kakilni a parkba meg ilyenek :P kibeba@@ott jól megy még mindig, ha nem viszik el az sem baj, még 600-ig lemegyek az árral majd, mert így nem adok hozzá semmi alkatrészt. Az új kocsi megvételéhez hála az istennek nem kell hogy eladjam a gsi-t. A súlyadót is kifizettem már egész évre, kötelezőt is kifizettem a 3. negyedévit, műszaki van rajta 1.5 év, a zöldkártya jár majd le 1-2 hónapon belül, végül is elvan a parkolóba, csak max sajnálom. :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Vettem ma hajnal 3 óra körül a roosevelt téren egy dvd lejátszót asztalit,5000Ft-ra mondta de lealkudtam 3 ezerre, mondom milyen ügyi vagyok, mp4 divix meg minden, erre hazahozom és megse mukkan :) na nembaj, ment már nagyobb hülyeségre is el 3 ezer :( 3 hete meg az egyik kolléga egy stihl fűrészt vett a dózsa téren :P 50, 000ft árulta és 20,000Ft megvette :lol: Miket lehet vásárolni egy taxisnak :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Vettem ma hajnal 3 óra körül a roosevelt téren egy dvd lejátszót asztalit,5000Ft-ra mondta de lealkudtam 3 ezerre, mondom milyen ügyi vagyok, mp4 divix meg minden, erre hazahozom és megse mukkan Na ez az amit még anyámnak sem vallanék be :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Vettem ma hajnal 3 óra körül a roosevelt téren egy dvd lejátszót asztalit,5000Ft-ra mondta de lealkudtam 3 ezerre, mondom milyen ügyi vagyok, mp4 divix meg minden, erre hazahozom és megse mukkan :) na nembaj, ment már nagyobb hülyeségre is el 3 ezer :( 3 hete meg az egyik kolléga egy stihl fűrészt vett a dózsa téren :P 50, 000ft árulta és 20,000Ft megvette :lol: Miket lehet vásárolni egy taxisnak :hiya: képzelem mennyire legálok a cuccok, amiket így árulnak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Na ez az amit még anyámnak sem vallanék be :hiya: Mééé??? Félsz a szobafogságtól??? :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 képzelem mennyire legálok a cuccok, amiket így árulnak :P Ja, legalább annyira mint az összes piacon itt pesten, vagy bárhol máshol az országban! Szerinted mikor ellenőrzés van a Józsefvárosin, miért csomagol össze mindenki? :) Múltkor bementem épp egy razia után, még gatyát sem tudtam venni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Ja, legalább annyira mint az összes piacon itt pesten, vagy bárhol máshol az országban! Szerinted mikor ellenőrzés van a Józsefvárosin, miért csomagol össze mindenki? :) Múltkor bementem épp egy razia után, még gatyát sem tudtam venni :( nem arról beszéltem, hanem lehet hogy azt a kütyüt fél órával előtte lopták el valahonnan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 nem arról beszéltem, hanem lehet hogy azt a kütyüt fél órával előtte lopták el valahonnan... Azt mondjuk nem hiszem, garanciapapír, kezelési útmutató, és minden tartozéka becsomagolva úgy ahogy kell, persze attól mé lehet lopott, de átalában nem szoktak rosszat lopni, ha egyszer nemjó akkor kinek kell az már. Egyszerűen csak átba@@tak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Anti pénteken kihozod a bubut az ivecóhoz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts