gsi.tamás Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Ja és legközelebb Lurdy talira mindenki hozzon szalonnát + kenyeret, nyársat csinálunk ott Anti pedig hozza a tűzokádót! Bocs, hogy majdnem lerobbantottam a kip. rendszered! Ebböl is látszik nagyon sok benzint kap, talán túl sokat is. Tényleg hazaértél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tamás_GSi_16V Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Sziasztok! Annyi idő után visszatértem! ;) Látom igencsak lendületben vagytok verdaépítgetés terén! Grat mindenkinek! Sonique: mikor lesz kész kb. az Astra GSi C20LET ? Üdvözlettel, Tamás GSi 16V Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember15, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2005 Épp ezt mondtam neki este én is. (Mert ugye Antinak segített összedobni az autót.) Azt mondta, hogy tök jól elvan az ágy alatt a C20LET! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 kicsit kemény lehet azon aludni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Ha már a LET-nél tartunk... :idea: az XE és a LET blokkja egy és ugyanaz? vagy tudtok valami eltérésről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Ha már a LET-nél tartunk... :idea: az XE és a LET blokkja egy és ugyanaz? vagy tudtok valami eltérésről? Maga a blokk elvileg ugyan az, csak a rajta és a benne lévő "sallangok" másak. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Ok! ;) Pont erre voltam kíváncsi. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 ....Viszont kint még akartam mondani, hogy a szívóhang nem olyan erőteljes a közös szívó doboz miatt szerintem. Kint halottam menni ilyet hengerenkénti szürővel és az olyan volt mint egy S1600-os rally gép. Brutál! Már a tiedben is hallani valamit :wink:.... Ha nem is adja vissza videó, de doboz nélkül iszonyat hangja volt ;) :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Szerinted miért mondtam? Le a dobozokkal! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Maga a blokk elvileg ugyan az, csak a rajta és a benne lévő "sallangok" másak. ;) Tehát akkot a C20NE-XE-LET blokkja uyanaz.Kérdés, hogy a hajtókarok, miegymás is ugyanaz-e. Egyenlőre még csak kérdezem! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Kérdés, hogy a hajtókarok, miegymás is ugyanaz-e. az már nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 az már nem Mondjuk Tom leírta : "a benne lévő 'sallangok' másak", csak ww nem figyel ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Szokás szerint, de az NE és XE blokk még okés.CSak a turbós lóg ki a sorból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Anno kiveséztem az XE és a LET témát és rákellett jönnöm nem lehet csinálni XE-ből LET-et ;) Érdemes egy turós cali mociját megvenni és azt elkezdeni felujjitgatni. (Szerintem az egész turbosítás veszteséges project) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 miért ne lehetne XE-ből LET-et csinálni? ha a blokk detto ugyanaz akkor csak LET cuccok kellenek bele is meg rá is meg köré is. Én csak azért érdeklődtem ezután mert ha esetleg LET mocit szeretnék akkor nem akarok cirkuszt a papírok körül. Megtartanám az XE blokkot ami be van jegyezve a forgalmiba és abba bele és rá építeni a LET cuccokat. Így megmarad a C20XE kódom nem kell papírok miatt futkorászni kötözködni a kpm-mel h miért nem engedik a LET-et berakni. És fontos h el tudom adni legális papírokkal, mehet műszakira és akár eredet vizsgára is a szám stimmelni fog. XE de közben pedig LET... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tamás_GSi_16V Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Jah, egyik ismerősömmel is szívózott a KPM, neki is GSi-je van egyébként, azért kötözködtek vele, mert a vezető és utas oldali ablakok is le voltak fóliázva. Leszedte, de majd most fogja visszarakni. ;) Egyébként a C20LET-tel egy Astra GSi mennyit gyorsul 100-ra és kb. mennyi a vége? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 ....Anno kiveséztem az XE és a LET témát és rákellett jönnöm nem lehet csinálni XE-ből LET-et ;).... Miért is nem lehet ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tamás_GSi_16V Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 miért ne lehetne XE-ből LET-et csinálni? ha a blokk detto ugyanaz akkor csak LET cuccok kellenek bele is meg rá is meg köré is. Én csak azért érdeklődtem ezután mert ha esetleg LET mocit szeretnék akkor nem akarok cirkuszt a papírok körül. Megtartanám az XE blokkot ami be van jegyezve a forgalmiba és abba bele és rá építeni a LET cuccokat. Így megmarad a C20XE kódom nem kell papírok miatt futkorászni kötözködni a kpm-mel h miért nem engedik a LET-et berakni. És fontos h el tudom adni legális papírokkal, mehet műszakira és akár eredet vizsgára is a szám stimmelni fog. XE de közben pedig LET... :twisted: Igen, viszont akkor darabokra kell szedni az XE-t és a LET-et, majd az XE-be bele kell rakni a LET cuccait (amiben picit különböznek), ami nem egy leányálom, de az a meló valóban sokkal kifizetődőbb, mintha állandóan a KPM-el szórakoznál, másrészt legálisak a papírok és még feelingesebb is a verda!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 [quote="Tamás_GSi_16V Igen, viszont akkor darabokra kell szedni az XE-t és a LET-et, majd az XE-be bele kell rakni a LET cuccait (amiben picit különböznek), ami nem egy leányálom, de az a meló valóban sokkal kifizetődőbb, mintha állandóan a KPM-el szórakoznál, másrészt legálisak a papírok és még feelingesebb is a verda!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Kérik a fóliáról a műbizonylatot meg minden hülyeségről amiről papír kellhet... nemtom mi van itten mostanság. Évekig nem szólt egyik sem semmiért ha megállított. Mert most szigórítottak, mert elég sok palánta elkente a száját az úton, és ezzel azt érik el, vagy nem, hogy az emberek majd a közlekedési szabályokat pontosan betartva, defenzíven fognak vezetni.Röhej.Nem erre kellene utazniuk, hogy van-e papírod vagy sem, hanem arra a sok idiótára, akik a széria verdákban racsingolnak, aminek sem a futóműve, sem a motorja nem alkalmas erre.Sorolhatnám még, de felesleges, mert ez nem az a topic. ááltalában aki sportverdát vesz, már javarészt tud vezetni,jók a reflexei, és elkerülni ezt a sok közveszélyes egyedet, akik aztán tényleg veszélyesek. Mind1. :? Most volt egy elég szomorú eset, amikoor is egy félh¨lye elvesztette az uralmát az autója felett, berepült egy buszmeg.be, meghalt egy 39 éves nő, egy kismama pedig súlyosan sérült.A kocsi véglegesen ki volt vonva a forg.ból, a gyereknek nem volt jogsija.Szóval ezekkel kellen inkább foglalkozniuk.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 A kocsi véglegesen ki volt vonva a forg.ból, a gyereknek nem volt jogsija.Szóval ezekkel kellen inkább foglalkozniuk.Szerintem. Ebben igencsak egyetértünk... Láttam én is ezt a balesetet a tívíben, elég durva volt. Egy felelőtlen suhancnak köszönhető... és az a baj hogy sok van ilyenekből 1.4, 1.6 limbóhintókban ülve, akik aztán a egy-egy kanyarban rakétakilövést reprodukálnak a buszmegállóba vagy a járdára és megölnek ártatlan embereket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 ááltalában aki sportverdát vesz, már javarészt tud vezetni,jók a reflexei, és elkerülni ezt a sok közveszélyes egyedet, akik aztán tényleg veszélyesek. meg fogtündér meg mikulás ;) :lol: :lol: Pisti te télleg ilyen naiv vagy? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Mondjuk redinek is igaza van ;) NaGyoN sokan vannak akik NaGyoN nem tudnak vezetni és sportkocsijuk van. Pláne ha már kicsit tempósabban csinálják kész időzített bombák... Rengeteg sportcar-t látok amiknek hiányoznak bizonyos darabjai, lökösök és egyebek, vagy fél kész lakatolás alatt és stb. Szóval csak ki kell nyitni a szemed és látod hányan vannak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tamás_GSi_16V Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Igen, teljes mértékben igazat adok én is! Nekem csak egy 1.4 8 szelepes, Si-motoros F-Astrám van, 82 lóval, de azt be kell vallanom, hogy én csak olyan manőverekbe megyek bele, ami másokat (gyalogos, biciklis, egyéb járó-kelő) nem veszélyeztet és természetesen amit el is bír az autó. Nem vagyok egyáltalán "lesz, ami lesz" típus, ha pedig netán valamelyik frissjogsis keménykedő lúzer vagy vasárnapi sofőr (mert általában ez a két állatfaj szokta a galibát okozni) miatt vészhelyzet támad, akkor úgy vagyok vele, hogy ha nincs kiút, akkor inkább a kocsi törjön, minthogy bárkinek is bármi baja is történjen! De, lekopogjam (kopp-kopp), hála Istennek ilyen eset még nem adódott az alatt a 4 év alatt mióta megvan a jogsi. Kezdetben, mikor még nekem is új volt a jogsi, picit lazáztam, de nem úgy mint a mai -legtöbb- Suzukis vagy egyéb 0 bites sofőr. Nem messze tőlünk, Bőcsön tegnap egy Trabantos gázolt el egy 13 éves srácot, aki bele is halt sérüléseibe! Megfújta a sofőr a szondát és elszíneződött! Borzasztó mi folyik manapság! Sok az őrült és az ittas az utakon! Az ilyeket kellene kiszűrni, nem pedig a matricákkal, fóliákkal kellene foglalkozni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 a matricákkal, fóliákkal kellene foglalkozni! ;) :lol: ez már magában meredekűl hangzik nemhogy még ez a valós tényálás... :!: egyszerűen nevetséges. és pont Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts