mélykék76 Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Nem hiszem... mert ő nem megy gyorsan...így nem éri utol őket... :( :P Szerintem van akkora tekintélye, hogy ha meglátják, akkor bevárják :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Teeeeee a második képen Futó Gabi ül a kocsiban ? :) :( :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 azééé János is örülhet. Ez a kép televan bödönnel :) :( :P :hiya: http://ll.speedhunters.com/u/f/eagames/NFS...ck/IMG_2661.jpg Ez a motortér mehetne a cicás topikba!Undorító,ahogy kinéz! Ez már inkább: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Nem leszek itthon. Nem örökbe adnám csak max kölcsön úgyhogy ezt is vissza kell adnod a Kadett ablakemelővel együtt :P áhá, akkor valamit majd kitalálunk. Bár sztem addig kivágom valami lemezből azt jónapot. :( A kadett ablakemelőt meg mondtam már akkor hogy elpostázom, aztmondtad hagyjam majd odaadom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Nem hiszem... mert ő nem megy gyorsan...így nem éri utol őket... :) :( Soha nem mondtam, hogy lassan megyek vagy én vagyok a legény a gáton és mindenki csak velem akar haverkodni. Asszem inkább nem vitatkozom mert semmi értelme, remélem nem találkoztok olyan hülyegyerekekkel mint ezek, bár nektek lehet mind1 hisz tök jó fejek azok akik a közutakon dobálnak mindenféle szart más autók elé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 A kadett ablakemelőt meg mondtam már akkor hogy elpostázom, aztmondtad hagyjam majd odaadom. :) Ja ráér. Soha nem mondtam, hogy lassan megyek vagy én vagyok a legény a gáton és mindenki csak velem akar haverkodni. Asszem inkább nem vitatkozom mert semmi értelme, remélem nem találkoztok olyan hülyegyerekekkel mint ezek, bár nektek lehet mind1 hisz tök jó fejek azok akik a közutakon dobálnak mindenféle szart más autók elé. Mivan Csabi szar a nyaralás? Egyébként frankón kivagyok mint a liba, fekete kocsiban szinte egész nap :P 250000 fok Na ja a bp dunakeszi fót veresegyház bp úton lehet sikerült begyűjtsek egy lájtos hőgutát :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 http://img.carstyling.hu/usercars/00/05/33..._1245951717.jpg zokogok..... (mennyi is volt a cupra?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 igyáááá egyet... :lol: :P Az volt, 3 doboz arany ászok és be is ba@@tam :hiya: :( simán elég ennyi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Az volt, 3 doboz arany ászok és be is ba@@tam :hiya: :( simán elég ennyi :) De ma is iszom már a 2.-at, ha sok hülyeséget beszélnék itt akkor az már több mint a 3. lesz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 De ma is iszom már a 2.-at, ha sok hülyeséget beszélnék itt akkor az már több mint a 3. lesz :) Alkesz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Alkesz :P Komolyan gondolkodtam már hogy kezdem érteni az alkeszokat :) nagyon jól esik este egy sör, mondjuk attól több szokott lenni :hiya: megnyugszok, meg ilyenek, még a fa@@om is feláll :lol: :( mondtam is az asszonynak, annyira szeretem a pi@@d ha ki lehetne meszelni be is költöznék! :D :D Egyébként meg ne tagadd hogy minden nap megiszol 1 üveg jégert :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 De ma is iszom már a 2.-at, ha sok hülyeséget beszélnék itt akkor az már több mint a 3. lesz :) sztem mindentől függetlenül igyál még vagy 3at :( egészségedre :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 sztem mindentől függetlenül igyál még vagy 3at :( egészségedre :hiya: Köszi szépen, az egész Opelos társaság egészségére iszom ám most. Lényeg hogy legyen valami ok! :P :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 ...még a fa@@om is feláll :P :) mondtam is az asszonynak, annyira szeretem a pi@@d ha ki lehetne meszelni be is költöznék! :hiya: :lol: Az nem a piától van, hanem attól, hogy egész nap ücsörögsz a taxiban és mindenhol durva nénik mászkálnak a városban :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Köszi szépen, az egész Opelos társaság egészségére iszom ám most. Lényeg hogy legyen valami ok! :( :) én csak az sajnálom h ma még kocsiba kell ülnöm :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Az nem a piától van, hanem attól, hogy egész nap ücsörögsz a taxiban és mindenhol durva nénik mászkálnak a városban :) Az a baj hogy nem a városban mászkálnak, hanem a kocsimban ülnek, széttett lábakkal, a visszapillantónak már kivan kopva a bütyke :D Volt már hogy annyira beleéltem magam hogy nem azt mondtam hogy (3600Ft mondjuk a belből egy fix transzfer) hogy tri thózönd szix handrid, hanem tri thózönd szex handrid :( erre a csaj szex? óóóó mondom sorryyyy biztos a meleg miatt van :D :P :hiya: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 én csak az sajnálom h ma még kocsiba kell ülnöm :( Sajnálhatod is, innen már csak egy lépés a guminő :P :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Az a baj hogy nem a városban mászkálnak, hanem a kocsimban ülnek, széttett lábakkal, a visszapillantónak már kivan kopva a bütyke :D Volt már hogy annyira beleéltem magam hogy nem azt mondtam hogy (3600Ft mondjuk a belből egy fix transzfer) hogy tri thózönd szix handrid, hanem tri thózönd szex handrid :) erre a csaj szex? óóóó mondom sorryyyy biztos a meleg miatt van :D :( :P :hiya: Mindjárt megsajnállak :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Háztartásialkoholisták ! 1esüljetek ! :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 gsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 ....Mivan Csabi szar a nyaralás?.... Nembírja a nyugit :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 He? Ha? Hö? Na ne ná né? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 gsi :P :hiya: Elég könnyen átcsusszant a rendszeren Amúgy meg most még röhögünk ezen... :) :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 :) :( Elég könnyen átcsusszant a rendszeren biztos nem volt benne katalizátor :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts