J0hnny Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Hooooppppp...ez az EVO odalett... :( Idióta f@szok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Futó kolléga: tuti lesz kedd-szerdán olaj? mert kicsit sürgősebb lett a dolog :) VIP listás lettél, hogy legyen valami örömhíred is... :( ma délután bármikor mehetsz az olajért, nevemre keresd :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Jó ötlet, abba aztán tényleg képtelenség beleköpni :( Hát, ott is benne van a pakliban, mondjuk ha hátramegyünk cigizni ugye a kávé mellé, egy oldalra nézés és megtörtént a baj :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Szal most héten... :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 VIP listás lettél, hogy legyen valami örömhíred is... :) ma délután bármikor mehetsz az olajért, nevemre keresd :( köszi Gábor, holnap elmegyek érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 :) Há most mibajod... most hét az most van b@szod... :P dátum szerint írjam??? vagy hogy szeretnéd??? :( Vagy úgy, hogy ma hétfő van... holnap kedd, aztán szerda...és utána jön a csütörtök...és már jöhetsz is... :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Há most mibajod... most hét az most van b@szod... :D dátum szerint írjam??? vagy hogy szeretnéd??? :hiya: Vagy úgy, hogy ma hétfő van... holnap kedd, aztán szerda...és utána jön a csütörtök...és már jöhetsz is... :D én is megyek bezárjuk a szallodat és kimegyünk raccsingolni :lol: :) :P :D :P vagy már tulzottan megszoktad és kedvedsincs vezetni :( klima mennyi lett ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 hehe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 én is megyek bezárjuk a szallodat és kimegyünk raccsingolni :hiya: :) :P :D :D vagy már tulzottan megszoktad és kedvedsincs vezetni :( klima mennyi lett ? Gyertek...de legkésőbb 1-kor alvás van... :lol: klíma javszerolás 60 pénz volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Gyertek...de legkésőbb 1-kor alvás van... :) klíma javszerolás 60 pénz volt... persze délután 1 kor .... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 persze délután 1 kor .... :hiya: :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Sonique a héten mennénk pestre...meddig tart átfúrni?mert reggel megyünk és valamikor délután jönnénk haza na meg kb mennyi mert már nincs sok pézem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Nincs valakinek véletlenül egy rajza vagy fényképe hogy a gsi koptató felfogató fémcucca hogy néz ki? Vettem koptatót olcsón, de fém nem volt hozzá, aztmondták az okosok ( spzoli ) hogy nem is kell megvenni az eredetit, mert egyszerűen ki lehet vágni lemezből ezt a cuccot, semmi különleges nincs rajta. Csak kellene valami támpont amin elindulhatok hogy mégis hogy néz ki. Előre is kösz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Nincs valakinek véletlenül egy rajza vagy fényképe hogy a gsi koptató felfogató fémcucca hogy néz ki? Vettem koptatót olcsón, de fém nem volt hozzá, aztmondták az okosok ( spzoli ) hogy nem is kell megvenni az eredetit, mert egyszerűen ki lehet vágni lemezből ezt a cuccot, semmi különleges nincs rajta. Csak kellene valami támpont amin elindulhatok hogy mégis hogy néz ki. Előre is kösz. :( :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 :) :( :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Nincs valakinek véletlenül egy rajza vagy fényképe hogy a gsi koptató felfogató fémcucca hogy néz ki? Vettem koptatót olcsón, de fém nem volt hozzá, aztmondták az okosok ( spzoli ) hogy nem is kell megvenni az eredetit, mert egyszerűen ki lehet vágni lemezből ezt a cuccot, semmi különleges nincs rajta. Csak kellene valami támpont amin elindulhatok hogy mégis hogy néz ki. Előre is kösz. :( Általában az eredetinél sem az anyagköltséget kell megfizetni hanem a tudást, hogy hogyan is néz ki és hogy kell felrakni. Amúgy ne higgy a rajznak mert lukak is vannak rajta. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 http://mypic.carstyling.hu/pic/user_galeri/4541_61479.jpg :P :hiya: Hogy akadna a fésű abba az egyensszálú hajadba! :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 http://img3.tar.hu/atommano/size2/38464082.jpg azé ennyi lik nicsen rajta :) Dzsoni te meg hallgass britniszpírszt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Sonique a héten mennénk pestre...meddig tart átfúrni?mert reggel megyünk és valamikor délután jönnénk haza na meg kb mennyi mert már nincs sok pézem :) meg se forduljon az fejedben hogy csak hozod és viszed jobb esetben 2 nap rosszabb esetben 1hét ..... ahogy az embernek munkaja engedi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 azé ennyi lik nicsen rajta :) akkóóó tömjé be rajta párat...most én magyarázzam eee... :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Nincs valakinek véletlenül egy rajza vagy fényképe hogy a gsi koptató felfogató fémcucca hogy néz ki? Vettem koptatót olcsón, de fém nem volt hozzá, aztmondták az okosok ( spzoli ) hogy nem is kell megvenni az eredetit, mert egyszerűen ki lehet vágni lemezből ezt a cuccot, semmi különleges nincs rajta. Csak kellene valami támpont amin elindulhatok hogy mégis hogy néz ki. Előre is kösz. :) Gyere adok eredeti fémet, most szedtem le pár hete. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Gyere adok eredeti fémet, most szedtem le pár hete. én meg pár honapja dobtam ki :) mert volt belöle pluszba ... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Há most mibajod... most hét az most van b@szod... :D dátum szerint írjam??? vagy hogy szeretnéd??? :P Vagy úgy, hogy ma hétfő van... holnap kedd, aztán szerda...és utána jön a csütörtök...és már jöhetsz is... :D Azt próbáltam mondani hogy oké, vettem, értem, meg ilyenek :hiya: Hétfőn válaszoltál a vasárnapi írásomra, hogy ezen a héten, és megvilágosodott előttem hogy most nem késtem le a köpködős kávét :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Azt próbáltam mondani hogy oké, vettem, értem, meg ilyenek :P Hétfőn válaszoltál a vasárnapi írásomra, hogy ezen a héten, és megvilágosodott előttem hogy most nem késtem le a köpködős kávét :hiya: :) :( Áháááááááááá... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts