Hepi Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 hát még rendőrt is hívjak, hogy megnézze a gsi-t.... nem győzők előlük menekülni :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 tökmind1 hova állitod.... ja hogy alapból sz@r...ezt nem tudtam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 már gsi lökös van rajta elvileg, de tény h a sonar lámpa a baglyokat is megvilágítja :) én úgy hívom, hogy fácánkereső :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 már gsi lökös van rajta elvileg, de tény h a sonar lámpa a baglyokat is megvilágítja :) Itt állt az utcánkban két hete amikor hazaugrottam ebédelni melóból. Le is fényképeztem. Már a gyári lökős volt rajta. Némileg igaza volt a pékeknek, de talán elég lett volna egy mozaikos beidézés mint Csabinak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 mentem a szabadság hídra Pestről és ott már új az út ment előttem valami izé, ő átfért a csatorna felett én nem.. nagyon nem... az a baj h pont középen egy 15-20cm maga csatornafedél unatkozik..... :) Miért nem ott és akkor hívtatok rendőrt??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Te meg itt írogatsz ahelyett hogy mennél nyaralni. :) :( Tegnap pont 8 körül indúltunk le, szépen kényelmesen, és már megy a pihenés. Végre Budapest mentes jónapot lesz 1 hétig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Tegnap pont 8 körül indúltunk le, szépen kényelmesen, és már megy a pihenés. Végre Budapest mentes jónapot lesz 1 hétig. Holvagytok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Holvagytok? Internet kávézóban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 odabasztam az alját, elfolyt az oil... haza húzott pehi :) kell olajteknő more,? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Holvagytok? A telken a Tiszánál Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 A telken a Tiszánál És ott van wifi? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 A telken a Tiszánál Helyes, a szúnyogoknak is kell kaja :( Pontosabban? Minima gps koordináták.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 kell olajteknő more,? köszi, van, csak oil nincs még :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Helyes, a szúnyogoknak is kell kaja :hiya: Azok is esznek csontot??? :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Azok is esznek csontot??? :) :( :P Ugyanmá csak álmodozol arról, hogy olyan sukár gyerek legyél mint én Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Ugyanmá csak álmodozol arról, hogy olyan sukár gyerek legyél mint én midenkinek ez az álma :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Ugyanmá csak álmodozol arról, hogy olyan sukár gyerek legyél mint én Álmodozik a tököm... Ganxta is megmondta, hogy amelyik férfi nincs 100 kg, az vagy beteg vagy csóró... :) Amúgy meg mostanában baszott nagy viharok vannak, és az sem esne jól ha valamelyik szelő hanyattcsapna... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Ganxta is megmondta, hogy amelyik férfi nincs 100 kg, az vagy beteg vagy csóró... :) Amúgy meg mostanában baszott nagy viharok vannak, és az sem esne jól ha valamelyik szelő hanyattcsapna... :( nincsde.hu :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 egy mozaikos beidézés mint Csabinak. Azzal vajon milehet? Kiváncis lennék mitmondtak és min izmoztak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 köszi Csabi, neked elnézem :P Futó kolléga: tuti lesz kedd-szerdán olaj? mert kicsit sürgősebb lett a dolog :) Bazz.. erre majdnem beírtam, hogy kellett neked úgy megpakolni.. (elöző oldalakon valahol linkelt képed..) Még jó,hogy továbbolvastam.. odabasztam az alját, elfolyt az oil... haza húzott pehi :hiya: Faxa! Ha amúgy nincs kint útjavítás, úthiba tábla, szerintem megpróbálhatsz kártérítést kérni... És ha szívóznak a magasságal, mond nekik, amit Anti írt.. "Nézzenek már rám.. " :( Xenonos Gsi. Síma közuti ellenőrzés, vagy péntek(vagy szombat...) esti raccing alkalmával vették el a forgalmit? Mert az se mindegy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Kávét akkor is kapsz ha szívod a vérem... max beleköpök előtte... :) :( :P Na wazze, az a baj hogy belőled ki is nézem :hiya: Sebaj, viszek magammal kávét :lol: Ui: Mármint a jövő hét csüt péntek szombat vasárnap? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Na wazze, az a baj hogy belőled ki is nézem :) Sebaj, viszek magammal kávét :P Jó ötlet, abba aztán tényleg képtelenség beleköpni :hiya: Ganxta is megmondta, hogy amelyik férfi nincs 100 kg, az vagy beteg vagy csóró... :lol: De nem volt igaza :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 kukk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Ui: Mármint a jövő hét csüt péntek szombat vasárnap? Szal most héten... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Hooooppppp...ez az EVO odalett... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts