Lanti Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Kellett ilyen hamar leengedni... :( szerintetek van értelme megpróbálni közterületeseknél? mert azért akadt fent ennyire mert hiányzik még 1 réteg aszfalt az útról.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 szerintetek van értelme megpróbálni közterületeseknél? mert azért akadt fent ennyire mert hiányzik még 1 réteg aszfalt az útról.... :) Mi történt? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 szerintetek van értelme megpróbálni közterületeseknél? mert azért akadt fent ennyire mert hiányzik még 1 réteg aszfalt az útról.... :) kb esélytelen de ha van fényképp stb akkor egy próbát megér Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Antikaaaa mikor nyomatod éjjel a melót? :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Antikaaaa mikor nyomatod éjjel a melót? :( :) csüt-pént-szomb-vas.... este 7-tőőőő reggel 7-ig... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 szerintetek van értelme megpróbálni közterületeseknél? mert azért akadt fent ennyire mert hiányzik még 1 réteg aszfalt az útról.... :) érdemes sztem oda visszamenni a helyszínre és rendőrt hívni, aztán fénykép stb és akkor már van értelme Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 csüt-pént-szomb-vas.... este 7-tőőőő reggel 7-ig... :D Jól belehúzol, sokat eszik a bubu? :) :lol: Na jó nem szívom a véred mert nem kapok finom kávét, mert készülj, menni fogok! :( ja és bubuval gyere meg akarom sasolni, biztos szép sötétbe :hiya: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 no, ugrott egy gsi forgalmi xenon miatt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 no, ugrott egy gsi forgalmi xenon miatt... :) mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 érdemes sztem oda visszamenni a helyszínre és rendőrt hívni, aztán fénykép stb és akkor már van értelme hát még rendőrt is hívjak, hogy megnézze a gsi-t.... nem győzők előlük menekülni :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 mi? melyik része nem világos? :) egy gsis srácnak elvették a forgalmit xenon miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 melyik része nem világos? :) egy gsis srácnak elvették a forgalmit xenon miatt. nah igy már világos h egyik srácnak már tudom melyikre gondolsz Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 nah igy már világos h egyik srácnak már tudom melyikre gondolsz vazzzee sztem nem ismered, és nem is ez volt a lényeg a lényegben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 hát még rendőrt is hívjak, hogy megnézze a gsi-t.... nem győzők előlük menekülni :) :( mi a loturot csinaltal már megint ??? ha szar az ut fizetnek csak a pontos hely és idöpont kell rendör nem kell .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 vazzzee sztem nem ismered, és nem is ez volt a lényeg a lényegben :) abba lámpába xenon nem is csodalom hogy elvették.... de sztem a lököm miatt vették el és a xenonra fogtak .. mert olyan csunya :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 mi a loturot csinaltal már megint ??? ha szar az ut fizetnek csak a pontos hely és idöpont kell rendör nem kell .... odabasztam az alját, elfolyt az oil... haza húzott pehi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 odabasztam az alját, elfolyt az oil... haza húzott pehi :) no mert szaguldassz meg összevissza ülteted a kocsidat :( azt sem tudod mi fér már el alatta :P és mibe akadtál bele ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 abba lámpába xenon nem is csodalom hogy elvették.... de sztem a lököm miatt vették el és a xenonra fogtak .. mert olyan csunya :) :P már gsi lökös van rajta elvileg, de tény h a sonar lámpa a baglyokat is megvilágítja :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 már gsi lökös van rajta elvileg, de tény h a sonar lámpa a baglyokat is megvilágítja :( miért nincs rajta állítási lehetőség? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 miért nincs rajta állítási lehetőség? :) tökmind1 hova állitod.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 miért nincs rajta állítási lehetőség? :) katasztrófa az a lámpa :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 no mert szaguldassz meg összevissza ülteted a kocsidat :( azt sem tudod mi fér már el alatta :P és mibe akadtál bele ? mentem a szabadság hídra Pestről és ott már új az út ment előttem valami izé, ő átfért a csatorna felett én nem.. nagyon nem... az a baj h pont középen egy 15-20cm maga csatornafedél unatkozik..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Jól belehúzol, sokat eszik a bubu? :) :P Na jó nem szívom a véred mert nem kapok finom kávét, mert készülj, menni fogok! :( ja és bubuval gyere meg akarom sasolni, biztos szép sötétbe :D :P Avval megyek, hiszen az van... :D Kávét akkor is kapsz ha szívod a vérem... max beleköpök előtte... :hiya: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 no mert szaguldassz meg összevissza ülteted a kocsidat :) azt sem tudod mi fér már el alatta :( és mibe akadtál bele ? Lanti...ha fényképezel majd magyarázd el, hogy azért ért le, mert benne ültél Te is... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 tökmind1 hova állitod.... Viszont erdei utakon tök hangulatos ahogy a fák teteje is a xenon fényében pompáznak... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts