Pehi Csabi Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Ezen már én is komolyan agyaltam :( Első körben valami tipikus Corsás megoldás jutott eszembe, hogy valami zsinórral leengedni valami takarótáblát elé, amikor szükséges :) mondjuk abba az a szar, hogy ha úgy mész és kiszúrja egy járőr autó vagy megállítanak levágják a fejed a kocsid meg bezúzzák. Ha meg csak akkor akarod használni mikor trafi van akkor meg ezzel az erővel már fékezhetsz is hamár kiszúrtad, éshapedig meg nem szúrod ki időben akkor meg úgyis bukó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 mondjuk abba az a szar, hogy ha úgy mész és kiszúrja egy járőr autó vagy megállítanak levágják a fejed a kocsid meg bezúzzák. Ha meg csak akkor akarod használni mikor trafi van akkor meg ezzel az erővel már fékezhetsz is hamár kiszúrtad, éshapedig meg nem szúrod ki időben akkor meg úgyis bukó. Amikor lent van, akkor nagyon gyorsan kell menni, hogy ne azt szúrja ki, hogy nincs rendszám :) De persze ez poén csak amúgy, azért eléggé durva lenne ilyen dolgokkal kísérletezni/játszani, csak eljátszik az ember a gondolattal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 X! Leszedtem a képet az aláírásodbóóóó me nemszabadejnyebejnye... :( :P Okay, copy that sir! The rule it rule! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 http://kakukk.uw.hu/cuccal.JPG megpakolva :( De piszok jó beálású kis autó! én kinem pakolnék! :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 De piszok jó beálású kis autó! én kinem pakolnék! :) :( Max még be egy kis szennyezett uránt tudjuk, ismerünk :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Ari Vatanen lehet a FIA elnöke... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Ari Vatanen lehet a FIA elnöke... :( Meg a fia apja is lehet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Te minek örülsz 6-ost dobtál.... inkább nyilatkozz mivan a piroskával! :( Eddig 6-an nézték meg és telefonon érdeklődtek 3-an, mind egytől egyig kp nélküli :) Volt akivel megbeszéltem hogy leteszi a foglalót 50,000Ft-ot és mire ideért 20,000Ft akart adni (csak ennyit tudott összeszedni), elhajtottam a pi@@ába, nem fogok itt papírozgatni 20,000Ft miatt, voltak ketten akik ha eladják a mostani autójukat akkor tudják megvenni, még szerintem hirdetem egy hetet, ha nem jön komoly vevő, kiviszem kaszkadőrhöz fótra a garázsba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Eddig 6-an nézték meg és telefonon érdeklődtek 3-an, mind egytől egyig kp nélküli :( Volt akivel megbeszéltem hogy leteszi a foglalót 50,000Ft-ot és mire ideért 20,000Ft akart adni (csak ennyit tudott összeszedni), elhajtottam a pi@@ába, nem fogok itt papírozgatni 20,000Ft miatt, voltak ketten akik ha eladják a mostani autójukat akkor tudják megvenni, még szerintem hirdetem egy hetet, ha nem jön komoly vevő, kiviszem kaszkadőrhöz fótra a garázsba. Niht ugrabugra nut lángzám spácíren. Meg fogják venni, jó az a kocsi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Eddig 6-an nézték meg és telefonon érdeklődtek 3-an, mind egytől egyig kp nélküli :P Volt akivel megbeszéltem hogy leteszi a foglalót 50,000Ft-ot és mire ideért 20,000Ft akart adni (csak ennyit tudott összeszedni), elhajtottam a pi@@ába, nem fogok itt papírozgatni 20,000Ft miatt, voltak ketten akik ha eladják a mostani autójukat akkor tudják megvenni, még szerintem hirdetem egy hetet, ha nem jön komoly vevő, kiviszem kaszkadőrhöz fótra a garázsba. Szal összefoglalva a szokásos gagyi duma! :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Niht ugrabugra nut lángzám spácíren. Meg fogják venni, jó az a kocsi :P Van eladó fáradt uránom, biznic?? :) :( (tipp: vitorlásba is jó neutron szelet csinál) :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Van eladó fáradt uránom, biznic?? :) :( (tipp: vitorlásba is jó neutron szelet csinál) :hiya: Gondolom az oroszok többet fizetnek neked érte mint én :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Szal összefoglalva a szokásos gagyi duma! :) :( Jah :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Gondolom az oroszok többet fizetnek neked érte mint én :P Néköd ingyé van ,de akkor a kékszalagon NO1-nek kell lenned! :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 http://kakukk.uw.hu/cuccal.JPG megpakolva :( Nagyon komolyan néz ki a gép Lanti.Szép ez a Schmidt alatta. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Nagyon komolyan néz ki a gép Lanti.Szép ez a Schmidt alatta. :) Hát igen szép szép kár, hogy nem megy :( Kéne még ültetni rajta nem? :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Hát igen szép szép kár, hogy nem megy :) Kéne még ültetni rajta nem? :( :P :hiya: :lol: :D Köcsöööööööööööööööööööööööööööög... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 :) :( :P Köcsöööööööööööööööööööööööööööög... :hiya: :lol: :D Dinynek van nagyonjó képe, ahogy ismét egy Kadett húz egy Astrát :P Bár szerintem az soha nem fog felkerüli netre, mert ő egy USB kábelbe bele tud bonyolódni, hpgy hogyan is kell használni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Ari Vatanen lehet a FIA elnöke... :( Végre egy olyas valaki ül oda,aki ért is hozzá és Ken Block még a fingját se szagolhatja meg a Papinak,mer annyira Ari! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Dinynek van nagyonjó képe, ahogy ismét egy Kadett húz egy Astrát :P Bár szerintem az soha nem fog felkerüli netre, mert ő egy USB kábelbe bele tud bonyolódni, hpgy hogyan is kell használni :) :( Csórd el tőle a képet! :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 :) :( Végre valami értelmes smiley! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Dinynek van nagyonjó képe, ahogy ismét egy Kadett húz egy Astrát :P Bár szerintem az soha nem fog felkerüli netre, mert ő egy USB kábelbe bele tud bonyolódni, hpgy hogyan is kell használni :) :( Te meg itt írogatsz ahelyett hogy mennél nyaralni. :hiya: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 Hát igen szép szép kár, hogy nem megy :( Kéne még ültetni rajta nem? :P :hiya: köszi Csabi, neked elnézem :lol: Futó kolléga: tuti lesz kedd-szerdán olaj? mert kicsit sürgősebb lett a dolog :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július11, 2009 Megoszt Elküldve Július11, 2009 köszi Csabi, neked elnézem :( Futó kolléga: tuti lesz kedd-szerdán olaj? mert kicsit sürgősebb lett a dolog :) Kellett ilyen hamar leengedni... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts