Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

És közel ugyan annyi litert tankoltunk... :) :lol:

:lol: :lol:

Havi 150-200 ezer körül tankolok, azt még bekell hoznod ^_^ Ebben az évben közel 1 millát tankoltam el :)

Egyébként meg ne sajnáld azt a kis pluszt a vastól, annyit nyújt is :P Én is vágyom ám egy bubu-ra, de egyelőre munkás kocsi kell, a télnek nem akarok bérelt kocsival nekimenni <_< mondjuk én bububa olyat szeretnék mint amivel ken blokkkk nyomul mostanában :P

Megosztás:

:) :lol:

Havi 150-200 ezer körül tankolok, azt még bekell hoznod ^_^ Ebben az évben közel 1 millát tankoltam el :)

Egyébként meg ne sajnáld azt a kis pluszt a vastól, annyit nyújt is :P Én is vágyom ám egy bubu-ra, de egyelőre munkás kocsi kell, a télnek nem akarok bérelt kocsival nekimenni <_< mondjuk én bububa olyat szeretnék mint amivel ken blokkkk nyomul mostanában :P

Menny és foglalózd le! :lol: :lol:

Megosztás:

... mondjuk én bububa olyat szeretnék mint amivel ken blokkkk nyomul mostanában :)

Kérdezd meg, hátha eladja... :lol: :lol:

Amúgy nem éri meg jobban bérelni az autót... megy bele a sok km, bár tudom, hogy nem olcsó a bérleti díj, de mégis minden ktsg őket terheli cserében... javíttatás bármi... Bár gondolom kiszámoltad, hogy hogy is kedvezőbb... csak a kölcsön autóba leszarod, ha beszállnak szaros cipővel majd télen... a sajátodban meg majd befonod a hajad... :) Nem mindegy, hogy lesz egy 500.000 km-es bérautód, vagy egy 500.000 km-s saját autód... <_<

Megosztás:

ez az a calibra ami ott volt KKlacházán és Antinál kicsivel jobb időt ment, gondoltam belinkelem a számok miatt, hogy mennyi az annyi LE

Az a Calibra az összkerekes vóóót... <_<

Képesek lettek volna kihúzni a biztosítékot, és úgy megmérni??? Viszont így már nem is valós... a WHP, mert csak első keréken mérték, kisebb veszteséggel...

Amúgy nem volt mérvadó, mert 13 alját ment, és a Veki is annyit tud (ment már) jó váltóval...

Megosztás:

Az a Calibra az összkerekes vóóót... <_<

Képesek lettek volna kihúzni a biztosítékot, és úgy megmérni??? Viszont így már nem is valós... a WHP, mert csak első keréken mérték, kisebb veszteséggel...

Amúgy nem volt mérvadó, mert 13 alját ment, és a Veki is annyit tud (ment már) jó váltóval...

tudom és látszott is amikor húztad a 2-öt, hogy nem jó a váltó

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.