kiskecso Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 danke és az mért van hogy 0.8ig huz mint a disznó,de fölött mint ha megálna Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 danke és az mért van hogy 0.8ig huz mint a disznó,de fölött mint ha megálna márminthogy 0,8ig tölt ?!!? és nem megy tovább ?? vagy ha 0,8 fölé tölt akkor szarul megy ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Pontosan... <_< mi baja volt, van ? és kértek még valmi pluszt ?! tudod mire gondolok ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 mi baja volt, van ? és kértek még valmi pluszt ?! tudod mire gondolok ? A klímakompresszor bekakilt benne... abban maradtunk, hogy én csináltatom meg...Nem kértek semmit... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 márminthogy 0,8ig tölt ?!!? és nem megy tovább ?? vagy ha 0,8 fölé tölt akkor szarul megy ?? igen 0.8 fölött szarul megy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 El kell bontani a picsába! <_< :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Sajnos ismét durva baleset. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 totalcar cikk felvezetése Subarut venni rémálom, ennél csak eladni rosszabb. Soha többé. Soha többé. Soha többé. Mínusz 800 ezer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 totalcar cikk felvezetése Subarut venni rémálom, ennél csak eladni rosszabb. Soha többé. Soha többé. Soha többé. Mínusz 800 ezer. El kell bontani a picsába! <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Igen <_< Szuka kutya nem kertbe való :) majd ha emeli a lábát akkor a növényzet lesz felejtős :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 totalcar cikk felvezetése Subarut venni rémálom, ennél csak eladni rosszabb. Soha többé. Soha többé. Soha többé. Mínusz 800 ezer. Ha 8 kiló buktával szállnék ki életem legjobb vételének mondhatnám... <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Ha 8 kiló buktával szállnék ki életem legjobb vételének mondhatnám... <_< :) :) de ö 800 ezret fizetett be a banknak hogy megvyegyék a kocsiját 2,2 ért mert több volt rajta a hitel :lol: te tényleg a subarudban nem gyári a xenon ugyi ?? mert moso az nemvan rajta Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 de ö 800 ezret fizetett be a banknak hogy megvyegyék a kocsiját 2,2 ért mert több volt rajta a hitel :) te tényleg a subarudban nem gyári a xenon ugyi ?? mert moso az nemvan rajta Nem gyári... mosó nincs... de ha megállítanak majd elkápráztatom őket... :) Ma is beletoltam 200km-t... a cerka meg fáradhatatlanul áll... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Nem gyári... mosó nincs... de ha megállítanak majd elkápráztatom őket... :) Ma is beletoltam 200km-t... a cerka meg fáradhatatlanul áll... <_< mééé ho voltál és miazhogy nem melozol ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Nem gyári... mosó nincs... de ha megállítanak majd elkápráztatom őket... :) Ma is beletoltam 200km-t... a cerka meg fáradhatatlanul áll... <_< ha ennyit áll viszeres lesz. cseréld be...ezzel a formával nem tudtam megbarátkozni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 ha ennyit áll viszeres lesz. cseréld be...ezzel a formával nem tudtam megbarátkozni ez randa .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 ez randa .... és rá van írva h SÜN <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Nem gyári... mosó nincs... de ha megállítanak majd elkápráztatom őket... :) Ma is beletoltam 200km-t... a cerka meg fáradhatatlanul áll... <_< Cirkáltál a városban is?Budán?Mert láttam egy randa békaszemű kék bubut a csalogány utcán 1 körül. Amúgy nem olyan ronda ez,csak a ködlámpa helye kellene,hogy szép sima legyen és egész pofás lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Ma kirándultam egy kicsit... volt egy utam Verőcére... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 mééé ho voltál és miazhogy nem melozol ? El kellett mennem egy papírért Verőcére... sajnos fontos volt, így nagy cserebere árán eljöttem bentről... ezért hétfőn két helyen kéne lennem... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 totalcar cikk felvezetése Subarut venni rémálom, ennél csak eladni rosszabb. Soha többé. Soha többé. Soha többé. Mínusz 800 ezer. Khmm,mennyit is öltél a turbó projectbe? :) <_< Szerintem ezen kár filozofálni,ami pénz elmegy,azt úgy kell felfogni,hogy az élményért fizeted ki. Ahogy Xray mondta: "Ez olyan,mint egy luxus dolgozó lány: kib@szott drága,de az élmény megfizethetetlen!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Cirkáltál a városban is?Budán? Igen...de Budán nem jártam... vagyis a Szentendrein igen, de még korábban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Igen...de Budán nem jártam... vagyis a Szentendrein igen, de még korábban... Van olyan kép,ahol a bubu első lökösén a ködlámpa helye el van vakolva simára? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Van olyan kép,ahol a bubu első lökösén a ködlámpa helye el van vakolva simára? <_< Kérdezd meg a kőművesforumon... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Kérdezd meg a kőművesforumon... <_< Marha!Már amikor leírtam érzetem,hogy valaki bele fog kötni ebbe! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts