loree_gsi16v Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 jaja tudod az lüdözős mész oszt lűsz.... vágod mellik az?? <_< Jáááh, toom olyan mint a DÓM :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Jáááh, toom olyan mint a DÓM <_< :) :) Pontosan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Az még ok, de régen a gps-t feltörni nem volt egyszerű, mert generálni kellett kódot az imei-ból meg stb. és nem nagyon akart sikerülni egyszerre <_< nekem a cardidből kellett, de azzal már megvoltam tegnap....csak ez a térképes összeragasztós dolog volt újdonság :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 nekem a cardidből kellett, de azzal már megvoltam tegnap....csak ez a térképes összeragasztós dolog volt újdonság <_< Egyszerűbb lenne megvenni, de inkább pippantok vele mintsem kifizessek 10 ezreket :) Az M0-st is elég jól nyomja már ez a verzsön. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Egyszerűbb lenne megvenni, de inkább pippantok vele mintsem kifizessek 10 ezreket :) Az M0-st is elég jól nyomja már ez a verzsön. :) nekem a nokiás nem akart megszólalni...mondom akkor szórakozzon veled a hóhér... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 BUBUBU :) :) <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 nekem a nokiás nem akart megszólalni...mondom akkor szórakozzon veled a hóhér... <_< Nekem tökéletes :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 BUBUBU :lol: :) <_< :lol: Nem bubu, Bubó , mit néztél anno vazze! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 tucatautó :) Népautó :) El kell bontani a picsába! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Nem bubu, Bubó , mit néztél anno vazze! <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 BUBUBU ^_^ :) <_< :P :lol: :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 és amig mind lefelé bámul feltenni egy üvegtörést imitáló matricát a hátuk mögé a földre <_< :) vagy üvegvágóval elkezdeni karistolni a padlót alattuk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 István ! nagyon szép a kutya ! <_< ugye kan ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 István ! nagyon szép a kutya ! <_< ugye kan ? Igen :) Szuka kutya nem kertbe való :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 vagy üvegvágóval elkezdeni karistolni a padlót alattuk. <_< Én egyszerűen csak odamennék kalapáccsal a kezembe! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Csináltam tegnap pár fényképet... Többet nem rakok fel mert nem lettek túl jók sajnos...meg le sem mostam előtte...siettem melózni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Csináltam tegnap pár fényképet... http://www.kepfeltoltes.hu/090707/100_0908...ltoltes.hu_.jpg Többet nem rakok fel mert nem lettek túl jók sajnos...meg le sem mostam előtte...siettem melózni... Magas <_< :) :) Viccet félre téve szép vas ^_^ Beszéljünk arról, hogy jövőre mi lesz? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Beszéljünk arról, hogy jövőre mi lesz? <_< :) :) Ki tud várni addig... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 egy kék estéji. Ebben mész bálba is majd? <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 egy kék estéji. Ebben mész bálba is majd? <_< :) :) Most még szarni is... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Most még szarni is... :) :lol: álló f@sszal szarni? :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 álló f@sszal szarni? :) <_< Legalább nem lóg bele... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Igen <_< Szuka kutya nem kertbe való :) Ááááááááá biztosnem lesz elkényeztetve :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 ez minek a mije? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 a kormányszervó hűtöje Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts