redline Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Redi??? Csütörtöktől már a klíma is jó lesz benne... :) hová lett 49 LE? <_< igymárnemiskell...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Redi??? Csütörtöktől már a klíma is jó lesz benne... <_< addigra csinaltatod meg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 addigra csinaltatod meg :) Pontosan... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 hová lett 49 LE? <_< igymárnemiskell...... Visszatekerték a 10-es kulccsal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Sonique-tól kaptam az info-t: nézd meg itt Én is innen szoktam hekkelni a Garmint és Nokia n95 8gb-n tökéletesen műxik <_< :) :) Amúgy itt van leírva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 ifn001 fekete gsi fekete lámpával sok küllős felnivel??? ismeri vki? nagyon pattogott <_< Exponál meg szembejött egy békabubu...majdnem levillogtam, de nem Antal vezette :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Exponál meg szembejött egy békabubu...majdnem levillogtam, de nem Antal vezette <_< tucatautó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 tucatautó <_< Népautó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Én is innen szoktam hekkelni a Garmint és Nokia n95 8gb-n tökéletesen műxik <_< :) :) Amúgy itt van leírva :lol: köszi, majd otthon nekiállok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Én is innen szoktam hekkelni a Garmint és Nokia n95 8gb-n tökéletesen műxik <_< :) :) Amúgy itt van leírva :lol: köszi, majd otthon nekiállok :lol: csak 1x akartam, ezt töröljétek pls Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 köszi, majd otthon nekiállok :) csak 1x akartam, ezt töröljétek pls Mit kapkodsz? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Mit kapkodsz? <_< épp leejtettem a ropit.... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 épp leejtettem a ropit.... :) <_< Szegény Ati... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Szegény Ati... <_< gyááá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 ifn001 fekete gsi fekete lámpával sok küllős felnivel??? ismeri vki? nagyon pattogott <_< Exponál meg szembejött egy békabubu...majdnem levillogtam, de nem Antal vezette :) LOL ez olyan effekt. mint amikor néhány napja jártama 13.ban és épp egy SAP-xxx erndszámú passat parkolt befelé.. gondoltam, lehet Lanti?! Szépen lelassítottam, szinte megálltam mellette.. akkor láttam,hogy nem ő az :) :irulós: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 LOL ez olyan effekt. mint amikor néhány napja jártama 13.ban és épp egy SAP-xxx erndszámú passat parkolt befelé.. gondoltam, lehet Lanti?! Szépen lelassítottam, szinte megálltam mellette.. akkor láttam,hogy nem ő az :) :irulós: Engem csak hajnalban, vagy este 7 után láthatsz a Bubberral... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Engem csak hajnalban, vagy este 7 után láthatsz a Bubberral... <_< Akkor adja Detti neki , különben egész nap csak baxná neki! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 na elvileg mukoggy a gps <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Akkor adja Detti neki , különben egész nap csak baxná neki! :lol: <_< :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 na elvileg mukoggy a gps :) :) Én, hogy örültem mikor először sikerült hekkelnem, akkor még bonyolultabb volt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Én, hogy örültem mikor először sikerült hekkelnem, akkor még bonyolultabb volt <_< hát...ez a mapsource mekkora ^˘˛ˇ^˘°~šág :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 hát...ez a mapsource mekkora ^˘˛ˇ^˘°~šág :) Hát... a Counter Strike source sokkal jobb! :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 hát...ez a mapsource mekkora ^˘˛ˇ^˘°~šág :) Az még ok, de régen a gps-t feltörni nem volt egyszerű, mert generálni kellett kódot az imei-ból meg stb. és nem nagyon akart sikerülni egyszerre <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Hát... a Counter Strike source sokkal jobb! :lol: <_< Kontár Sztrájk Fröccs????? :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Kontár Sztrájk Fröccs????? <_< :) :) jaja tudod az lüdözős mész oszt lűsz.... vágod mellik az?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts