kiskecso Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Mert az annyira ritka, hogy pillanatnyilag csak az enyém van itthon, ami működik is. :) méééég.......... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 jól megy mindkettő let? melyik az a cali? Jahhh <_< Kb. : http://users.atw.hu/calibra/m_cars/cali_07.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 méééég.......... <_< Így van, belátható időn belül ez csak kevesebb lehet. :lol: Ha jól tubom a Laci szétszedte már a sárgát és készíti az új kasztnit. Több olyan állat meg nincs, aki ennyi pénzt locsolna egy A Corsába! :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Viktor! Te hogy bírtad működésre a garmint? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Ez roppant magas labda <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 No nekem most jött ki soltvadkert végső számlája... 50 helyett 73 mértek D.földváron 30000-es csekk bejátszik..... <_< :) A büdös k..va anyjukat... és nemértem mert az óra felfelé csal,.,, és amikor néztem 60 volt - 4-5 km és az 56-55 hogy a bánatos ló...szba lett az 73 nemtudom... :) :lol: Amúgy életem első büntetése... Örülj neki! (mármint,hogy az első! ;)) Mondjuk traffis nekem is csak egy volt van.. tudtommal.. szintén egy 30ezres.. Lassan tényleg jó lesz vigyázni.. ha igaz, amit Gabi írt, hogy már megy a maszek is.. :lol: Érdekes,de a füvet nem bántja a lakást sem......de ami lóg és amit rágni lehet osztja ^_^ Akkor öntöző biztos nem kell.. csak megnyitod a csapot.. a slag már biztos elég szita hozá... :P Anti.. te meg nyugodtan kimehetsz... 4x4.. rali autó.. és úgyis "még mindig áll".. szal nincs gond.. csak a lógó dolgokat osztja :P (ehh.. sry.. assem ideje aludni inkább :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Örülj neki! (mármint,hogy az első! :)) Mondjuk traffis nekem is csak egy volt van.. tudtommal.. szintén egy 30ezres.. Lassan tényleg jó lesz vigyázni.. ha igaz, amit Gabi írt, hogy már megy a maszek is.. :) Szal , azért nyugodtan, megrohadhatnak a maszekok is... milyen munka az hogy civil ellenőriz civilt... hova jutottunk... Aztán milyen faxa lessz ahogy ismerem a vállalkozókat.. jó kevés pénzért beültet valami 6 - elemis romakölköt aki olvasni sem tud... na mindegy hagyjuk... ezzel ígysem úgysem értek egyet. Civil mérőkocsi.... Szíjanak le... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Eddig se unatkoztam,de most már végképp nem :) http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...sz/DSC04334.jpg http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...04352.jpg"] http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...sz/DSC04352.jpg http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...sz/DSC04362.jpg http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...04358.jpg"]http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...sz/DSC04358.jpg Hali. Naggggyyon fajin kis kutyi, gratulálok hozzá. Most jön majd a mindentszéjjelszaggatok idöszaka. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Viktor! Te hogy bírtad működésre a garmint? <_< Sonique-tól kaptam az info-t: nézd meg itt Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Viktor! Te hogy bírtad működésre a garmint? :lol: Venni kell normális gps-t, nekem pont van egy eladó bontatlan TomTom ONE XL 19ért <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Ha így vesszúk, az is csak egy donor! :lol: Jól menne az a motor is egy C Kadettban. :lol: Új projekt? <_< ... na hátde honnan tudnék megkülönböztetni egy vectrát vagy egy korzát....darab-darab ^_^ :) donor-donor :) Amúgy ő a Robi, tőle van a fehér (akkor még NE volt), csak rápróbálták a Corsára a Veki felnijét :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Venni kell normális gps-t, nekem pont van egy eladó bontatlan TomTom ONE XL 19ért <_< :) :) Majd csekkold az enyimet, azért nem rossz ez se. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Mert az annyira ritka, hogy pillanatnyilag csak az enyém van itthon, ami működik is. :) Miért? Működik? :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Sonique-tól kaptam az info-t: nézd meg itt jah, itt láttam a neved, csak éjjel nem volt kedvem átnyálazni azt a 200oldalt :lol: a program már megy, csak a térképpel nem barátkozik Venni kell normális gps-t, nekem pont van egy eladó bontatlan TomTom ONE XL 19ért <_< :) :) véletlen, pont :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Érdekes,de a füvet nem bántja a lakást sem......de ami lóg és amit rágni lehet osztja :lol: Akkor oda nem érdemes nagyon rövid gatyában menni :) Szal , azért nyugodtan, megrohadhatnak a maszekok is... milyen munka az hogy civil ellenőriz civilt... hova jutottunk... Aztán milyen faxa lessz ahogy ismerem a vállalkozókat.. jó kevés pénzért beültet valami 6 - elemis romakölköt aki olvasni sem tud... na mindegy hagyjuk... ezzel ígysem úgysem értek egyet. Civil mérőkocsi.... Szíjanak le... <_< Tudtommal a biomassza még hivatásos, csak az autó civil. Vannak H Astrák is, szürkét, pirosat láttam eddig. M7-en pedig mindig valamelyik felüljárón van a 3 lábú egész nyáron. Most hétvégén is kint volt, bár vasárnap este 70-es átlagot sikerült jönni Siófoktól Bp-ig :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Tudtommal a biomassza még hivatásos, csak az autó civil. Vannak H Astrák is, szürkét, pirosat láttam eddig. M7-en pedig mindig valamelyik felüljárón van a 3 lábú egész nyáron. Most hétvégén is kint volt, bár vasárnap este 70-es átlagot sikerült jönni Siófoktól Bp-ig <_< én zalában láttam egy szürke h astrat, parkoló autók közt volt...észrevehetetlen. muter kocsijába megvan a rendszám. 3km arrébb, egy 60as tábla mögé beállt egy fehér stift sedan, szintén jellegtelen és mégis trafis...aztán még 3km múlva vasúti átjárónál mért, de ott már rendes színesszagos oktávból... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 jah, itt láttam a neved, csak éjjel nem volt kedvem átnyálazni azt a 200oldalt <_< a program már megy, csak a térképpel nem barátkozik Azt szedtem le másikat máshonnan, pendrájvon oda tom adni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Azt szedtem le másikat máshonnan, pendrájvon oda tom adni. melyiket szedted le? mert én a garmin oldaláról az sdkártyás img filet...amiről regélt vmit h csak azokon meg ahol eddig unl-t kellett használni..de nem mukoggy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Most hétvégén is kint volt, bár vasárnapeste 70-es átlagot sikerült jönni Siófoktól Bp-ig <_< Aki nyáron vasárnap este jön az M7-en az meg is érdemli....tényleg nem értem, hogy lehet ekkora ostobaságot csinálni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Aki nyáron vasárnap este jön az M7-en az meg is érdemli....tényleg nem értem, hogy lehet ekkora ostobaságot csinálni <_< Mivel csak hétvégére tudok lemenni anyámhoz, nincs más választásom. De bíztat a tudat, hogy már csak augusztusban kell egyszer eljátszani a kékhalált az autópályán, szeptemberben már jobb lesz a helyzet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 <_< :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 <_< :) :) :lol: jajmááá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 és amig mind lefelé bámul feltenni egy üvegtörést imitáló matricát a hátuk mögé a földre <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 és amig mind lefelé bámul feltenni egy üvegtörést imitáló matricát a hátuk mögé a földre :) :lol: Jajj, olyan vagy... :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 és amig mind lefelé bámul feltenni egy üvegtörést imitáló matricát a hátuk mögé a földre <_< :) Redi??? Csütörtöktől már a klíma is jó lesz benne... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts