redline Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 kire gondolsz? Nemtudom, de emlékszem valami ilyen avatarra, és vagy let vagy xe volt a srácnak. Előtte meg talán korzája. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Nemtudom, de emlékszem valami ilyen avatarra, és vagy let vagy xe volt a srácnak. Előtte meg talán korzája. ha egyre gondolunk akkor v2000 volt az. És neki fehér corsája volt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Nemtudom, de emlékszem valami ilyen avatarra, és vagy let vagy xe volt a srácnak. Előtte meg talán korzája. Az Abért Robira gondolsz. Övé volt a Stefán fehér Corsája. De neki síma V2000-e van és pillanatnyilag telibe van szórógittezve, vagy talán már alapozva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 újra divat lett a mezőgazdi? <_< :) :) Háát ha már kaptam gondoltam fel kell próbálni. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 simán rádfogom. veszek én is egy bubut oszt csókolom <_< Ez a pozitív hozzáállás! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 ha egyre gondolunk akkor v2000 volt az. És neki fehér corsája volt <_< de szinben és felniben stimmel, nem? na hátde honnan tudnék megkülönböztetni egy vectrát vagy egy korzát....darab-darab :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Erre a Vectrára gondoltál. A felni hasonló, de nem ugyanolyan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 ....Eddig se unatkoztam,de most már végképp nem <_<.... Én mondtam, hogy KELL kutya oda :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 na bazz nem linkeltem be :) heh akkor ezt jól van késő volt már és elvitték a v6-omat és még nem vagyok túl rajta <_< Nos nem :) :lol: :lol: Anti beszélt a tulajával, asszem minden műkix, ki van vonva a forgalomból, nincs tuningolva Nagykörösi úton van a piaccal szembe lerakva, 850ért vihető. HA jól emlékszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Csupán annyi, hogy már kevesebb gyári Vectra turbó van, mint 200TS Astra. Lotus Omegából sincs sokkal több. :) 4000 db van LET Vektrából ha jól halottam <_< Pontosabban annyi volt gyárilag :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Nos nem <_< :) :) Anti beszélt a tulajával, asszem minden műkix, ki van vonva a forgalomból, nincs tuningolva Nagykörösi úton van a piaccal szembe lerakva, 850ért vihető. HA jól emlékszem. aha, köszi ez már valami. tényleg Antival egyszer már beszéltünk erről a veciről. Felhívom azért a srácot, beszélek vele, miket mond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Besz@rok még traffi jelző is van benne. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 aha, köszi ez már valami. tényleg Antival egyszer már beszéltünk erről a veciről. Felhívom azért a srácot, beszélek vele, miket mond. Én beszéltem vele, de voltak dolgok amire érdekes választ kaptam... azért hívjátok fel, hátha azóta már kikupálódott, és nem cooler nélkül használja a phase 3-at... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Én beszéltem vele, de voltak dolgok amire érdekes választ kaptam... azért hívjátok fel, hátha azóta már kikupálódott, és nem cooler nélkül használja a phase 3-at... <_< Phase 3? :) Akkor jó gyári lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Én beszéltem vele, de voltak dolgok amire érdekes választ kaptam... azért hívjátok fel, hátha azóta már kikupálódott, és nem cooler nélkül használja a phase 3-at... <_< ??? mivaaaaaaaaaaa? ne viccejjjmáááá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Phase 3? :) Akkor jó gyári lehet. na látod akkor meg simán bontandó autó <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Phase 3? <_< Akkor jó gyári lehet. Hát azt mondta, hogy gyári, meg 3as chip van benne... de lehet csak kettes, és keverem egy másikkal... de valamelyik biztos... mert anno Piiistának leírtam... a fékek jópofák lehetnek, de a mocit hát nem tom... nem tudja mikor volt benne olaj cserélve, nincs cooler, fel van tekerve a nyomás de nem tudja meddig... meg kell nézni, alkudni kell, régóta árulja... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Hát azt mondta, hogy gyári, meg 3as chip van benne... de lehet csak kettes, és keverem egy másikkal... de valamelyik biztos... mert anno Piiistának leírtam... a fékek jópofák lehetnek, de a mocit hát nem tom... nem tudja mikor volt benne olaj cserélve, nincs cooler, fel van tekerve a nyomás de nem tudja meddig... meg kell nézni, alkudni kell, régóta árulja... :lol: hát ez annyira nem kecsegtető, nem éppen egy gondos tulajra utal <_< Nagyon hasonlít valakire, aki szintén szerette használni a 10-es kulcsot :) Hát így ez is lutrinak vehető, de meg kell sasolni. Így max 7 kilo. Akkor ettől még a calibra is jobb lehet, habár az is 260 lovat ír, gyári coolerre, meg stb érdekesség :) ő a calis Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 ja és ez mégrégebb óta árulja. Kutyának sem kell let. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 na látod akkor meg simán bontandó autó <_< Még akkor sem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 ő a calis Látod, ilyeneket kell elbontani, a tunying hátsó lámpákért még legalább pénzt is kapnál! :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Mé nem bontotok A Corsa LET-et??? <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Mé nem bontotok A Corsa LET-et??? <_< :) Mert az annyira ritka, hogy pillanatnyilag csak az enyém van itthon, ami működik is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Adrián Calija is eladó, mert a Vektrát használja <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Adrián Calija is eladó, mert a Vektrát használja <_< jól megy mindkettő let? melyik az a cali? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts