mélykék76 Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Valaki nézte már ezt a vecit? Vagy nincs esetleg kedve valakinek ezt megnézni? Érdekelne milyen állapotban van mind motorikusan, mind pedig karosszériailag. Valaki megtenné? Megköszönném :lol: Ha lehetne minél előbb <_< Melyiket pontosan ? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Melyiket pontosan ? :) :) Nem tudod melyiket? Hát azt... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 <_< :) :) Iszonyat nagy duzzogást követően ülne csak be egy Subaru-ba nem látod ? ^_^ :P :P Dehogyisnem..... Arra van esze hogy beszójon az embernek , de az hogy visszakapja a gsi-logót fórumon..... bezzeg arra nemhajt! :lol: :lol: Majd jöhet utánam aztán a végén előre engedem,hogy hamarabb érjen oda. :lol: Ne is engedd előre... menjen elöl inkább egy sokkal tapasztaltabb Rider.... ő meg had kullogjon mögötted! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Na Irány a melóhely... kell a vellany a népnek.... mindenkinek kellemes napot kívánok! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 :) :) :lol: Nem gyanus,hogy ez nem taxi hanem töréstesztre átfestett autó? Ezzel a szinnel a lassításokon jobban látszódnak a dolgok. Ne is engedd előre... menjen elöl inkább egy sokkal tapasztaltabb Rider.... ő meg had kullogjon mögötted! :lol: Nemhiszem,hogy az 1,8-al kullognom kellene. <_< Kérdezd csak meg Diny-t vagy Redit,hogy Ausztriából hazafelé milyet közlekedtem az 1,4-es Kadettel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Johnnynak egy újabb Ken Block szösszenet a 5th Gearból... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Johnnynak egy újabb Ken Block szösszenet a 5th Gearból... Alkatrészfelismerő versenyre hozzál már neki valami Bubaru cuccot! <_< Amúgy ez nem is Fifth Gear, hanem a Top Gear :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Alkatrészfelismerő versenyre hozzál már neki valami Bubaru cuccot! <_< Amúgy ez nem is Fifth Gear, hanem a Top Gear :lol: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...még elrontaná... :) Akkó meg az... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Alkatrészfelismerő versenyre hozzál már neki valami Bubaru cuccot! <_< Amúgy ez nem is Fifth Gear, hanem a Top Gear :lol: neki már mind1 hogy 5th vagy top .. 6sebességes subaruja van :) :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 neki már mind1 hogy 5th vagy top .. 6sebességes subaruja van :) :) :lol: :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 neki már mind1 hogy 5th vagy top .. 6sebességes subaruja van :) :lol: :lol: :lol: <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 No nekem most jött ki soltvadkert végső számlája... 50 helyett 73 mértek D.földváron 30000-es csekk bejátszik..... <_< :) A büdös k..va anyjukat... és nemértem mert az óra felfelé csal,.,, és amikor néztem 60 volt - 4-5 km és az 56-55 hogy a bánatos ló...szba lett az 73 nemtudom... :) :lol: Amúgy életem első büntetése... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Mindenki vigyázzon, mert tele van már minden út a civil mérőkocsikkal... a leggenyább helyekre állnak, mert ez már biztos pénz nekik <_< Hugom most kapott egy 45e-es csekket... 50 helyett 80. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 bazzeg a top gear ben abudabiban versenyeztek az utcán egy SLR és egy lambo Lp670 4 SV vel ... és elötte ugyanott a városban koprobálta a lambo végét is .. ~330 a városban <_< lezártak neki isten tudja ? kmhosszu 4sávos auto utat :) muris aki tudja nézze meg yahh a végén a csemege bugati veyrone VS maclaren F1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 ... lezártak neki isten tudja ? kmhosszu 4sávos auto utat :) ... Minek? Úgy sem jár a sivatagban senki. Amúgy meg lehet, hogy eleve az övé az a szakasz. Sejkeknél sosem lehet tudni :) Amúgy mutatják, hogy lezárták az utat :lol: ha ez az a videó <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Minek? Úgy sem jár a sivatagban senki. Amúgy meg lehet, hogy eleve az övé az a szakasz. Sejkeknél sosem lehet tudni :) Amúgy mutatják, hogy lezárták az utat :) ha ez az a videó <_< irtam hogy lezárták ......... és irtam hogy abudabiban nem kies utszakasrol van szo ... . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 irtam hogy lezárták ......... és irtam hogy abudabiban nem kies utszakasrol van szo ... . Csak kötözködök <_< De tényleg hatalmas feeling lehet. A másikat is láttátok? Veyron vs. McLaren F1? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Csak kötözködök <_< De tényleg hatalmas feeling lehet. A másikat is láttátok? Veyron vs. McLaren F1? huh látom rossz formában vagy ma ... a postom végén ott van hogy a csemege a topg gear végén van .... és 200 felett veri csak meg a bugati az F1 et ... addig esélye sincs én elejétöl végéig megnézem mind1ik topgeart Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 huh látom rossz formában vagy ma ... a postom végén ott van hogy a csemege a topg gear végén van .... és 200 felett veri csak meg a bugati az F1 et ... addig esélye sincs én elejétöl végéig megnézem mind1ik topgeart Ez a cikk van most a Topgear újságban is, k. jó képek vannak benne <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Eddig se unatkoztam,de most már végképp nem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 aaaaaa mennyire kurv@aranyos <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Jaja... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 aaaaaa mennyire kurv@aranyos <_< :) :) Annyira rossz is :lol: de egyébként egy angyal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Annyira rossz is :) de egyébként egy angyal <_< Gondolom lelkesen gondozza a füvet... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Eddig se unatkoztam,de most már végképp nem <_< van itthon most 1 3hónapos kicsi össszeengedjük? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts