Xray Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 1900 ftért küldtem komplett gsi csomiajtót...30kg-ig ennyi a (asszem)premium cucc a postán... posta kalkulator Akkor engem félre informáltak :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Akkor engem félre informáltak :) <_< nem bordély hanem borbély!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 hát akkor lehet posta lesz :) Hát ezen most énis meglepődtem. Az az érdekes hogy mindegy a postának hogy 1kg-s valamit küldesz vagy 30kgsat. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Hát ezen most énis meglepődtem. Az az érdekes hogy mindegy a postának hogy 1kg-s valamit küldesz vagy 30kgsat. <_< furgonban elfér...bár látni kellett volna a csávó arcát mikor levittem neki az ajtót. aszonnya: hű, várjá, átrendezem a dolgokat :) ja és lehet olyat is kérni h odamenjen az autóval címre...bár ez csak a nagyobb cuccoknál éri meg.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Hát ezen most énis meglepődtem. Az az érdekes hogy mindegy a postának hogy 1kg-s valamit küldesz vagy 30kgsat. <_< én katalizártort,bár az nem 10-15kiló valami 1000alatti összegé küldtem el pestre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 nem bordély hanem borbély!!! :) Mindegy csak szőrös legyen! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Mindegy csak szőrös legyen! :) <_< inkább ez :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 <_< inkább ez :lol: Bio rasszista! :) :) Ez jobb! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 1900 ftért küldtem komplett gsi csomiajtót...30kg-ig ennyi a (asszem)premium cucc a postán... posta kalkulator Én még pár éve simán postán küldtem egy srácnak4 gumit felnivel a gls-el párezerért. Felhívtam őket megkérdeztem mennyi lenne, azt mondták kötözzem össze őket kettesével és jönnek érte ha kérem. Egy telefont megér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Antika, jöhetne valami videó a hangjáról, meg néhány új kép! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Képeket még nem csináltam...mert mindig kimarad a dolog... viszont elmentem már vele 600km-t... és a cerka még mindig áll... <_< Fogyiról egy kis infó... Bp-Martonvásár-Bp-Zánka-Bp-Solymár-Bp-majd még egy kis móka itt ott... Ez összesen 457km volt... és tankolástól tankolásig ugyan azon a kúton első kattig nyomva 50.2 Lici ment bele... 10.98 aza kb 11 licis átlagfogyival... Ebben volt pár elrúgás, de nem sok... autópályán pedig 130-140-es tempó és kb 3X eltolva 200-ig...majd 2X10km-es balesetes dugó, szó szerint méterről méterre araszolva 1órán keresztül... Szal úgy gondolom, hogy ha el lehet menni vele 10-11 licis fogyival autópályán városban meg 15 lici alatt, akkor haverok leszünk... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Örülök, hogy örülsz. LÉcci olvasd el a megfelelő topikokat, meg jelentkezz be msn-en. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Örülök, hogy örülsz. LÉcci olvasd el a megfelelő topikokat, meg jelentkezz be msn-en. Olvastam... most jön Detti a géphez... a motyókat meg holnap összeírom... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Képeket még nem csináltam...mert mindig kimarad a dolog... viszont elmentem már vele 600km-t... és a cerka még mindig áll... <_< Fogyiról egy kis infó... Bp-Martonvásár-Bp-Zánka-Bp-Solymár-Bp-majd még egy kis móka itt ott... Ez összesen 457km volt... és tankolástól tankolásig ugyan azon a kúton első kattig nyomva 50.2 Lici ment bele... 10.98 aza kb 11 licis átlagfogyival... Ebben volt pár elrúgás, de nem sok... autópályán pedig 130-140-es tempó és kb 3X eltolva 200-ig...majd 2X10km-es balesetes dugó, szó szerint méterről méterre araszolva 1órán keresztül... Szal úgy gondolom, hogy ha el lehet menni vele 10-11 licis fogyival autópályán városban meg 15 lici alatt, akkor haverok leszünk... :lol: Na nem kell itt a szegény GSI-sek szívét fájdítani jóv'a??? subaru klubb.hu :) :) Amugy a fogyasztás jó , ennyit én is megbírok etetni az enyémmal... 200 at az enyém is megy csak max hoszabb idő alatt éri el... Szal jössz itt a bubuval... meg minden... meg fájdítod az ember szívét meg minden... meg az ember átéli amit te mintha az övé lenne meg minden ... De azért majd 1 kört vihetnél meg minden.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Na nem kell itt a szegény GSI-sek szívét fájdítani jóv'a??? subaru klubb.hu <_< :) Amugy a fogyasztás jó , ennyit én is megbírok etetni az enyémmal... 200 at az enyém is megy csak max hoszabb idő alatt éri el... Szal jössz itt a bubuval... meg minden... meg fájdítod az ember szívét meg minden... meg az ember átéli amit te mintha az övé lenne meg minden ... De azért majd 1 kört vihetnél meg minden.... :) :lol: ne nyaljá má, meg minden... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 ne nyaljá má, meg minden... <_< Hozzád kiszót BREAK CHAMPION? :) :lol: Ui: lehetőleg most érj el BW-re..... nehogy megen... izéé.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Amugy meg tudom hogy csak egy kicsit megy jobban mint a GSI.... csak kiváncsi vagyok arra a kicsire érted ZSÓÓÓTTII! <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Hozzád kiszót BREAK CHAMPION? <_< :lol: Ui: lehetőleg most érj el BW-re..... nehogy megen... izéé.... :) www.nyasgem.hu :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Hozzád kiszót BREAK CHAMPION? <_< :lol: Ui: lehetőleg most érj el BW-re..... nehogy megen... izéé.... :) Majd jöhet utánam aztán a végén előre engedem,hogy hamarabb érjen oda. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Hozzád kiszót BREAK CHAMPION? <_< :lol: Ui: lehetőleg most érj el BW-re..... nehogy megen... izéé.... :) :) :lol: :lol: Iszonyat nagy duzzogást követően ülne csak be egy Subaru-ba nem látod ? ^_^ :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 viszont elmentem már vele 600km-t... és a cerka még mindig áll... <_< Detti nem féltékeny? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 De azért majd 1 kört vihetnél meg minden.... :) :) hej nekem lassan 1éve lóg 1 körrel <_< úgyhogy én leszek az első :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Ember, nem ismerős a tipus amúgy ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Valaki nézte már ezt a vecit? Vagy nincs esetleg kedve valakinek ezt megnézni? Érdekelne milyen állapotban van mind motorikusan, mind pedig karosszériailag. Valaki megtenné? Megköszönném :) Ha lehetne minél előbb <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts