Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Nem gyengén belefúródhatott a cső a combjába :)

csakhogy pontosítsunk az ágyékán ment át, és a mögötte ülő anyósék között meg elment a cső, egyedül ő sérült a másik 3 utas karcolás nélkül megúszta. Azér pár méter vascsövet betermelt az ember. <_<

Elküldve
Dehogyisnem. :)

Ezaz! Mi fogjunk össze! :lol:

Vascső.. bazz.. belegondoltam... ííííííí... :) fincsi lehetett csóró pasinak.. megdugott volna egy vascsövet.. csak hát végűl az dugta meg nem kicsit.. <_< Nem lehetett kellemes.. bár végülis lehet még szerencséje is volt.. mehetett volna feljebb is..

Elküldve
na ki és mennyiért tudja nekem átalakítani a tárcsát 4x100? <_<

hozd a tarcsat ... megcsinaltatom neked és megkapaod hozza a tehermentesitö gyürüt is valami jo árárt ....

Elküldve
hozd a tarcsat ... megcsinaltatom neked és megkapaod hozza a tehermentesitö gyürüt is valami jo árárt ....

nekem is át kéne furatni 5x110röl 4x100-ra... viszont gyűrűm már van hozzá

Elküldve
nekem is át kéne furatni 5x110röl 4x100-ra... viszont gyűrűm már van hozzá

de most nem is rolad volt szo gyürü ügyben <_< csak bele kotyoksz itt mindenbe ...

de hozzad te is és akkor 2szettet csinatltatok meg ....

Elküldve

Zsoltitól vettem meg a cuccot és ő adott hozzá azt is <_< postán letudjuk ezt rendezni vagy vigyem fel?

Elküldve
Zsoltitól vettem meg a cuccot és ő adott hozzá azt is <_< postán letudjuk ezt rendezni vagy vigyem fel?

nem hiszem hogy rentábilis lenne ekkora sulyt postan küldözgetni :)

elkérnek érte egy tonna pénzt az biztos

Elküldve
nem hiszem hogy rentábilis lenne ekkora sulyt postan küldözgetni <_<

10kg felett egy vagyon! :)

Elküldve
nem hiszem hogy rentábilis lenne ekkora sulyt postan küldözgetni <_<

akkor 13. után felviszem...nagyjából mennyibe fog kerülni?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.