Sonique Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Elvileg volt 5 ajtós turbós GSI-is....... soha nem volt gsi és az ugye turbos azt ugy hivtak 200TS Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 soha nem volt gsi és az ugye turbos azt ugy hivtak 200TS Ez is igaz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Jaja nénó autó Dél Afrikában <_< azt pedig 180Is és 200Is nek hivtak rendör kocsiban nem volt turbos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 valakinek ha ismerös akkor nem véletlen eladosorba került ... én sajnalnám eladni de ö tudja http://www.hasznaltauto.hu/3075653_audi_rs4_2001 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 http://www.langlovagok.hu ez azért durva de nagyon Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 http://www.langlovagok.hu ez azért durva de nagyon Nem gyengén belefúródhatott a cső a combjába <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Nem gyengén belefúródhatott a cső a combjába :) csakhogy pontosítsunk az ágyékán ment át, és a mögötte ülő anyósék között meg elment a cső, egyedül ő sérült a másik 3 utas karcolás nélkül megúszta. Azér pár méter vascsövet betermelt az ember. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 <_< Brühühühühüü... Az enyém akkor nem is az.... Dehogyisnem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 http://www.kepfeltoltes.hu/090703/20090122...ltoltes.hu_.jpg én csak mind a 4 gumit szoktam kiszurni ha nem tudok kiállni :) de teljesen jogos .... még mindig nem idézünk képpel Zoli ! a 7,412 felhasználó közül neked kell szólni a legtöbbször - Gelko- engem még mindig nem zavar <_< nem tom ki találta ki ezt a marhaságot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Jó kis autók vannak itt. A BMW színe elgondolkodtatott, és van egy érdekes Niva is benne a vége felé Gelkonak <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Dehogyisnem. :) Ezaz! Mi fogjunk össze! :lol: Vascső.. bazz.. belegondoltam... ííííííí... :) fincsi lehetett csóró pasinak.. megdugott volna egy vascsövet.. csak hát végűl az dugta meg nem kicsit.. <_< Nem lehetett kellemes.. bár végülis lehet még szerencséje is volt.. mehetett volna feljebb is.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Jó kis autók vannak itt. A BMW színe elgondolkodtatott, és van egy érdekes Niva is benne a vége felé Gelkonak :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 na ki és mennyiért tudja nekem átalakítani a tárcsát 4x100? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 na ki és mennyiért tudja nekem átalakítani a tárcsát 4x100? <_< hozd a tarcsat ... megcsinaltatom neked és megkapaod hozza a tehermentesitö gyürüt is valami jo árárt .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 hozd a tarcsat ... megcsinaltatom neked és megkapaod hozza a tehermentesitö gyürüt is valami jo árárt .... nekem is át kéne furatni 5x110röl 4x100-ra... viszont gyűrűm már van hozzá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 nekem is át kéne furatni 5x110röl 4x100-ra... viszont gyűrűm már van hozzá de most nem is rolad volt szo gyürü ügyben <_< csak bele kotyoksz itt mindenbe ... de hozzad te is és akkor 2szettet csinatltatok meg .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 hozd a tarcsat ... megcsinaltatom neked és megkapaod hozza a tehermentesitö gyürüt is valami jo árárt .... Zsoltitól vettem meg a cuccot és ő adott hozzá azt is <_< postán letudjuk ezt rendezni vagy vigyem fel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Zsoltitól vettem meg a cuccot és ő adott hozzá azt is <_< postán letudjuk ezt rendezni vagy vigyem fel? nem hiszem hogy rentábilis lenne ekkora sulyt postan küldözgetni :) elkérnek érte egy tonna pénzt az biztos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 nem hiszem hogy rentábilis lenne ekkora sulyt postan küldözgetni <_< elkérnek érte egy tonna pénzt az biztos 10kg felett egy vagyon! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 nem hiszem hogy rentábilis lenne ekkora sulyt postan küldözgetni <_< elkérnek érte egy tonna pénzt az biztos akkor 13. után felviszem...nagyjából mennyibe fog kerülni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 akkor 13. után felviszem...nagyjából mennyibe fog kerülni? passz most igy hirtelen amikor hozod meg mondom Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 10kg felett egy vagyon! <_< 1900 ftért küldtem komplett gsi csomiajtót...30kg-ig ennyi a (asszem)premium cucc a postán... posta kalkulator Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 passz most igy hirtelen amikor hozod meg mondom oks akkor majd kereslek előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 1900 ftért küldtem komplett gsi csomiajtót...30kg-ig ennyi a (asszem)premium cucc a postán... posta kalkulator hát akkor lehet posta lesz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts