Xray Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Eladó gsi. Ócsó! Ez mekkora f@szság.... a csávó nincs tisztába mi a GSI és mi nem..... mondjuk ahogy kinéz a kocsi sztem semmiről sincs még csak lövése sem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 BUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBU.............. :lol: :lol: :) <_< Áll a cerka... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 BUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBU.............. :lol: :lol: :lol: <_< Áll a cerka... :) Énisénis! Holnap kipróba? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Énisénis! Holnap kipróba? <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 :) Tankolok bele 5000ért és akkor megyünk egyet a ház körül. <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Tankolok bele 5000ért és akkor megyünk egyet a ház körül. <_< :) Hát ma az első körök megvoltak... igazán szolgáltatja az élményt úgy érzem... :) még a rendőrök is csak átnéztek amikor elrúgtam mellettük, mert nem vettem észre őket csak már a visszapillantóban...de aztán a lámpánál már mosolyogtak mellettem... még szerencse, mert a forgalmi meg a Dettinél maradt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 BUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBU.............. :lol: :lol: :lol: <_< Áll a cerka... :) még most is akkor nem is subarut vettél ... hanem átb@sztak egy subaru alaku viagrával :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 még most is akkor nem is subarut vettél ... hanem átb@sztak egy subaru alaku viagrával <_< kéknek kék :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Pista! Köszönöm! Ha nemtalálok embert pl. Laci4 vagy Agressor akkor szolok mindenképp. Örülök,hogy tetszenek a képek...........felét már illuminált állapotban készítettem Cseszd meg.. MSN-en meg nem is mondtad,hogy két nap és jössz haza :lol: Pénteken (jöv hét) pont nappalos leszek,de attól még kinézhetünk majd Lurdicsekbe :) De amúgy meg van nekünk saját belsős taxisunk igaz Csabi? :lol: Taxival? Szerintem igen, valami rémlik! Jaja... legalábbis valami fekete taxi4 volt.. nem láttam.. "gyorsan"suhantam, épp pakoltam vissza 2, néztem kanyarivet, zebrát, ill. kereszteződést, hogy szabad-é a pálya... BUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBU.............. <_< Áll a cerka... Ajaj.. ha ehez egy bubu kellett.. :lol: :) Amúgy meg grat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Számomra az astra gsi 91-95-ig létezett. A gsi nem csak a motort tartalmazza hanem felszereltség mint pl. lökhárító, küszöb, szárny stb. Amibe c20ne vagy c20xe moci van az miért lenne gsi, ilyen erővel akkor van calibra, vectra és újabban lada :) gsi is. :) Brühühühühüü... Az enyém akkor nem is az.... Bár így még jobb.. egy Gsi verő.. (vagy anno az volt) síma astra <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 A lecsapásra váró labdákról annyit, hogy van astra gsi cabrio, angliában a Kadett E-t úgy hívják :) Erre én is gondoltam. Ott már E-től Astráznak, csak az a bökkenő, hogy ha jól tudom Vóxhaléknál nem GSi-nek hívják. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Ez a legjobb rész benne: fedélzeti computer- ami kijelzi a megtehető kilométert a következö tankolásig. Ez a technologia az uj Saabok van. De honnan tudja, hogy mikor mész tankolni következőnek? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Hát ma az első körök megvoltak... igazán szolgáltatja az élményt úgy érzem... :) még a rendőrök is csak átnéztek amikor elrúgtam mellettük, mert nem vettem észre őket csak már a visszapillantóban...de aztán a lámpánál már mosolyogtak mellettem... még szerencse, mert a forgalmi meg a Dettinél maradt... :) <_< Tényleg szép az ótó! Mellesleg meg jó is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Számomra az astra gsi 91-95-ig létezett. A gsi nem csak a motort tartalmazza hanem felszereltség mint pl. lökhárító, küszöb, szárny stb. Amibe c20ne vagy c20xe moci van az miért lenne gsi, ilyen erővel akkor van calibra, vectra és újabban lada :) gsi is. Miért? Van Daewoo GSi is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Miért? Van Daewoo GSi is <_< És az még hasonlít is a kadettra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 A lecsapásra váró labdákról annyit, hogy van astra gsi cabrio, angliában a Kadett E-t úgy hívják :) Lássuk :) Még mindig marad a Van :lol: :lol: :lol: ui: amúgy ezt írtam : "Mutass már egy gyári Cabrio Astra gsi-t pls." <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Tankolok bele 5000ért és akkor megyünk egyet a ház körül. <_< :) Kábelköteg, esetleg ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 BUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBUBU.............. :lol: :lol: :lol: <_< Áll a cerka... :) na végre....grat meg minden, lehetőleg te se csukd össze magad vele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Lássuk :) Még mindig marad a Van :) :lol: :lol: ui: amúgy ezt írtam : "Mutass már egy gyári Cabrio Astra gsi-t pls." <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 :lol: Add fel, valami mindig hiányzik <_< :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Add fel, valami mindig hiányzik <_< :) :) :lol: Jaja, a falazott oldalablakok, meg tetőből is sok van rajta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 http://www.motorbase.com/profiles/vehicle/...190;p=651262400 Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 http://www.motorbase.com/profiles/vehicle/...190;p=651262400 tessék ezek is gsi-k . <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Elvileg volt 5 ajtós turbós GSI-is....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Elvileg volt 5 ajtós turbós GSI-is....... Jaja nénó autó Dél Afrikában <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts