iof-635 Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Eladó gsi. Ócsó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Eladó gsi. Ócsó! Ez mitől lett gsi? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Itt van néhány fotó. Örömmel jelentem megtaláltam az akksit :) Tényleg jobb oldalt van :lol: 2 nap múlva megyek Magyarországra. Remélem jövőhéten kitudok jutni Ludry-ba. :) BMW 335i Bi-Turbo <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Ez mitől lett gsi? :) Az ecotek-esek már nem GSi-k? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Itt van néhány fotó. Örömmel jelentem megtaláltam az akksit :lol: Tényleg jobb oldalt van :lol: 2 nap múlva megyek Magyarországra. Remélem jövőhéten kitudok jutni Ludry-ba. :) BMW 335i Bi-Turbo <_< Na végre képppeeeek :lol: Szép ótóóóóó :) Szólj, ha fuvar kellene a Ludyhoz ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Szólj, ha fuvar kellene a Ludyhoz :lol: Ismersz egy jó taxis céget? <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Na végre képppeeeek :) Szép ótóóóóó <_< Szólj, ha fuvar kellene a Ludyhoz :lol: Pista! Köszönöm! Ha nemtalálok embert pl. Laci4 vagy Agressor akkor szolok mindenképp. :) Örülök,hogy tetszenek a képek...........felét már illuminált állapotban készítettem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Ez mitől lett gsi? :lol: talán a képek alapján látható szakadt állapota indokolja <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Az ecotek-esek már nem GSi-k? <_< Ajtók száma? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Ajtók száma? :) <_< Losi ex-e sem volt GSi? És mi a helyzet Pista Caravánjával (tényleg, neki most akkor hány autója van? :) )? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Losi ex-e sem volt GSi? És mi a helyzet Pista Caravánjával (tényleg, neki most akkor hány autója van? :) )? Méé a kombi ecotec ? <_< :) Ott van díszlécben, hogy Gsi ha még nem vetted volna észre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Méé a kombi ecotec ? <_< :) Ott van díszlécben, hogy Gsi ha még nem vetted volna észre :) De J0hnny az ajtók számán volt fennakadva. Ha meg van belőle mindenféle kivitel, akkor nem ez a kérdés, hanem az, hogy az ecotec-es is GSi-nek számít e, csak újabb? Ha már NE-ből is volt GSi, akkor miért ne lehetne az ecotec is az? Evribádi kápis? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 De J0hnny az ajtók számán volt fennakadva. Ha meg van belőle mindenféle kivitel, akkor nem ez a kérdés, hanem az, hogy az ecotec-es is GSi-nek számít e, csak újabb? Ha már NE-ből is volt GSi, akkor miért ne lehetne az ecotec is az? Evribádi kápis? Volt 5 ajtós Gsi a régiből az biztos. Minden kivitel ? Mutass már egy gyári Cabrio Astra gsi-t pls. :) :lol: :lol: Vagy Van-t <_< :) Andrisnak mintha szintén lenne gsi a díszlécben és az eco, de lehet az már Sport. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Volt 5 ajtós Gsi a régiből az biztos. Minden kivitel ? Mutass már egy gyári Cabrio Astra gsi-t pls. :) :) :lol: Andrisnak mintha szintén lenne gsi a díszlécben és az eco, de lehet az már Sport. "Minden" alias legtöbb :lol: Kadettből volt mondjuk, ezek szerint kabrióban nincs F Astra GSi (gyárilag). A "van" az meg egy külön állatfajta, abból "csak"dízel vagy 1.4i van <_< Amúgy meg ne kötöcköggyé! :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Volt 5 ajtós Gsi a régiből az biztos. Minden kivitel ? Mutass már egy gyári Cabrio Astra gsi-t pls. :) :lol: :lol: Vagy Van-t <_< :) Andrisnak mintha szintén lenne gsi a díszlécben és az eco, de lehet az már Sport. Gsi, Ecotec az nincs sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Gsi, Ecotec az nincs sztem. Engem az bizonytalanít el, hogy együtt említik: "1995-ben megjelent a spoilerek nélküli, de még C20xe Astra GSi, amelyik kívülről csak a sötét hátsó lámpából és az alacsonyabb futóműről lehetett megkülönböztetni szériatársaitól. Még ebben az évben megjelent az első generációs ECOTEC motor 136 lóerővel." Igaz nem azt mondja, hogy a GSi-be rakják, hanem csak azt, hogy megjelenik, de azt sem mondja, hogy a GSi-be (annak szánt, vagy hogyismondjammagának) nem raktak ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 "Minden" alias legtöbb :lol: Kadettből volt mondjuk, ezek szerint kabrióban nincs F Astra GSi (gyárilag). A "van" az meg egy külön állatfajta, abból "csak"dízel vagy 1.4i van <_< Amúgy meg ne kötöcköggyé! ^_^ :P Fogalamazz pontosabban és akkor nem lesznek lecsapásra váró labdák :) :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Fogalamazz pontosabban és akkor nem lesznek lecsapásra váró labdák :) :) :lol: :lol: Jól van Mr. Top Gun :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Minden kivitel ? Mutass már egy gyári Cabrio Astra gsi-t pls. :) :lol: :lol: Vagy Van-t <_< :) A lecsapásra váró labdákról annyit, hogy van astra gsi cabrio, angliában a Kadett E-t úgy hívják :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Eladó gsi. Ócsó! Ez a legjobb rész benne: fedélzeti computer- ami kijelzi a megtehető kilométert a következö tankolásig. Ez a technologia az uj Saabok van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Ez mitől lett gsi? :) és mitől olcsó, 800 ezerért törötten??? :) a saabokban lévő computertől <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 astrábol nem volt 5ajtos és GSi .... ez felejtös .. és a masik a bivaj erös ECOTEC motor egy olyan dolog sincs benne amitöl csak egy picit is Gsi lenne ... ez egy 5 ajtos x20xe 136le vel vagy mennyivel ... és qrva drága ... az hogy bc van benne az pedig csak felszereltség Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 én inkább a megfogalmazáson mosolygok... fedélzeti computer- ami kijelzi a megtehető kilométert a következö tankolásig. Ez a technologia az uj Saabok van Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Számomra az astra gsi 91-95-ig létezett. A gsi nem csak a motort tartalmazza hanem felszereltség mint pl. lökhárító, küszöb, szárny stb. Amibe c20ne vagy c20xe moci van az miért lenne gsi, ilyen erővel akkor van calibra, vectra és újabban lada <_< gsi is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Csabi! Múltkor itt newpesten te dudáltál rám? te mentél a központ felé, én meg jöttem arról... Taxival? Szerintem igen, valami rémlik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts