Lanti Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 csak egy mérö szalag kell és kiderül melyiket kell arébb furni na szerencsétlenkedj már halodde :) :lol: <_< nincs nekem ehhez érzékem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 nincs nekem ehhez érzékem <_< Legyen, mert megcsinálom én :) :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Már megen gondolkodás nélkül offolsz.... na melyik opel nem működik mond meg hópihén kívül..... vagy is műkszik csak műszakis ennyi... <_< Jól van már. Attól még, hogy neked még soha nem volt megbontva a hengerfejed, lehet viccelődni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 .... Na mi van mááárrrrr ? bu-bu-bu-bu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Na mi van mááárrrrr ? bu-bu-bu-bu tegnap este még a Seat állt a kúton <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 http://kakukk.uw.hu/gsi55.JPG :) :lol: Szabi tud róla, hogy a szomszéd búzatábláját egyengeted? <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Na mi van mááárrrrr ? bu-bu-bu-bu Mééég tegnap nem jött meg a pénz...ha ma reggel sem, akkor nex time hétfő...mert holnap Detti egész napos értekezleten lesz, és nem tud elmenni érte... pénteken meg nincs Törzskönyv kiadás... így marad a hétfő...de akkor befonom a hajam azt hiszem... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Mééég tegnap nem jött meg a pénz...ha ma reggel sem, akkor nex time hétfő...mert holnap Detti egész napos értekezleten lesz, és nem tud elmenni érte... pénteken meg nincs Törzskönyv kiadás... így marad a hétfő...de akkor befonom a hajam azt hiszem... <_< én ajánlottam egy jó gsi-t érte....de ha te nem élsz ezzel a csodálatos lehetőséggel akkor bánhatod :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Mééég tegnap nem jött meg a pénz...ha ma reggel sem, akkor nex time hétfő...mert holnap Detti egész napos értekezleten lesz, és nem tud elmenni érte... pénteken meg nincs Törzskönyv kiadás... így marad a hétfő...de akkor befonom a hajam azt hiszem... :) Jáááááájde rosssz <_< Drukk-drukk-drukk-drukk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 én ajánlottam egy jó gsi-t érte....de ha te nem élsz ezzel a csodálatos lehetőséggel akkor bánhatod <_< Szerintem te fogod bánni, dááá mindegy :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Jáááááájde rosssz <_< Drukk-drukk-drukk-drukk :) :) Emléxel még??? Ezt Te csináltad amikor készült a kék-fekete... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Szerintem te fogod bánni, dááá mindegy :lol: :lol: <_< :) :) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ilyenre még nem volt példa... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 :) Emléxel még??? Ezt Te csináltad amikor készült a kék-fekete... :) Jééé, tényleg <_< :lol: :lol: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Na egyenlőre még mindig nem jött meg a pénz...úgyhogy most morci vagyok...T+3 napra utalnia kéne a banknak... úgy gondolom, hogy beleférünk a kiemelt ügyfél kategóriába...és szarnak bele...csütörtökön lett felküldve minden papír... azaz legkésőbb keddig utalniuk kellett volna... <_< szarjanak sünt...aztán lehet sírni, hogy viszket a lukuk, meg szarul megy a bankoknak... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Mondtam, hogy röhögni fogtok... :) :lol: Itt Amerikában vannak furcsa melók elismerem. Voltam már riasztó szerelő és kamera rendszer telepítő is. <_< Muszáj mindenhez érteni ha megakar élni az ember.Elég kemény világ amúgy..................kivéve az autó és a benya. Most találtam végre egy computeres melót de ez csak szeptembertől fog élni addig kicsit hazamegyek ugyis kellenek ezek a kötelező utak......... :lol: Autóról meg annyit,hogy a saabot eladtam 3000-ért és elhoztam havi 400 USD a kocsit "Lease" ami nem nagy durranás. 35 dollárból telitankolom,. 91-es benyával ami itt az atyauristen ^_^ Havi 2 tankkal elvagyok.Az insurance 50 dollár / hó. Szóval nem nagy dolog ez az autó főleg nem California-ban. Sima pizzafutár is lazán megkeresi a heti 800 dollárt. Otthon az egész életem nem lenne elég,hogy tankoljak bele és fentartsam. Arrol nem is beszélve,hogy csillagászati ára lehet a gépnek. Itt inkább használati eszköz mivel tömegközlekedésnek csúfolt valami van de az nem jó semmire és a sarki kisbolt is 2 mérföldre van legalább. :P Elég ciki de azt sem vágom hol van benne az akksi.............őszintén le is kakkantom hiszen full service van rá 3 évig. Gyorsulni meg jobb ha nem gyorsul az ember mert rengeteg a traffi és ha van highway patrol akkor az nagyon csúnya tud lenni :lol: 330 lóerő max. speed 65 miles/h :P Egyedül a mellékutcákban lehet nyomni neki de az meg veszélyes mert ha sötétben ott áll az officer akkor pikk pakk ott a bot az ember hátsójában. Most megyek dobok egy hátast mert hajnali fél 2 van már. Jóéjt midnenkinek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Itt Amerikában vannak furcsa melók elismerem. Voltam már riasztó szerelő és kamera rendszer telepítő is. <_< Muszáj mindenhez érteni ha megakar élni az ember.Elég kemény világ amúgy..................kivéve az autó és a benya. Most találtam végre egy computeres melót de ez csak szeptembertől fog élni addig kicsit hazamegyek ugyis kellenek ezek a kötelező utak......... :lol: Autóról meg annyit,hogy a saabot eladtam 3000-ért és elhoztam havi 400 USD a kocsit "Lease" ami nem nagy durranás. 35 dollárból telitankolom,. 91-es benyával ami itt az atyauristen :lol: Havi 2 tankkal elvagyok.Az insurance 50 dollár / hó. Szóval nem nagy dolog ez az autó főleg nem California-ban. Sima pizzafutár is lazán megkeresi a heti 800 dollárt. Otthon az egész életem nem lenne elég,hogy tankoljak bele és fentartsam. Arrol nem is beszélve,hogy csillagászati ára lehet a gépnek. Itt inkább használati eszköz mivel tömegközlekedésnek csúfolt valami van de az nem jó semmire és a sarki kisbolt is 2 mérföldre van legalább. :lol: Elég ciki de azt sem vágom hol van benne az akksi.............őszintén le is kakkantom hiszen full service van rá 3 évig. Gyorsulni meg jobb ha nem gyorsul az ember mert rengeteg a traffi és ha van highway patrol akkor az nagyon csúnya tud lenni :) 330 lóerő max. speed 65 miles/h ^_^ Egyedül a mellékutcákban lehet nyomni neki de az meg veszélyes mert ha sötétben ott áll az officer akkor pikk pakk ott a bot az ember hátsójában. Most megyek dobok egy hátast mert hajnali fél 2 van már. Jóéjt midnenkinek :) Az aksi szerintem a csomagtartóban van. Nyomasd a képeket :P ui: és írj magyarul :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Elég ciki de azt sem vágom hol van benne az akksi............. Csomagtartóban a jobbl oldalt... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 :) Emléxel még??? Ezt Te csináltad amikor készült a kék-fekete... :) http://img3.tar.hu/atommano/img/22283563.jpg és ez Anti vagy Pista mellizma? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 http://kakukk.uw.hu/gsi55.JPG <_< :) Már csak a vágóasztal hiányzik róla... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Ismét egy jó Totalcar cikk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Köszönöm a felajánlásodat, majd megbeszéljük mikor viszed el te műszakira <_< :) :) :lol: ha teszel rá egy rendszámot és megfelelő mennyiségű pénzt egy borítékba akkor beszélhetünk róla...na jó meg el kell viselni pár mm veszteséget a hátsó gumikból :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Itt Amerikában vannak furcsa melók elismerem. Voltam már riasztó szerelő és kamera rendszer telepítő is. <_< Muszáj mindenhez érteni ha megakar élni az ember.Elég kemény világ amúgy..................kivéve az autó és a benya. Most találtam végre egy computeres melót de ez csak szeptembertől fog élni addig kicsit hazamegyek ugyis kellenek ezek a kötelező utak......... :lol: Autóról meg annyit,hogy a saabot eladtam 3000-ért és elhoztam havi 400 USD a kocsit "Lease" ami nem nagy durranás. 35 dollárból telitankolom,. 91-es benyával ami itt az atyauristen :lol: Havi 2 tankkal elvagyok.Az insurance 50 dollár / hó. Szóval nem nagy dolog ez az autó főleg nem California-ban. Sima pizzafutár is lazán megkeresi a heti 800 dollárt. Otthon az egész életem nem lenne elég,hogy tankoljak bele és fentartsam. Arrol nem is beszélve,hogy csillagászati ára lehet a gépnek. Itt inkább használati eszköz mivel tömegközlekedésnek csúfolt valami van de az nem jó semmire és a sarki kisbolt is 2 mérföldre van legalább. ^_^ Elég ciki de azt sem vágom hol van benne az akksi.............őszintén le is kakkantom hiszen full service van rá 3 évig. Gyorsulni meg jobb ha nem gyorsul az ember mert rengeteg a traffi és ha van highway patrol akkor az nagyon csúnya tud lenni :) 330 lóerő max. speed 65 miles/h :P Egyedül a mellékutcákban lehet nyomni neki de az meg veszélyes mert ha sötétben ott áll az officer akkor pikk pakk ott a bot az ember hátsójában. Most megyek dobok egy hátast mert hajnali fél 2 van már. Jóéjt midnenkinek :) persze képet nem raktál fel irgum burgum..... ez a baj nekem amerikával fene nagy lehetöségek országa szigoru karámba terelve rosszul fingasz és már le is meszeltek .... amennyire jo ott kint kb 2x annyira sz@ris 91es turbos kocsiba :lol: muhahahahahha .... hogy mehet ..... még egy biguliba sem reknék 91es benzint Link to comment Megosztás: More sharing options...
Carlito Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Sziasztok. Gondoltam előrukkolok egy nagyon fain autóstalálkozóról! Én tavaj voltam és nagyon jó volt. És idén is megyek. Akit érdekel! http://www.carstyling.hu/prog_shower.php?id=980 Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 ma egy kicsit meg lett ültettve szegény gsi-m :lol: http://web.interware.hu/sonique/gsi_2/20090630798_s.jpg :lol: Ilyen nekem is volt.. csak egy baumax után :lol: Kép1 Kép2 De azthiszem, "hozzád képest" még gyúrnom kell <_< :) :) Csabi! Múltkor itt newpesten te dudáltál rám? te mentél a központ felé, én meg jöttem arról... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 :) Ilyen nekem is volt.. csak egy baumax után :) http://img5.tar.hu/laci4gsi/size2/35799432.jpg De azthiszem, "hozzád képest" még gyúrnom kell <_< ilyen pikcsör nekem is van....csak annyi a difi, hogy nekem üres volt a csomi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts