Atommanó Elküldve Június30, 2009 Elküldve Június30, 2009 Le vannak maradva az Amcsik, itt a gps a kátyúkat is jelzi <_< :) Persze...kiesik a tartójából... :)
Sonique Elküldve Június30, 2009 Elküldve Június30, 2009 biztos tudni akarjátok??? :) :) na nem mellé beszélni :lol: szoval ? <_<
mélykék76 Elküldve Június30, 2009 Elküldve Június30, 2009 az lehet hogy beindul .... de egyebet :) nem csinal és nem is lessz ott meg hat muxaki :) szal be indul de ugysem fogod mar sokat hasznalni Annyira örülök, hogy te mindent jobbant tudsz :lol: :lol: :lol: Mi egyebet ? Mentem vele nemrég nem 5 métert, nem 50 métert, nem 500 métert, nem 5000 méter, többet. Ki mondta, hogy nem lesz ott ? <_< Soha nem azért volt, hogy sokat használjam, hanem mókázásra, de amikor az Astra állt, akkor normál használatban volt. Amúgy mondd már meg hogy használjak ennyi kocsit egyszerre ? ^_^ :P
Lanti Elküldve Június30, 2009 Elküldve Június30, 2009 .... de este linkelek majd be fotokat hetek kérdése <_< :)
Atommanó Elküldve Június30, 2009 Elküldve Június30, 2009 na nem mellé beszélni :lol: szoval ? <_< Amikor nemrég beszéltünk akkor épp zongorarestaurátor volt... :) :)
loree_gsi16v Elküldve Június30, 2009 Elküldve Június30, 2009 Persze...kiesik a tartójából... <_< :) :) :lol:
Atommanó Elküldve Június30, 2009 Elküldve Június30, 2009 Amúgy mondd már meg hogy használjak ennyi kocsit egyszerre ? :) :) Nekem lenne ötletem, hogy lehetne kihasználni... <_<
Sonique Elküldve Június30, 2009 Elküldve Június30, 2009 Annyira örülök, hogy te mindent jobbant tudsz :) :) :lol: Mi egyebet ? Mentem vele nemrég nem 5 métert, nem 50 métert, nem 500 métert, nem 5000 méter, többet. Ki mondta, hogy nem lesz ott ? <_< Soha nem azért volt, hogy sokat használjam, hanem mókázásra, de amikor az Astra állt, akkor normál használatban volt. Amúgy mondd már meg hogy használjak ennyi kocsit egyszerre ? :P :P pedig jolenne ha megtanulnal több kocsit hasznalni egyszerre ... :lol: persze hogy jobbban tudom :lol: márhogy a faxba ne ^_^
Sonique Elküldve Június30, 2009 Elküldve Június30, 2009 Amikor nemrég beszéltünk akkor épp zongorarestaurátor volt... :) :lol: hee ? <_< :lol: ^_^ most csak marhulsz remélem :P :) :lol:
Lanti Elküldve Június30, 2009 Elküldve Június30, 2009 mi van etévedtél :) gondoltam megnézem hogy megy búzatáblába... :lol: ma majdnem lett új motorháztetőm.... de mégse mert nem voltak jók a felfogatók rajta :) <_<
Atommanó Elküldve Június30, 2009 Elküldve Június30, 2009 hee ? <_< :lol: ^_^ most csak marhulsz remélem :P :) :lol: Mondtam, hogy röhögni fogtok... :) :lol:
Sonique Elküldve Június30, 2009 Elküldve Június30, 2009 gondoltam megnézem hogy megy búzatáblába... :) ma majdnem lett új motorháztetőm.... de mégse mert nem voltak jók a felfogatók rajta :) <_< mi az hogy nem voltak jok ?? olyan nem van csak tehetetlen ember furo nélkül nekem is mas a felfogatas mint az eredeti volt az ami ujjabb az mind más
Lanti Elküldve Június30, 2009 Elküldve Június30, 2009 mi az hogy nem voltak jok ?? olyan nem van csak tehetetlen ember furo nélkül nekem is mas a felfogatas mint az eredeti volt az ami ujjabb az mind más mert az én motorháztető tartom sacc 10cm és a másik géptetőn a lyukak sacc 15re vannak egymástól <_<
Lanti Elküldve Június30, 2009 Elküldve Június30, 2009 Mondtam, hogy röhögni fogtok... :) :lol: Amerikába <_< :) én is csinálnám
Sonique Elküldve Június30, 2009 Elküldve Június30, 2009 mert az én motorháztető tartom sacc 10cm és a másik géptetőn a lyukak sacc 15re vannak egymástól <_< és akkor mivan nekem is ilyen mocitetö van fenn ....
Lanti Elküldve Június30, 2009 Elküldve Június30, 2009 és akkor mivan nekem is ilyen mocitetö van fenn .... akkor most ezt nem értem <_<
Sonique Elküldve Június30, 2009 Elküldve Június30, 2009 akkor most ezt nem értem <_< a zsanéron lett még 2 lik .... ennyi és fel lett rakva
Lanti Elküldve Június30, 2009 Elküldve Június30, 2009 a zsanéron lett még 2 lik .... ennyi és fel lett rakva de a motortértartóm 5cm vel rövidebb mint a géptetőn a két lyuk bár lehet ha beljebb fúrnám az elsőt jó volna csak kérdés akkor, hogy állna a géptető az autón...
Sonique Elküldve Június30, 2009 Elküldve Június30, 2009 de a motortértartóm 5cm vel rövidebb mint a géptetőn a két lyuk bár lehet ha beljebb fúrnám az elsőt jó volna csak kérdés akkor, hogy állna a géptető az autón... mondom nekem is ilyen van fenn latsz valami eltérést ?!?!?!?! a hatso 2 öt kell kifurni ha jol meléxem de lehet forditva az biztos hogy az egyik pár lik johelyen van
Lanti Elküldve Június30, 2009 Elküldve Június30, 2009 mondom nekem is ilyen van fenn latsz valami eltérést ?!?!?!?! az elsö 2 likat kell kifurni a hatso 2 johelyen van hátsó ami a tartó végén van? <_<
mélykék76 Elküldve Június30, 2009 Elküldve Június30, 2009 lusta leműszakiztatni is <_< Köszönöm a felajánlásodat, majd megbeszéljük mikor viszed el te műszakira :) :) :lol: :lol:
Sonique Elküldve Június30, 2009 Elküldve Június30, 2009 hátsó ami a tartó végén van? :) csak egy mérö szalag kell és kiderül melyiket kell arébb furni na szerencsétlenkedj már halodde :) :lol: <_<
mélykék76 Elküldve Június30, 2009 Elküldve Június30, 2009 Mennem köll dolgozni picit csak az összes freeway bevan állva azt meg rühellem.Itt a GPS tudja a traffic-ot is az összes út vörös :S (zöld a jó,sárga lassabb haladás, lila problémás, piros áll) 13-ra megyek Simi Valley-be remélem nem fogom beszopni. :) P-r-ó-b-á-l-l-j-m-a-g-y-a-r-u-l-k-o-m-m-u-n-i-k-á-l-n-i :lol: :lol: :lol: És felejtsd el ezt a távolba szakadt hazánkfia stílust <_< :)
Recommended Posts