Atommanó Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Le vannak maradva az Amcsik, itt a gps a kátyúkat is jelzi <_< :) Persze...kiesik a tartójából... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 biztos tudni akarjátok??? :) :) na nem mellé beszélni :lol: szoval ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 az lehet hogy beindul .... de egyebet :) nem csinal és nem is lessz ott meg hat muxaki :) szal be indul de ugysem fogod mar sokat hasznalni Annyira örülök, hogy te mindent jobbant tudsz :lol: :lol: :lol: Mi egyebet ? Mentem vele nemrég nem 5 métert, nem 50 métert, nem 500 métert, nem 5000 méter, többet. Ki mondta, hogy nem lesz ott ? <_< Soha nem azért volt, hogy sokat használjam, hanem mókázásra, de amikor az Astra állt, akkor normál használatban volt. Amúgy mondd már meg hogy használjak ennyi kocsit egyszerre ? ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 .... de este linkelek majd be fotokat hetek kérdése <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 na nem mellé beszélni :lol: szoval ? <_< Amikor nemrég beszéltünk akkor épp zongorarestaurátor volt... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Persze...kiesik a tartójából... <_< :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Amúgy mondd már meg hogy használjak ennyi kocsit egyszerre ? :) :) Nekem lenne ötletem, hogy lehetne kihasználni... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Annyira örülök, hogy te mindent jobbant tudsz :) :) :lol: Mi egyebet ? Mentem vele nemrég nem 5 métert, nem 50 métert, nem 500 métert, nem 5000 méter, többet. Ki mondta, hogy nem lesz ott ? <_< Soha nem azért volt, hogy sokat használjam, hanem mókázásra, de amikor az Astra állt, akkor normál használatban volt. Amúgy mondd már meg hogy használjak ennyi kocsit egyszerre ? :P :P pedig jolenne ha megtanulnal több kocsit hasznalni egyszerre ... :lol: persze hogy jobbban tudom :lol: márhogy a faxba ne ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Amikor nemrég beszéltünk akkor épp zongorarestaurátor volt... :) :lol: hee ? <_< :lol: ^_^ most csak marhulsz remélem :P :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 :) :) mi van etévedtél <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 mi van etévedtél :) gondoltam megnézem hogy megy búzatáblába... :lol: ma majdnem lett új motorháztetőm.... de mégse mert nem voltak jók a felfogatók rajta :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 hee ? <_< :lol: ^_^ most csak marhulsz remélem :P :) :lol: Mondtam, hogy röhögni fogtok... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 gondoltam megnézem hogy megy búzatáblába... :) ma majdnem lett új motorháztetőm.... de mégse mert nem voltak jók a felfogatók rajta :) <_< mi az hogy nem voltak jok ?? olyan nem van csak tehetetlen ember furo nélkül nekem is mas a felfogatas mint az eredeti volt az ami ujjabb az mind más Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 mi az hogy nem voltak jok ?? olyan nem van csak tehetetlen ember furo nélkül nekem is mas a felfogatas mint az eredeti volt az ami ujjabb az mind más mert az én motorháztető tartom sacc 10cm és a másik géptetőn a lyukak sacc 15re vannak egymástól <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Mondtam, hogy röhögni fogtok... :) :lol: Amerikába <_< :) én is csinálnám Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 mert az én motorháztető tartom sacc 10cm és a másik géptetőn a lyukak sacc 15re vannak egymástól <_< és akkor mivan nekem is ilyen mocitetö van fenn .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 és akkor mivan nekem is ilyen mocitetö van fenn .... akkor most ezt nem értem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 akkor most ezt nem értem <_< a zsanéron lett még 2 lik .... ennyi és fel lett rakva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 a zsanéron lett még 2 lik .... ennyi és fel lett rakva de a motortértartóm 5cm vel rövidebb mint a géptetőn a két lyuk bár lehet ha beljebb fúrnám az elsőt jó volna csak kérdés akkor, hogy állna a géptető az autón... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 de a motortértartóm 5cm vel rövidebb mint a géptetőn a két lyuk bár lehet ha beljebb fúrnám az elsőt jó volna csak kérdés akkor, hogy állna a géptető az autón... mondom nekem is ilyen van fenn latsz valami eltérést ?!?!?!?! a hatso 2 öt kell kifurni ha jol meléxem de lehet forditva az biztos hogy az egyik pár lik johelyen van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 mondom nekem is ilyen van fenn latsz valami eltérést ?!?!?!?! az elsö 2 likat kell kifurni a hatso 2 johelyen van hátsó ami a tartó végén van? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 lusta leműszakiztatni is <_< Köszönöm a felajánlásodat, majd megbeszéljük mikor viszed el te műszakira :) :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 hátsó ami a tartó végén van? :) csak egy mérö szalag kell és kiderül melyiket kell arébb furni na szerencsétlenkedj már halodde :) :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Mennem köll dolgozni picit csak az összes freeway bevan állva azt meg rühellem.Itt a GPS tudja a traffic-ot is az összes út vörös :S (zöld a jó,sárga lassabb haladás, lila problémás, piros áll) 13-ra megyek Simi Valley-be remélem nem fogom beszopni. :) P-r-ó-b-á-l-l-j-m-a-g-y-a-r-u-l-k-o-m-m-u-n-i-k-á-l-n-i :lol: :lol: :lol: És felejtsd el ezt a távolba szakadt hazánkfia stílust <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts