Stefan Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 ... és ma is már 296-ért tankoltam... <_< 1 litert?! A robogóba? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Tegye fel aki kib@szottul unja hogy Ken Block pénzes hülyegyerek aki csak azért tud vezetni mert fussanekirá éshogy régen a stratossal mindenki sokkaljobb volt :) :) :lol: <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Tegye fel aki kib@szottul unja hogy Ken Block pénzes hülyegyerek aki csak azért tud vezetni mert fussanekirá éshogy régen a stratossal mindenki sokkaljobb volt :) :) :lol: <_< Mi az a stratos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Tegye fel aki kib@szottul unja hogy Ken Block pénzes hülyegyerek aki csak azért tud vezetni mert fussanekirá éshogy régen a stratossal mindenki sokkaljobb volt :lol: ^_^ :P :) :lol: <_< :) :lol: :P ;) jol csinalja .... és nem az ö büne hogy fejlödik a technika a kocsikban is ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Mi az a stratos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 :) <_< :) :lol: :lol: :lol: jol csinalja .... és nem az ö büne hogy fejlödik a technika a kocsikban is ... félreértetted Albert is pont ezt mondta...de amikor előjön KenBlock mindig előjön a hüjeszeméttoljákaseggétpénzzelésaladamennyiveljobbvolt ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 ... http://www.channel4.com/4car/media/100-gre...cia-stratos.jpg Jaa, a Lencse. Azért volt még pár típus, miért pont ez a király? Ezzel is ment a Ken? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Jaa, a Lencse. Azért volt még pár típus, miért pont ez a király? Ezzel is ment a Ken? Az én szememben a Delta S4 az igazi vadállat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 félreértetted Albert is pont ezt mondta...de amikor előjön KenBlock mindig előjön a hüjeszeméttoljákaseggétpénzzelésaladamennyiveljobbvolt <_< Így van ahogy pirosfény mondja :) Jaa, a Lencse. Azért volt még pár típus, miért pont ez a király? Ezzel is ment a Ken? Üljleegyes :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Az én szememben a Delta S4 az igazi vadállat. Nekem ilyen rémképeim vannak inkább: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Nekem ilyen rémképeim vannak inkább: http://i424.photobucket.com/albums/pp326/I...b2-2_resize.jpg Meg ilyen: Kár érte, szerintem sokra vitte volna, akkoriban még talán több lehetőség lett volna, mint a Baumgartnernek. :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 hm. szép az az autó ott a bal felsőben :) , csak nem tudom ott lesz e Blitzen :) Lehet 7végén szerelem ki a motort, mert elviszik. Ha azzal akarok jönni akkor sürgősen ki kell valamit találnom <_< az f astra caraván kipuffrendszere sokban eltér a simától? Vagy csak hosszra van külömbség? ezt most hirtelken nem tudom fejből. Az alá menne a kipuff rendszerem és kivi vagyok mennyit kellene szo.ni vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 ma egy kicsit meg lett ültettve szegény gsi-m <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 ....Üljleegyes :lol:.... Dehogy 1es, megbukott egy életre :lol: :lol: ^_^ Azt mondjuk nem vágom, hogy a Ferjáncz-dr. Tandari sé Kesjár Csaba mééé rémkép nékije <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 hm. szép az az autó ott a bal felsőben :lol: , csak nem tudom ott lesz e Blitzen :) Lehet 7végén szerelem ki a motort, mert elviszik. Ha azzal akarok jönni akkor sürgősen ki kell valamit találnom <_< az f astra caraván kipuffrendszere sokban eltér a simától? Vagy csak hosszra van külömbség? ezt most hirtelken nem tudom fejből. Az alá menne a kipuff rendszerem és kivi vagyok mennyit kellene szo.ni vele. hat szerintem az alatta lévö kék füstös fehér sedan sem lessz ... kicsit gaz ez a plakát , keressetek már rá valami még müködö opeleket :lol: :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Dehogy 1es, megbukott egy életre :lol: :lol: :lol: Azt mondjuk nem vágom, hogy a Ferjáncz-dr. Tandari sé Kesjár Csaba mééé rémkép nékije <_< :) :) Mer ennyi erővel akkor nem csak a Colin McRae "vs." Ken Block létezik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 hat szerintem az alatta lévö kék füstös fehér sedan sem lessz ... kicsit gaz ez a plakát , keressetek már rá valami még müködö opeleket :) :) :lol: Mééé ? Műxik <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 hat szerintem az alatta lévö kék füstös fehér sedan sem lessz ... kicsit gaz ez a plakát , keressetek már rá valami még müködö opeleket :) :) :lol: Húú, az nem lesz könnyű... :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Húú, az nem lesz könnyű... :) <_< Már megen gondolkodás nélkül offolsz.... na melyik opel nem működik mond meg hópihén kívül..... vagy is műkszik csak műszakis ennyi... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Mer ennyi erővel akkor nem csak a Colin McRae "vs." Ken Block létezik. Nem értem mit mondasz <_< Azért nem csak Mek-mek-ré és Blokk aki eddig rallival foglalataskodott :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 ... Azért nem csak Mek-mek-ré és Blokk aki eddig rallival foglalataskodott :) :) :lol: Én is erről beszélek <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Tegye fel aki kib@szottul unja hogy Ken Block pénzes hülyegyerek aki csak azért tud vezetni mert fussanekirá éshogy régen a stratossal mindenki sokkaljobb volt :) :) :lol: <_< Ezek köcsögök a parlamentben meg mostmár tényleg dögöljenek meg a kurvaannyukat. Hogy ragaszkodnak a hatalomhoz. Egysor politikus, egysortűz. Nyasgem matrózfiú! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Egy kis infó akinek jég kár esetleg kisebb horpadás van az autóján. Érdemes megnézni mert szemléltetik végig a horpadás javításokat és szerintem ügyes srácok. <_< http://www.carmechanix.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Azért nem csak Mek-mek-ré és Blokk aki eddig rallival foglalataskodott <_< :) :) Dehogynem,mer csak azt látták az ikszgémszen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts