laller Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 a ma beterjesztett adocsomagot elfogadta ez a tetves kormámy + sz.d.sz hogy dögölne meg mind .... ebbe benne volt a loerő adó vagy mi is?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 ebbe benne volt a loerő adó vagy mi is?? Az ingatlanadó tuti benne volt, de szerintem az emelt teljesítmányadó és a luxusadó is, ami értelmében a 125kW feletti autókra már a dupláját kell fizetni... Nálam is megy a Vectra a háztól, ha nem tudom eladni, akkor kivonatom és elbontom. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 kis gyakorlás meg sok pénz kell hozzá, különösebb tehetség nem. Elég ha jól érzi az autót, és érti a fizikáját :) Szal nem kell végletelni, élvezni kell inkább a ralit is, meg Ken művét is :) Végre valaki kapisgálja miről beszélek... Igen..ezt akartam én is pont... szóval biztos van jobb nála...mindenkinél van jobb...de amivel itt a bibi van, hogy azért talán fikázni nem kéne, mert annál azért többet letett az asztalra...de mindenkinek szíve joga kedvelni van nem komálni valakit... De tény, hogy ez a Ken srác még Barbie nélkül is emlékezeteset tud alkotni... :lol: Senki nem vitatta,hogy tud a srác,csak kicsit túlértékelik,túllihegik azt amit csinál...szerintem. Személy szerint többre értékelem azt a pilótát,aki bármilyen körülmények között az optimális megoldást találja meg ahhoz,hogy a leggyorsabb legyen és ezt villám gyorsan teszi. Szerintem ezt nem lehet megtanulni,ezt valaki vagy tudja vagy nem.Ezért is tartom nagyobb isteneknek a régi rallysokat,mert ott még nem volt elektronika sem,ami segítette volna őket. Kiváncsi lennék mit kezdenének a mai versenyzők pl egy Lancia Stratos-szal! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Az ingatlanadó tuti benne volt, de szerintem az emelt teljesítmányadó és a luxusadó is, ami értelmében a 125kW feletti autókra már a dupláját kell fizetni... Nálam is megy a Vectra a háztól, ha nem tudom eladni, akkor kivonatom és elbontom. <_< Mármint a donor Veki ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Mármint a donor Veki ? Máris vérszagot kaptál te hiéna? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Mármint a donor Veki ? Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 de durva hogy 125kw-os autó luxusnak számít <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 ....Senki nem vitatta,hogy tud a srác,csak kicsit túlértékelik,túllihegik azt amit csinál...szerintem.... Szerintem törődj bele, hogy így éled le az életed <_< :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 de durva hogy 125kw-os autó luxusnak számít <_< De nem a forgalmit nézik ám, hanem fékpadra visznek minden kocsit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 na az ######a egy rendes autot sem vehetek az omegám ami ér 5 kilot luxus bazmeg a ge cibe ,nem beszélve arrol a tetves ingatlan csicska adóról ezé alapits családot, épitkezz, vagy( 4x leadózott pénzemből) azt még fizessek me mertem épiteni egy 30 millás kérót amiből 10 hitel a rühes kommunista fas zcibálok hajjonmeg az annyuk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 ebbe benne volt a loerő adó vagy mi is?? de benne ám anti 2,5 szozoba esik és mazlistána érezheti magat mert 1-2 Kw-on mult a 3 szorzó <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Szerintem törődj bele, hogy így éled le az életed <_< :) :) :lol: :lol: Akkor is monjon le! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 De nem a forgalmit nézik ám, hanem fékpadra visznek minden kocsit :) nebassz, bár egyelöre nem érint....na de azé mégismá.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 nebassz, bár egyelöre nem érint....na de azé mégismá.... <_< ez vicc volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 ez vicc volt Mr. Gyalogkakukknak szántam, de más sétált bele <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 ez vicc volt Mr. Gyalogkakukknak szántam, de más sétált bele <_< :) este van, korán keltem, nincs magyarázat a tetteimre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 de benne ám anti 2,5 szozoba esik és mazlistána érezheti magat mert 1-2 Kw-on mult a 3 szorzó :) Pont ma beszéltünk erről, 4es kat. mondott, de tényleg nem az "szerencsére" <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Személy szerint többre értékelem azt a pilótát,aki bármilyen körülmények között az optimális megoldást találja meg ahhoz,hogy a leggyorsabb legyen és ezt villám gyorsan teszi. Szerintem ezt nem lehet megtanulni,ezt valaki vagy tudja vagy nem.Ezért is tartom nagyobb isteneknek a régi rallysokat,mert ott még nem volt elektronika sem,ami segítette volna őket. Azért ez a Ken fiú Barbie nélkül is elverte az xgamesen McRae-t... <_< És komoly versenyeken is érte le komoly sikereket...a különbség annyi, hogy nem Európában, hanem az USA-ban... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Azért ez a Ken fiú Barbie nélkül is elverte az xgamesen McRae-t... :lol: És komoly versenyeken is érte le komoly sikereket...a különbség annyi, hogy nem Európában, hanem az USA-ban... :lol: Az USA-ban Király Linda is tudja a himnuszt <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 de benne ám anti 2,5 szozoba esik és mazlistána érezheti magat mert 1-2 Kw-on mult a 3 szorzó :) Hát én már ennek is örülhetek... Amúgy szerintem az a törvény lesz az, ami nem fogja megélni a 2010-et... :) Legalább is remélem... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Az UAS-ban Király Linda is tudja a himnuszt <_< :) :) Az valami SAS kommandó??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Mr. Gyalogkakukknak szántam, de más sétált bele <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Hát én már ennek is örülhetek... Amúgy szerintem az a törvény lesz az, ami nem fogja megélni a 2010-et... :) Legalább is remélem... <_< sztem ne vegyél rá mérget. ha egyszer lesz kormányváltás akkor sem gondolom biztosnak h tényleg eltörlik. viszont mikor megyük nivázni a parlamentbe ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 sztem ne vegyél rá mérget. ha egyszer lesz kormányváltás akkor sem gondolom biztosnak h tényleg eltörlik. viszont mikor megyük nivázni a parlamentbe ? :lol: Én most ALS-re gyűjtök...találtam jó helyet tesztelni...a II. kerületben... <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Én most ALS-re gyűjtök...találtam jó helyet tesztelni...a II. kerületben... <_< :) :) akkor új kipuffrendszer is ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts