1.6 16v Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Beszarás <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Csakhogy énis linkeljek egy subarut. Klatty Enyém is megy ennyire <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Azt a kurv@@@@@@ Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Azt a kurv@@@@@@ Kicsit elváltott <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Te csak ne linkeljél állandóan <_< :) :) Szabad, vagy nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 hogy Redi szavaival éljek...Lóférfinemiszerv kaporral... Igazi öröm számomra, hogy kb 7 éves klubbozás után sikerült valami maradandót alkotnom <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Igazi öröm számomra, hogy kb 7 éves klubbozás után sikerült valami maradandót alkotnom <_< Veregesd vállon magad! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Legyen már bliccvekkend oszt igyunk már :lol: :lol: :lol: Alig várom, hogy g*ci másnapos legyek :) ^_^ :P :P mehh...óvatosan ezzel....ma eddig csak hányni keltem fel <_< :) sohatöbbénemiszok Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 mehh...óvatosan ezzel....ma eddig csak hányni keltem fel <_< :) sohatöbbénemiszok Várandós vagy? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Ez hasonló dolog,mint amkor haver azzal jött,hogy a legjobb sör a világon a heineken. Aztán ittam vele Carlsberget,egy Faxe-et és mindjárt más volt a véleménye. Nekem nem mondd már, hogy a Faxe jó sör? <_< Németben az az egyik legkommerszebb sör alkoholisták körében, akinek nincs pénze valami rendeset venni. :) Jaa és 1 literes dobozban lehet kapni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Beszélj Manta Lacival, hátha tud ilyesmiben segíteni... <_< 20 ezer Ft :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 jóvan...csak én ezt így nem akartam beírni... <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 mehh...óvatosan ezzel....ma eddig csak hányni keltem fel <_< :) sohatöbbénemiszok Pedig olyan egyszerű annyit kell inni, hogy ne hányjál és jól érezd magad :) :lol: :lol: Akkor gondolom nem mész Merlinbe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 jóvan...csak én ezt így nem akartam beírni... :) :) nem Laci csinálja és ő semmiről sem tud, nem is bontóban dolgozik. (már) különben is az ember rá van kényszerítve az illegális utakra -ezt ráírom majd a jogi diplomámra is tollal ( ha egyszer lesz ) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Pedig olyan egyszerű annyit kell inni, hogy ne hányjál és jól érezd magad <_< :) :) Akkor gondolom nem mész Merlinbe ^_^ Szivesen mentem volna, de gyorsan ma még csak a klotyó felé mozogtam :lol: :lol: Ha mész arra készülj, hogy issszoooonnnnyyyyyat tömeg lesz.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Redipüüüü... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Redipüüüü... :) pukiztál? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Akkor már nem irkálnál....<_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 jóvan...csak én ezt így nem akartam beírni... <_< :) ennek majd akkor utánaérdeklődök :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Tiltakozooooooooooom.... én sosem haltam meg a GSI-ért...de mai napig állítom, hogy abban az árkategóriában amit képvisel jó választás...bár egy VTI is az... :) <_< hát ma egy Vti igencsak lemaradt 8-ason(legalábbis aaz volt a hátulján:)), először azt hittem h siet de mikor mellém ért lasitott, aztán már annyira nem "indult meg" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 hát ma egy Vti igencsak lemaradt 8-ason(legalábbis aaz volt a hátulján:)), először azt hittem h siet de mikor mellém ért lasitott, aztán már annyira nem "indult meg" <_< persze...de azért a miheztartás végett... a VTI-k sorban futják a 13-as időket meg 14 nagyon alját...míg a GSI-k meg ott toporognak a 15 közepe időkkel... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Azt a kurv@@@@@@ Ismerős...:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 persze...de azért a miheztartás végett... a VTI-k sorban futják a 13-as időket meg 14 nagyon alját...míg a GSI-k meg ott toporognak a 15 közepe időkkel... :) :) te 1. mivel nyomatékszegény retkek ezé utra tudják vinni induláskor a hp-t 2.csak a huzott könnyitett vti-k mennek annyit 3. szilártd ati kadettja c20xe streetbe könnyités nélkül zuz 13,8 at 4.megdöglessz benne 5. 100 rol sehol se nem vannak 6. nemelég hogy áruló lettél még a hondásokat is véded remélem leesik a td05 a kocsidrol majd <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 még van: velünk jár egy két honda vti sőt typr 200lo is és ezek sem gyáriak és nem verik el az xe ket a tőbbit megse emlitem más az a ratyi verseny meg más az utca kibelezett szátvágott vti ket nem venném egy kalap alá .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 jut eszembe pénteken kin volt kid ..aszonta lement a subaruval balcsira 130al végig 17 et evett ugy, hogy lambda. 1. volt végig nem is nyomta neki, durva de aztis mondta hogy városba ha finoman megy 13 al eljár viszont a szerémi nagykanyart simán levarta bőven 220 főlőtt me nyomtuk egyenesbe azt 5 be már majdnem tiltáson(f28) pont kb 230al a kanyar előtt nagyott lassitottam me egy vectra turboval voltam 300+ azt nem éppen racce a futómu az meg gec csak nyomta tovább mondom dik ez a dunába beesik minnyá... hát ....meg se moccant csak ment mintha sinen ment volna hát ez a durva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts