Atommanó Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 nem lehet gec benő kakaoja bevette mahát a gombok közé ezé korlátozottan használható egy két billentyű <_< :) :) Irjáááá a Sorosnak, hogy igényelnééé kakaóállót... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 nem lehet gec benő kakaoja bevette mahát a gombok közé ezé korlátozottan használható egy két billentyű Adjak egy usb-s dellt? Magyar. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 6000 dbja a nyergeknek(csodákozósszmájli) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 6000 dbja a nyergeknek(csodákozósszmájli) nekem nem hittél? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 nekem nem hittél? <_< aszittem drágább hát ez így 40be se lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 aszittem drágább hát ez így 40be se lesz <_< Akkor marad péééézed BW-re... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Akkor marad péééézed BW-re... :) ha elfogy kérek kőcsön tőled <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Carlito Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Igen...ma éjszaka meghalt... <_< Na és mi lesz a gyerekekkel?? :) Na jó lehet hogy ez bizarr volt. Mindenesetre én is sajnálom mert zeneileg best of. Még orr nélkül is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 a 256os brembo max tárcsa 6900 sok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 aszittem drágább hát ez így 40be se lesz :) én tudok olyat aki megcsinalja 4*100 ra de az neked messze van <_< nekem is ugy volt elözöleg , aztan cseréltem 5*110re kell még egy gyürüt is csinalni mert a 288 agyméret nagyobb .... de ha nem akarsz csinaltatni sok ezer ft ért akkor van nekem itthon egy pár maradék :lol: yahh astránál még fékeröszabályzot is kell cserélni attol függöen hogy hatul patronos vagy rugos a fékeröszabályzod nekem patronos .. és amig nem cseréltem ki addig az eleje mindig meg akart elözni :) a patron asszem 30e ft a pár yah és a nagyobb fék munkahenger erösen ajánlott nekem minden jol muködött addig amig nem kezdett el kopni a betét és leragadt a pedál mert annyi olajat nem tud már nyomni ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 én tudok olyat aki megcsinalja 4*100 ra de az neked messze van <_< nekem is ugy volt elözöleg , aztan cseréltem 5*110re kell még egy gyürüt is csinalni mert a 288 agyméret nagyobb .... de ha nem akarsz csinaltatni sok ezer ft ért akkor van nekem itthon egy pár maradék :) yahh astránál még fékeröszabályzot is kell cserélni attol függöen hogy hatul patronos vagy rugos a fékeröszabályzod nekem patronos .. és amig nem cseréltem ki addig az eleje mindig meg akart elözni :) a patron asszem 30e ft a pár hány km az a messze?azt a maradékot akkor átvenném :lol: és ha rugós akkor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 tisztába vagyok vele h nem valami bivaly ez a fék de amikor volt rá lé akkor mindíg beszart valami a kocsin...most szerencsére működik(koppkopp) és lé is van a váltásra és azért kérem ki a tanácsotokat Mindenképpen váltanék. Igaz nekem még a 284 is elfogyott párszor a Vácin a GSi alatt. Kb ég és föld a különbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Mizu a Calival? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Anti nagyon nagy gratula a géphez, nagyon szép darab, végre megjött az eszed :) Mennyi Le? Hány éves? Ma már találkozunk vele az ivecónál? Ha szeretnél a subaruról megtudni mindent akkor gyere el néha hozzánk, mert a csapatunkba már 3db-van, tudod az a fehér akinek mért is Lanti, meg a Zöld, és egy kék :) Van ám több kérdésem is, de majd személyesen, úgyhogy gyere ma! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 ....néha vonatkoztass el és probáld meg saját fejedből átgondoni.... <_< :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Mizu a Calival? <_< Valami gebasz volt még a hengerfejjel, így ment még egy kört... :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Hétfőn de inkább kedden tudom elhozni, mert meg kell várni amíg a bank utal nekik, és ki tudjuk váltani a törzskönyvet a Cuprára...mert hogy beszámítós móka volt... Az ótóról röviden... 2002-es EU STI, gyárilag 265 LE, ebből lett csinálva kipuval, AC-val és Ecutek Stage II. progival 320LE... 124.000 km van benne, új fékek, 2003-as STI kormánya, Proflex szilentek, állítható a hátsó szárny, short shifteres 6-os STI váltó...kb ennyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 6000 dbja a nyergeknek(csodákozósszmájli) honnan szereztél ennyiért? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 honnan szereztél ennyiért? :) Szerintem a kutyának sem kell a B Vectra nyereg, miközben döntik szét a sok ánglis ótót <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Hétfőn de inkább kedden tudom elhozni, mert meg kell várni amíg a bank utal nekik, és ki tudjuk váltani a törzskönyvet a Cuprára...mert hogy beszámítós móka volt... Az ótóról röviden... 2002-es EU STI, gyárilag 265 LE, ebből lett csinálva kipuval, AC-val és Ecutek Stage II. progival 320LE... 124.000 km van benne, új fékek, 2003-as STI kormánya, Proflex szilentek, állítható a hátsó szárny, short shifteres 6-os STI váltó...kb ennyi... <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Jah...meg bubuhang... <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Jah...meg bubuhang... <_< :) És az nagyon nagy élmény, kipróbáltam a haverok bububuját, és engem nagyon megfogott, k@@va nagy élmény. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 És az nagyon nagy élmény, kipróbáltam a haverok bububuját, és engem nagyon megfogott, k@@va nagy élmény. :lol: Esetleg tolhatnád azzal a taxizást <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Esetleg tolhatnád azzal a taxizást :) :) :lol: Nem engedik bevinni a zónába <_< Passat, új Octavia, új Superb, Merci, ezeket de ezeket is csak úgy hogy másik helyett! Fogok venni majd a melós kocsi mellé ezerszázalék valami bitang gépet, de már valami modernebbet mint a gsi volt, sajnos de túlkel lépni már! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Mozaik utcából valami hír? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts