Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
szerintem gyarinal szarabbat ne ....

milyen féked van ?

hát régen még a kicsi volt rajta 256 os még atinál asszem ugy is adta oda......szal kérdésedre a válasz ....288as t 57 dugattyuval és akkor végre lessz fék is

Elküldve
Na igen,ez igaz,azt a hangot nem lehet pótolni semmivel sem.

Én csak arra lennék már egyszer kiváncsi,hogy tényleg olyan baszott kemény a kuplungja gyárilag,mint ahogy azt mondják.

Az egész autón baszott kemény! <_< :)

Elküldve
Én csak arra lennék már egyszer kiváncsi,hogy tényleg olyan baszott kemény a kuplungja gyárilag,mint ahogy azt mondják.

Ezt most nem fogjuk megtudni...mert ebben valami bitang szinter van...

Elküldve
Igen...ma éjszaka meghalt... :)

Most olvastam indexen is hogy valóban, keringés összeomlásba halt bele! <_< Nekem nagy kedvencem volt!

Elküldve
Most olvastam indexen is hogy valóban, keringés összeomlásba halt bele! <_< Nekem nagy kedvencem volt!

szerintem sokmindenkinek...kiemelkedőt alkotott nem egyszer, és nem 1 hónapon keresztül...

Elküldve
hát régen még a kicsi volt rajta 256 os még atinál asszem ugy is adta oda......szal kérdésedre a válasz ....288as t 57 dugattyuval és akkor végre lessz fék is

és olyat lehet itthon kapni?

Elküldve
szerintem sokmindenkinek...kiemelkedőt alkotott nem egyszer, és nem 1 hónapon keresztül...

alapból nem volt szimpi a fazon de a zenéje ott volt ( nem mindegyik ) és Elvis után a második nagy legenda -bocs Zámbó fanok <_<

Elküldve
alapból nem volt szimpi a fazon de a zenéje ott volt ( nem mindegyik ) és Elvis után a második nagy legenda -bocs Zámbó fanok <_<

Szerzek egy gémet, hogy az csűrjön fejbe, ha hív valami téged mobilon :) :) :lol:

Elküldve
Vekivel nemvittél,utállak! <_< ezzel repetát kérek! :)

Na mivan veled éééééééééééé elvagy tűnve mint hattyúfos a nádban :)

Elküldve
Na mivan veled éééééééééééé elvagy tűnve mint hattyúfos a nádban :)

na csecs apafejosz! megvagyok,gondoltam beszélhetnénk telefonon,de közben szétvertem már.... <_< :) na mindegy,priviben dobj egy msn címet,ha fent vagy!mesélek...

Elküldve
na csecs apafejosz! megvagyok,gondoltam beszélhetnénk telefonon,de közben szétvertem már.... <_< :) na mindegy,priviben dobj egy msn címet,ha fent vagy!mesélek...

Oké zsoké!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.