Atommanó Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 most szivatsz? <_< hát most mit csináljak...jobban húz a szívem a kékhez, és az összkerék is megfogott... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 meg a boxermotorhoz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 meg a boxermotorhoz <_< :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Blitzre 7én reggel mentek? mert akkor csatlakoznék...hátha végre sikerül lenyomni 1 igazi ellenfelet <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Blitzre 7én reggel mentek? mert akkor csatlakoznék...hátha végre sikerül lenyomni 1 igazi ellenfelet <_< Valszeg már előtte való nap le kell mennem...így a pályát még megúszod...de a szlalomon bizonyíthatsz... :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Piiista... Felgen ügyben mondott valamit Balázs? Pappperi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 :) :) én nem szlalomozok max csak este :lol: ja és még tartozol 1 fuvarral........!!!!!!!!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Piiista... Felgen ügyben mondott valamit Balázs? Pappperi? mondott 160e gumival Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Blitzre 7én reggel mentek? mert akkor csatlakoznék...hátha végre sikerül lenyomni 1 igazi ellenfelet <_< Ha gondolod összebeszélhetünk és akkor odafelé bizonyíthatsz! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Ha gondolod összebeszélhetünk és akkor odafelé bizonyíthatsz! :lol: <_< álja :) úgyse kenték még el a számat :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 álja <_< úgyse kenték még el a számat :) :) :lol: Oké, akkor igyekszek, hogy addigra meglegyen már a Phase3. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Mondjuk biztos öröm lenne hazahúzni a Corsát Debrecenből! <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Mondjuk biztos öröm lenne hazahúzni a Corsát Debrecenből! <_< :) :) szivesen hazahuzlak alapjáraton Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Mondjuk biztos öröm lenne hazahúzni a Corsát Debrecenből! <_< :) :) no para, megoldunk mindent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Lehet... :) :) de azért igyexek valami kicsit erősebbel menni majd... :lol: Skoda! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Carlito Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Szép jó estét mindenkinek. Mi a véleményetek a Magnum Sportdobokról? Astra GSI-re. Néztem és van ez a 3-as hangzás. Esetleg van valakinek? Milyen a hangja mély vagy érces? csakmert fizu után leszek kipuff.vételben. A rendszer gyári. Azon filózom hogy benne hagyom a katalizátort, a középdobot meg kiveszem és úgy rá a sportdobot. Szerintetek? További szép estét. Peti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Szép jó estét mindenkinek. Mi a véleményetek a Magnum Sportdobokról? Astra GSI-re. Néztem és van ez a 3-as hangzás. Esetleg van valakinek? Milyen a hangja mély vagy érces? csakmert fizu után leszek kipuff.vételben. A rendszer gyári. Azon filózom hogy benne hagyom a katalizátort, a középdobot meg kiveszem és úgy rá a sportdobot. Szerintetek? További szép estét. Peti SZAR! a MAGNUM EGY ÁTB...SZÁS! (több ismerősömön keresztül tapasztaltam!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Carlito Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 SZAR! a MAGNUM EGY ÁTB...SZÁS! (több ismerősömön keresztül tapasztaltam!) Akkor szted milyen dobot tegyek alá amivel fain mély hangja lenne? Gondolkodtam már a devi féle ovál dtm végű dobon is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Akkor szted milyen dobot tegyek alá amivel fain mély hangja lenne? Gondolkodtam már a devi féle ovál dtm végű dobon is. Az én autóm hangjára azt mondták hogy jó hangja van ismerősök klubon belül is... nekem nincs fent egyéb csak egy sim F astra hátsódob egy sport véggel behegesztve nem tudom milyen a vég nem nem "rémus" meg a nagy márka valami noném sporvég! kellemes utazni nem fájdul mega fejed,,, stb stb de kérd ki a többiek véleményét is <_< ez az enyém volt! :) Nagyjából látszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Piiista... Felgen ügyben mondott valamit Balázs? Pappperi? Aszondta, hogy 16ban fog utazni. Hogy dolgozol a héten ? Egyenlőre igyekszem túlélni, 3 órát aludtam tegnap <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 mondott 160e gumival Oszd mán meg velünk, hogy most miről beszél <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Hogy dolgozol a héten ? Vasárnapig Passage, utána megint Sissi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Mondjuk biztos öröm lenne hazahúzni a Corsát Debrecenből! <_< :) :) én már húztam haza az astrát :lol: :lol: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 szivesen hazahuzlak alapjáraton Azért egy ilyen vontatvánnyal biztos izgalmasabb BMW-ket letúrni 200 fölött a pályán <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Fogyasztás városi forgalomban (l/100 km) 8,8 Fogyasztás országúti forgalomban (l/100 km) 5,3 És szerinted ez nálad is így fog alakulni? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts