Stock16v Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Nekem C14NZ csinált ilyet. Hibának az alapjáratit dobta, de kiderült, hogy az üzemanyagszivattyú felszívott valami dzsuvát és amiatt nem kapott időnként rendesen benyát. Ha mostanában nem volt benzinszűrő cserélve, arra is érdemes ránézni. Motorhibajelző nem világít néha? Nem világít és hibakód sincs.Szerintem ha elfogyna a benya időnként akkor nem indulna meg magától motorféknél. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Nem világít és hibakód sincs.Szerintem ha elfogyna a benya időnként akkor nem indulna meg magától motorféknél. :) De és pont, hogy alacsony fordulaton (alapjáraton), mert egy pillanatra kevesebb benyát kap és azt hiszi, hogy kell még (és tényleg) erre kicsit ad még neki, de mivel pillanatnyi kihagyás volt ezért hirtelen többet kap, emiatt megugrik a fordulatszám és egyenetlenebb lesz a kompenzálgatás miatt. Amúgy még az jutott eszembe, hogy a levegőcsöveket is nézd át, hátha meg van valamelyik repedve és időnként falsot szív, ilyen NE-nél volt nekem, aztán baltával meg slaggal ideiglenesen megoldottuk. Azóta Vadkerten rövidebb a slag a kempingben <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 De és pont, hogy alacsony fordulaton (alapjáraton), mert egy pillanatra kevesebb benyát kap és azt hiszi, hogy kell még (és tényleg) erre kicsit ad még neki, de mivel pillanatnyi kihagyás volt ezért hirtelen többet kap, emiatt megugrik a fordulatszám és egyenetlenebb lesz a kompenzálgatás miatt. Amúgy még az jutott eszembe, hogy a levegőcsöveket is nézd át, hátha meg van valamelyik repedve és időnként falsot szív, ilyen NE-nél volt nekem, aztán baltával meg slaggal ideiglenesen megoldottuk. Azóta Vadkerten rövidebb a slag a kempingben :) Igen a fals levegőre én is gondoltam <_< Kicseréltem a kupak alatt a tömítést, befújkáltam az összes csatit+légtömegmérőt,a vákumcsövek rendben vannak. Meglátjuk csinálja-e továbbra is. Köszi szépen a segítséget!(X-nek is) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 most ha ö ekkor még fürdik akkor még mindig jobb hogy írogatok, mint dinnye a kocsimelegítéssel <_< Gondoltam így előrébb leszünk......de aztán mégsem. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 dinnye lol <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Igen a fals levegőre én is gondoltam <_< Kicseréltem a kupak alatt a tömítést, befújkáltam az összes csatit+légtömegmérőt,a vákumcsövek rendben vannak. Meglátjuk csinálja-e továbbra is. Köszi szépen a segítséget!(X-nek is) :lol: "Kölcsönkenyér" visszajár! :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Loreee mit talált wehehehehe!!!!!!!!!!!!!! <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Loreee mit talált wehehehehe!!!!!!!!!!!!!! <_< :) :) Jajaj, ezt kerestem hetekig és rátaláltam, most már sokkal, jobb, mert az akksit is tölti :lol: :lol: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Jajaj, ezt kerestem hetekig és rátaláltam, most már sokkal, jobb, mert az akksit is tölti <_< :) :) :lol: Akkor a generátor ékszíjat vedd is le , nef ogja feleslegesen a motort! :lol: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Akkor a generátor ékszíjat vedd is le , nef ogja feleslegesen a motort! <_< :) :) Már generátor sincs azóta, mert termel rendesen, erről megy a lakás is :lol: :lol: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Már generátor sincs azóta, mert termel rendesen, erről megy a lakás is <_< :) :) :lol: :lol: :lol: ^_^ a maradékot majd zsákba behozod amit nem használtok el! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 <_< :) :) a maradékot majd zsákba behozod amit nem használtok el! :lol: :lol: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 valamelyik repedve és időnként falsot szív, ilyen NE-nél volt nekem, aztán baltával meg slaggal ideiglenesen megoldottuk. Azóta Vadkerten rövidebb a slag a kempingben <_< Nem is tudom ki vette észre rögtön. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/3070326 na megvan a 3. is ... <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Carlito Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Üdv. Rattesid D. Ment egy privát üzi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Nem is tudom ki vette észre rögtön. :) Én is láttam, de nem gondoltam, hogy ennyire beleszól majd. Amúgy annak a motornak már más baja is volt, mert valaki széthajtotta <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Na megszületett a döntés, mostmár biztosan eladom a gsi-t :lol: ha minden jól megy 2-3 heten belül megjön az új gépsaom <_< aztán nem lehurrogni Skoda Octavia lesz az új 3-as 1.4 TSI 122 le, megy is, munkára tökéletes, és nem is eszik sokat, és szép is, ma kipróbáltam, nagyon jó :) 4.6 milla és egész jól felszerelt! :lol: Képek ui: És ha valaki kedvet kapna a gsi-mre az ne tartsa magában, megegyezünk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 ui: És ha valaki kedvet kapna a gsi-mre az ne tartsa magában, megegyezünk! :) Ezé előztél meg engem a megvásárlásával egy héttel hogy mostmeg eladd? <_< :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=mutb7KgA9NM...feature=related. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=mutb7KgA9NM...feature=related... <_< már ismerjük és nem jo a linked Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 már ismerjük és nem jo a linked <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 <_< :) ne ezt linkelgesd, inkább a képeket :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 ne ezt linkelgesd, inkább a képeket :) Milyen képeket??? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Milyen képeket??? <_< még nincs kép a gépsasról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 még nincs kép a gépsasról? Mééég nincs... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts