Demó Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Tudtommal itthon mindössze 1 ilyen gyárilag XE-vel szerelt Lada van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Vezérműűűűkereket meg tudtad mérni ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Vezérműűűűkereket meg tudtad mérni ? :) Nem férek hozzá, hogy rendesen megmérjem... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 szériában forgalmaztak ladákta c20xe vel és szerintem még most is Ezt én is tudom,csak arra nem gondoltam volna soha hogy a wtcc-ben is huzott xe van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Nem férek hozzá, hogy rendesen megmérjem... <_< Sebaj :) Majd megkérem DiNiNit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 szériában forgalmaztak ladákta c20xe vel és szerintem még most is Tehát akkor lehet most is venni 0km-es C20XE-t? :) Asszem nyitok egy Lada 110 bontót. <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Ezt én is tudom,csak arra nem gondoltam volna soha hogy a wtcc-ben is huzott xe van. Annyira jól sikerült az a moci, hogy a chevy-kben is az a szív a wtcc-ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 ....Asszem nyitok egy Lada 110 bontót. <_< :)... Nagy forgalomra ne számíts, ha csak 1 van itthon belőle elvileg :) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Nagy forgalomra ne számíts, ha csak 1 van itthon belőle elvileg <_< :) :) :lol: Lada 110 van sok, de azokban nem C20XE van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Nagy forgalomra ne számíts, ha csak 1 van itthon belőle elvileg <_< :) :) :lol: Az pont elég. Átdobom a mocit az enyémbe, a kasztnit elviszem bezúzatom és bezárok. ^_^ :lol: Egyébként TC népítéleten 2db Lada 110 2.0i-ről van vélemény. Az egyik rikítósárga, a másik meg bordó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Carlito Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Szép jó estét. Sziasztok. A segítségetekre volna szükségem. Az autóm Astra f GSI 16V Most vagyok kipufogóvétel előtt. Ti milyet ajánlotok? Milyet tegyek fel rá. Mindenképp az ovál DTM végűt szeretném és az volna az elképzelésem hogy szép mély hangja legyen nem pedig érces. Melyik dobot tudnátok ajánlani ami azért nem egy Remus ár? <_< Előre is köszi. Üdv. Peti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Pedig azt hittem épülget valami xe tuning :) Sebességjelre gondoltam, van a bowdenes és a..... ? Nem nem épülget :) Ma még megcsinálják a klímámat és most már tényleg semmi baja.Kellett 5év hogy ide eljussak és nem kevés gomb,de örülök neki. A másik kérdésedre Demó Prof már adta a választ <_< Sebaj :lol: Majd megkérem DiNiNit :lol: nekem is van itthon mind a két fajta....ha gondolod szívesen méregetek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 ....nekem is van itthon mind a két fajta....ha gondolod szívesen méregetek. :).... Az a baaaaj, hogy most NE vezérműkerék szélessége lenne érdekes <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Az a baaaaj, hogy most NE vezérműkerék szélessége lenne érdekes <_< Miben sántikálsz Pista?? :) :) (a cipődön kívül) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Az a baaaaj, hogy most NE vezérműkerék szélessége lenne érdekes <_< nekem a garagéba megvan még a réginek a kereke majd ha nem felejtem el lemérem. Mit is kell lemérni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Miben sántikálsz Pista?? <_< :) (a cipődön kívül) Nem nekem kell az infó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 nekem a garagéba megvan még a réginek a kereke majd ha nem felejtem el lemérem. Mit is kell lemérni? Mondjuk úgy, hogy recék szélességét. Tehát nem az átmérő számít oldalról, hanem fentről nézve a kerék szélessége. Fontos lenne <_< Tán legegyszerűbb, ha elhozod és visszapasszolom majd :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Az a baaaaj, hogy most NE vezérműkerék szélessége lenne érdekes <_< Na olyanom nincs sajna. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Pista! Méréseim szerint 22mm a szélessége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Köszönöm Sir <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Csabi én azért minima egy ilyen rajzot vártam volna Tőled <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 kadett turbo Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Ez kicsit emlékeztet Gabi Omegájára <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts