J0hnny Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 a rohadt szusis kurv4 anyját! :lol: :D :lol: Se biztosítása,se műszakija. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 http://lh6.ggpht.com/_48R9psIUmXI/SjUvVYpX...12/DSC00588.JPG a rohadt szusis kurv4 anyját! :lol: :D :lol: Se biztosítása,se műszakija. szuzis, ez fiat nem? vagy lehet sok bort ittam? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Rááááággált Méydéééj vót, negyed 11kor értem haza :lol: :D Köszi Zoli a tegnapi szakértést :lol: szivesen a rosszhirt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 szivesen a rosszhirt :D Jóvan...azéééé egy generátor miatt nem kell elbontani rögtön az autót... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Ja...és tessék minden nap 2-3 szor bejelentkezni, hogy még egyben vagy...mert nem vicceled el a dolgot ahogy hallom... :D ;) :lol: Krisztiánt vittem egy kört szombaton, asszen tetszett neki, némileg libabőrös lett :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Jóvan...azéééé egy generátor miatt nem kell elbontani rögtön az autót... :lol: no ilyet nem mondtam ..... csak hááát akkor is nem jo .... latod pista a felnik miatt aggodott de az a legkevesebb Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 no ilyet nem mondtam ..... csak hááát akkor is nem jo .... latod pista a felnik miatt aggodott de az a legkevesebb Számomra azért ez nem volt annyira rossz hír, azért látni a rácsokál a füstöt para volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 szuzis, ez fiat nem? vagy lehet sok bort ittam? :lol: Ez a haverom kocsija,de a szusi ment neki,mert záróvonalon fordult meg szabálytalanul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 wáááúúúúúúú kérem :lol: mit tervezel ? :D Már semmit :lol: Azt terveztem hogy a tengelyek árából megveszem ezt a váltót de Demóval beszélgettünk hogy jó lenne kipróbálni mielőtt beleugranék.Ja és ennek nem spirálos a kmóra hajtása nekem ezért is volt felejtős. A váltó tulaja szerint leejtették azért néz ki így. Pár kép: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 leégett a generátor ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 seatot is árulod azért még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Már semmit :lol: Azt terveztem hogy a tengelyek árából megveszem ezt a váltót de Demóval beszélgettünk hogy jó lenne kipróbálni mielőtt beleugranék.Ja és ennek nem spirálos a kmóra hajtása nekem ezért is volt felejtős. A váltó tulaja szerint leejtették azért néz ki így. ahham leejtették jo duma ... de nem a kocsi aljat verték oda de qrva ... merthogy igen ez igencsak ugynezki ráadásul ahol kivan törve alul ott egy nagy alu tömb log le ha odaér valamihez tipikusan igy néz ki mikor leszakad és latszik mellett a fel verödés is .... nem tom mennyiért adjak de szerintem 60-70nél többet nem adnék érte Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 seatot is árulod azért még? miért megvennéd ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 seatot is árulod azért még? miért megvennéd ? :lol: :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Ha megveszed árulom...ha nem akkor nem... :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 seatot is árulod azért még? miért megvennéd ? számít? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 számít? :lol: elég Sokat :D :lol: :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 leégett a generátor ? Ezt bírom én is hogy beszélgetnek itt füstről meg hogy a vekinek rossz hír meg hogy nem a kerékkel van a gond, dehogy valaki leírja mi a favan aztnem... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 http://lh6.ggpht.com/_48R9psIUmXI/SjUvVYpX...12/DSC00588.JPG a rohadt szusis kurv4 anyját! :lol: :D :lol: Se biztosítása,se műszakija. bazz ezt a kocsit akkor rakták trélerre amikor jöttünk haza wakeboard után...még néztem is hogy mivan, srác felfutott a szalagkorlátra vagy wtf...de most már látom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 bazz ezt a kocsit akkor rakták trélerre amikor jöttünk haza wakeboard után...még néztem is hogy mivan, srác felfutott a szalagkorlátra vagy wtf...de most már látom :lol: lego nindzsa, puding vagy ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 lego nindzsa, puding vagy ? :lol: jajjj ne fájditsd te is a szivem :lol: :D ez most egy fejben született döntés volt, nem vagyok vidám de ezvan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 jajjj ne fájditsd te is a szivem :lol: :D ez most egy fejben született döntés volt, nem vagyok vidám de ezvan :lol: nem tom mi szolt ellene de szerintem nem volt alapos az indok csak tul sokat merengtél rajta és meggyözted magad hogy nem is kell az neked meg minek is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 jajjj ne fájditsd te is a szivem :lol: :D ez most egy fejben született döntés volt, nem vagyok vidám de ezvan :lol: Melyik coupet vitték már megint el elöled? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Csabi, figyimá, ha 60 helyett 78-al mész az max 30 de biztos nem 40. Egyszer azt írod hogy soha nem adod el, egyszer azt hogy azonnal eladod. Minden pénteken mész vele gyorsulni, meg hogy ott áll hetekig a parkolóban. Megint mértem fogyit de hogy minek nem tudom mert 8 mindig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 jöttünk haza wakeboard után Hogy megy a dolog? Nekem a szörf már kezd rendesen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts