Atommanó Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Méé nem nézed meg a poice.hu-n, hogy hova raknak ki trafit...kiadják előre... Itt van pl a Júniusi fővárosi kiírás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Méé nem nézed meg a poice.hu-n, hogy hova raknak ki trafit...kiadják előre... Itt van pl a Júniusi fővárosi kiírás... Gondolhatod hogy folyamatosan vakerják az urh-n, kb.. 400-an vagyunk online kint, nincs olyan NM amiről ne tudnánk, szinte ki se rakták még mi már tudjuk, de hihetetlen hogy tudok róla, de mire odaérek kimegy a fejemből, vagy telefonálok, vagy az utassal vakerok, mindig van valami pörgés körülöttem :D A népligetes marhaságot s még az ecseri útnál eszembe volt hogy odakell figyelni, de az utasok 99% folyamatosan beszél, és kimegy a fejemből :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 sokadjára... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 sokadjára... Vazze ebbe úgy cserélgetik a motrot mint én az olajat :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 sokadjára... Anti ez lesz a veki helyett? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Anti ez lesz a veki helyett? :lol: Kár, hogy 3 évvel ezelőttiek ezek a képek... kíváncsi lennék, hogy most milyen állapotban van...illetve, hogy blokkot cseréltek e végre... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Anti,Anti...a veki "jó" kezekbe került! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Anti,Anti...a veki "jó" kezekbe került! :D :lol: igen :D a zenét mááááár elrontotta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 igen :lol: a zenét mááááár elrontotta :D Még nem csavarodtam fel egy fára sem, te szemét állat :lol: :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 pityuytuytutyu Na mostantól :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Amúgy így, gyári nyomáson is nagyon komolyan haladgat a kocsi :D 1-2 elrúgtam indulásból 3000-4000 környékén, WOW :D Igazolódott, amit Anti mondott : nem az elindulásra, hanem a megállásra kell nagyon figyelni. Ezek a gumik vízen, khmmmmmm gyenguszok :lol: Az alagútban menni vele Wááááááááááwwwáááááááááááááááááááááááááááááááááéswáááááááááááááááááááá :lol: :D ;) ;) Holnap megpróbálom vastagabb talpú cípővel a kettes váltást, mert ez így nagyon recsegősen megy sajna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Még nem csavarodtam fel egy fára sem, te szemét állat :) :P :lol: ;) :D :D :D ;) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Amúgy így, gyári nyomáson is nagyon komolyan haladgat a kocsi ;) 1-2 elrúgtam indulásból 3000-4000 környékén, WOW :D Igazolódott, amit Anti mondott : nem az elindulásra, hanem a megállásra kell nagyon figyelni. Ezek a gumik vízen, khmmmmmm gyenguszok :lol: Az alagútban menni vele Wááááááááááwwwáááááááááááááááááááááááááááááááááéswáááááááááááááááááááá :lol: :D Holnap megpróbálom vastagabb talpú cípővel a kettes váltást, mert ez így nagyon recsegősen megy sajna :D elrugos elindulos hasznalgatos .... osztomu kinyiros használat lessz ebböl sztem vedd meg az antitol az osztomövet tarcsiba :D :) :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 :lol: :D :) :D :D ;) :lol: :D Hogy lehet ilyet kérdezni ? ;) Fejed jobban van máááá ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Hogy lehet ilyet kérdezni ? :lol: Fejed jobban van máááá ? most kezd elmulni 1 qualerin + 1 advil ultra segitségével .. mire haza értem már migrénes fejfájássá elakult Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 elrugos elindulos hasznalgatos .... osztomu kinyiros használat lessz ebböl sztem vedd meg az antitol az osztomövet tarcsiba :D :D :) :D Jól van már, vízes volt az út had próbáljam már kiiiiiiiiiii :lol: Nem Robis féle elindulások voltak :lol: ;) Mármint azt a tarcsit, amit a kocsihoz kaptam ? És ebben mi lenne a ráció ? ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Jól van már, vízes volt az út had próbáljam már kiiiiiiiiiii :lol: Nem Robis féle elindulások voltak :lol: ;) Mármint azt a tarcsit, amit a kocsihoz kaptam ? És ebben mi lenne a ráció ? ;) :D mé hozza adta ajándékba ?? luzer ... abbol lehetett volna a nagylét leszakitani :D :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 mé hozza adta ajándékba ?? luzer ... abbol lehetett volna a nagylét leszakitani ;) :lol: :D ;) Egen, megkaptam azt is :lol: Látod, már csak ilyen vajszívű :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Egen, megkaptam azt is :D Látod, már csak ilyen vajszívű :lol: má csak egy f28 kell hoza és zsirkirály :D de a lényeg vigyazz vele 1-2 hétig ... okozhat meglepetést ;) nem egy c20xe ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 má csak egy f28 kell hoza és zsirkirály ;) de a lényeg vigyazz vele 1-2 hétig ... okozhat meglepetést ;) nem egy c20xe :D :D Majd nézelődünk :lol: Vaterán van egy váltóházsérült. Okééééé, igyekszem. Most is volt egy piroslanyó, aminél ugyan megálltam, de nem voltam róla meggyőzödve, hogy összejön :lol: :D Ja a motorkontroll 2-3 bevillant, visszaváltást követően, motorféknél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Amúgy így, gyári nyomáson is nagyon komolyan haladgat a kocsi :D 1-2 elrúgtam indulásból 3000-4000 környékén, WOW :) Igazolódott, amit Anti mondott : nem az elindulásra, hanem a megállásra kell nagyon figyelni. Ezek a gumik vízen, khmmmmmm gyenguszok :lol: Az alagútban menni vele Wááááááááááwwwáááááááááááááááááááááááááááááááááéswáááááááááááááááááááá :D ;) ;) :D Holnap megpróbálom vastagabb talpú cípővel a kettes váltást, mert ez így nagyon recsegősen megy sajna :lol: Valóban egy turbós gép teljesen más :D Pista! Megvetted Anti Vectra-ját? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Valóban egy turbós gép teljesen más :lol: Pista! Megvetted Anti Vectra-ját? Bológatósszmájli :D Pár képet nyomathatnál néha fellléétekről :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Kár, hogy 3 évvel ezelőttiek ezek a képek... kíváncsi lennék, hogy most milyen állapotban van...illetve, hogy blokkot cseréltek e végre... :lol: hát már biztosan nem régi pompájába tündököl :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Egen, megkaptam azt is :lol: Látod, már csak ilyen vajszívű :D gratula pista! nem kell ám elmondani :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 gratula pista! nem kell ám elmondani :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts