Albert Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 megvette nekem a bárdiba 2800ért :D Azt az egybecsapágyat a kerékaggyal vagy mit 2800ért? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Tényleg Gabi tudsz szerezni csütörtök estig 1 lityi olajat? de nem fogyott el 1 lityi csak utána akarok tölteni mert félig van. Be kéne menned a bótba a 11. ker Kaposvári u. 8-ba (7-17h), mert addig már nem megyek én, és most otthon sincs semmim, meg a Lurdyba sem terveztem menni :lol: Csak szólj előtte, aztán odaszólok hogy megkapd a kedvezményt :D Amúgy ha félig van a nívón a minmax között, az az optimális, én arra nem töltenék rá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Szépen elkényelmesedtél, "menj ide-oda", te pedig szépen üldögélsz otthon és csörögnek a dolcsik :lol: :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Szépen elkényelmesedtél, "menj ide-oda", te pedig szépen üldögélsz otthon és csörögnek a dolcsik :lol: :D ;) ;) Persze, ebből építem a házam nemsokára :lol: :D A telefon amúgy szerintem többe kerül oda, hogy megkapja a kedvezményt, mint amennyit kap az 1L-re :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 de nem fogyott el 1 lityi csak utána akarok tölteni mert félig van. Van egy bontatlan 1lityis sárga Likvimolyom ha érdekel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Van egy bontatlan 1lityis sárga Likvimolyom ha érdekel köszi de hamár meta van benne akkor maradjon is az, majd Dinynek szólok, hogy csüt ha jön át ugronjon be érte azt annyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Persze, ebből építem a házam nemsokára :lol: :D A telefon amúgy szerintem többe kerül oda, hogy megkapja a kedvezményt, mint amennyit kap az 1L-re :D gondoltam, hogy nagy a biznisz és ebből élsz már évek óta :lol: , majd hívunk köszi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Azt az egybecsapágyat a kerékaggyal vagy mit 2800ért? :lol: Nem nem a kadetté még szétszedhető és csak a csapágyat is lehet cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Persze, ebből építem a házam nemsokára :lol: :D A telefon amúgy szerintem többe kerül oda, hogy megkapja a kedvezményt, mint amennyit kap az 1L-re :lol: Milyen percdijjal beszélsz ? 10 forint ? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Na 10 nap után re, de biztos nem olvasok vissza :lol: Majd kérdezek ha valamiről lemaradtam :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Anti, bővíteni kéne a Hotelt :lol: :D ;) Sok ígérgetés után ma menni akartam, osztán hááát most me nem lehetett,, teltház vóóóttt ;) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Anti, bővíteni kéne a Hotelt :lol: :D ;) Sok ígérgetés után ma menni akartam, osztán hááát most me nem lehetett,, teltház vóóóttt :D :lol: :D Te meg ne bámuljál annyira,amikor a DP parkolóból mész kifelé,mer nekimész szalagkorlátnak egyszer! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Na 10 nap után re, de biztos nem olvasok vissza :D Majd kérdezek ha valamiről lemaradtam :lol: :D ;) Olyan sokat nem kellene visszaolvasnod pedig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Nagyon kemény. Fent voltak a listán? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Nagyon kemény. Fent voltak a listán? :lol: vazz, főleg ebből az aspektusból... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Nagyon kemény. Fent voltak a listán? :lol: Háát jah.. "végső állomás..." Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Te meg ne bámuljál annyira,amikor a DP parkolóból mész kifelé,mer nekimész szalagkorlátnak egyszer! :D ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 ? :lol: Hüm-hüm. Mi is lehet ez ? Talán Albert látott valahol ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Hüm-hüm. Mi is lehet ez ? Talán Albert látott valahol ? :lol: Talán Dzsoni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Talán Dzsoni :lol: Teeeeenyleeeeegggg :lol: Akkor János látta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Ezen a héten 2db gyorshajtás jött meg, 30,000Ft meg 40,000Ft. Méghogy nincs suska a rendőrségnek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 ....jött meg.... Mennyi fog még megjönni ? :lol: Mennyi helyett mennyi volt ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 és mennyi idő után küldték ki ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Mennyi fog még megjönni ? :D Mennyi helyett mennyi volt ? Szerintem fog még jönni :lol: de olyan lehetetlen helyekre állnak be hogy besz@rás. Például a reptéren a rendőrbódénál a parabolica után, 40 aztán 30-as tábla van, ma kipróbáltam a 30-at azt hittem kifekszek napozni a hátsóülésen, szinte áll a kocsi :D na szóval szerintem oda is beleszaladtam 3 napja olyan 90-el :D Egyébként a 40,000Ft-os az a népligetnél az üllőin vasúti és a fradi felüljáró közt 78-al mentem 60 helyett, aztán ha mész a reptérre vecsésnél van a shell kút na ott előtte olyan 100 méterrel Vecsés tábla és utána 100 méterrel vége tábla, szóval közte 50, és ott mentem 80-al, érdekes arra csak 30 ezret küldtek, lehet megsajnáltak :D ;) gondolták 2 napja küldtük ki neki a 40 ropist, ne baxunk ki vele nagyon ;) Egyébként kipróbáltam ma, hogy betartom az összes szabályt, kevesebb lett 2 kanyarral, és elátkozták még a szomszédomat is, mert feltartottam a sort állandóan :lol: rohadt szerencse kell hozzá, ördögi kör ez... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 és mennyi idő után küldték ki ? :lol: Picit több mint 1hónap Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts