mélykék76 Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 cenzúrázott válaszüzenet ;) :lol: Szép, szalonba beállítós autót sikerült összehoznod :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Szép, szalonba beállítós autót sikerült összehoznod :lol: :D :lol: Szerezz csajt, aztán azt b@szogasd ne engem. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Szerezz csajt, aztán azt b@szogasd ne engem. ;) :D Attól még nem tucc majd felállni a járdára, vagy átmenni egy közepes fekvőrendőrön, vagy egy termetes hangyán :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 xe tengely gyárilag mennyi fokban ? 360° :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Nem is neked írta :D :lol: :D :lol: Ahogy Havas Henrik mondaná: "Pontleszarom!" :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Dzsoni a galamb. Leszar mindent :lol: :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Redlájn eléggé eltűnt. ez kedves :lol: de readonly módban ittvagyok és figyelek :D örülök, hogy luk van a se**emen annyi a meló, többek közöt ezért hanyagolom a lurdykat is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Demó jól haladhat a korzával és nagyon meleg lesz a cucc: ""A hőmérsékleten melegedést tapasztaltunk: Budapesten 27-28 fok közöttit mértünk, ez jelentősen magas a tegnapihoz képest, és a mai országos rekord, 33,3 fokot is elérte (Hajóson mérték)." :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 ez kedves :lol: de readonly módban ittvagyok és figyelek :D örülök, hogy luk van a se**emen annyi a meló, többek közöt ezért hanyagolom a lurdykat is :lol: Azért néha levegőt ne felejts el venni ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 redi mit talált e !!!! nem is tudttam hogy csak ugy fel lehet nyomatni ilyen matrinyát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 ez kedves :D de readonly módban ittvagyok és figyelek :lol: örülök, hogy luk van a se**emen annyi a meló, többek közöt ezért hanyagolom a lurdykat is :D ;) ;) :D :lol: Azért majd told ki valamikor az arcod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Mikor dolgozol éjszaka Anti, lusta vagyok visszakeresni, most hétvége vagy jöv hét? :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Mikor dolgozol éjszaka Anti, lusta vagyok visszakeresni, most hétvége vagy jöv hét? :D :lol: :lol: Most... Vóóótam tegnap, tegnap előtt, meg ma éjszaka leszek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Most... Vóóótam tegnap, tegnap előtt, meg ma éjszaka leszek... akkor az most sisi lessz ugye ? lehet hazafale begurulok .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 akkor az most sisi lessz ugye ? lehet hazafale begurulok .... Aha... Benézel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 xe tengely gyárilag mennyi fokban ? tudtommal 238° Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 eladtad a vekit? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Melyik GSi-s lakik a 13.ban a dagállyal szemközti lakóparkban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Melyik GSi-s lakik a 13.ban a dagállyal szemközti lakóparkban? azt nem tom de hogy neked te kapod majd meg a rendszamomat azt igen :lol: szolj ha nalad van azt elmegyek érte Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Most... Vóóótam tegnap, tegnap előtt, meg ma éjszaka leszek... Na mind1, megvárom a következő éjszakázásodat :D 99 százalékra vettem pedig hogy jövő hetet mondtad. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 azt nem tom de hogy neked te kapod majd meg a rendszamomat azt igen :lol: szolj ha nalad van azt elmegyek érte Ok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 Van 1 pár gyári 256os tárcsám, meg gyári 1. osztályú betétem. Nem kell vkinek monnyuk harmadáron? (25E Ft) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 Viktor hallom van pár jó kollegád, nem is tudtam, hogy nem gyártották a kadettot tárcsás hiddal ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 Viktor hallom van pár jó kollegád, nem is tudtam, hogy nem gyártották a kadettot tárcsás hiddal ? :lol: Kivotaz a birka... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 Van 1 pár gyári 256os tárcsám, meg gyári 1. osztályú betétem. Nem kell vkinek monnyuk harmadáron? (25E Ft) Zimmerman nincs? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts