Tóbiás Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Ugye mikor ezt irtad a gyári BC-re gondoltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 bc sztem nem tud sebességet mutatni legalábbis nem pillanatnyi sebességet ahhhh tehát anno nem olvastam át alaposan a kezelési könyvet (mert nekem van ám olyan!) és melyik funnkciónál? gondolom az átlagseb. funkciónál! és ez a beállítás meg is marad vagy mindig be kell konfigolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Ugye mikor ezt irtad a gyári BC-re gondoltál? igen de ne a léptetőgombot nyomd hanem a kijelző mellett levő 2t 1xre és menet közben :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Ja az úgy más,majd azt is megpróbálom.(előszőr "nagy gombot" irtál az meg a funkcio váltó sztem-igaz irtad,h nemtudod pontosan) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Redi ! Ez nincs benne a kézikönyvben (nekem is van) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Redi ! Ez nincs benne a kézikönyvben (nekem is van) ahhhaaahhhhaa akkor mégiscsak ######a gyerek vagyok!!! 8) 8) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Ha működik akkor ez egy "beépített,de nem publikált" funkció. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 jogos valóban azt írtam csak nem tuom miért ;) asszem nem figyeltem :roll: ez 1 olyan secret function lehet... Redi nem marad úgy.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Bemutatom szexciótársam új szerzeményét,amit bagóért sikerült megszereznie.Gratula WarWolfnak! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Laci 2/A-n az egyenes végén a kanyart jól vette a gép? Én azért jöttem az út közepére ha sodródok akkor is legyen hely és ne a korlát állítson meg 220-nál :twisted: Egyébként jobb lett a gép összeségben? Háát nem is tom.. még fura.. próbálom megállapítan az összhatást. abban a kanyarban egész jó volt, bár kicsit már kezdtem parázni.. tod, azért a megütött gumik kerekek nem életbiztositások ilyen tempónál, meg picit remegnek is.. plusz amit a motor produkál :? a gumiktól paráztam, nehogy megcsúszzanak, vagy kidurranjon a szálszakadt.. :oops: 8) pláne, hogy az elsők a dunlopok, és azokban nem bízok.. hátúl a misik tapadnak, az hót tutkó.. amúgy mintha egy hajszállal keményebb lenne.. de még nem tom tutira mondani. meg kicsit talán lentebb is kerűlt. 1-2 centit max. most nézegetek pár régi képet.. a hátúlja sztem tuti, de az eleje is.. majd holnap ha lesz időm, csinálok képet és egymás mellé teszem őket. csak lehet nem lesz,mert Orsiékhoz vok hivatalos családi összeröfre. nagymami szülinap :lol: Pedig egy kocsimosás is nagyon ráférne.. alapból koszos volt, de most ahogy Gabitól elhoztam.. :? Mint mikor Gödre jártunk ;) Mindenesetre a Orsiéknál átmentem egy átjárón, ahol eddig is néha átmentem tyúklépésben úgy, h max. picit horzsolta az alját, most koppant.. :? szal ebből is gondolom h lentebbkerül pöttyet. De még tesztelem.. csak az a hülye rezgés idegesít, mert rohadt "nagy" hangja van ha tolom neki kicsit. Mondjuk a kipufnak is több van mint a réginek. Viszont jól megy a paripád. vagy az enyém rosszabbúl mint régen, mert nem tudtalak letolni.. kb. egyett mentünk. bár neked nem tom ez volt-e a vége.. mert nekem még ment volna egy pöttyet.. csak az a fránya sárga lámpa is pilácsólt.. olyankor kicsit éreztem is, h elfogyott az erőből.. Viszont mikor beértünk szép hangja volt.. kiéget a sok városi használatból lerakódott szutyok.. kellett neki ez a pár kilóméteres hajkurászás.. nem is tom mikor küldtem már meg így.. És te? fék project? hogy áll? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 warwof összege nem non publik? Csak mert nekem privátban tolta.. :? 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 Lac még ment volna de ekkora sebesség bőven elég oda. Fék pedig ma vasárnap ha felkeltem csak most jöttem haza. Képzeld Lewy kint volt a 125KW-os bömössel Gödön és visszafele toltunk 1-et a 2/A-n és nem ért utól 8) Most úgy megyek aludni,hogy a májam a földön fog lógni. :twisted: (Persze annyi azért a bömbi előnyére szolgál,hogy 1550kg és úgy 125KW) :wink: Pici kis GSI-meg 110KW és 1070kg. (elvileg) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 Háát nem is tom.. még fura.. próbálom megállapítan az összhatást. abban a kanyarban egész jó volt, bár kicsit már kezdtem parázni.. tod, azért a megütött gumik kerekek nem életbiztositások ilyen tempónál, meg picit remegnek is.. plusz amit a motor produkál :? a gumiktól paráztam, nehogy megcsúszzanak, vagy kidurranjon a szálszakadt.. :oops: 8) :smt075 :smt075 :smt075 szálszakadt gumival nem randalirozunk :smt075 :smt075 :smt075 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 Tudtam hogy valakitől kapok a fejemre :wink: ;) Tudom,tudom.. nem is szoktam.. ez most egy ritka eset volt. tom.. a baj bármikot megtörténhet. Petya: nahááát mégiscsak talizott a régi banda? na de ez itt off, majd skypeon, vagy chat. valszeg csak délután, mert nem tom meddig leszek Orsiéknál. Délre megyek, ebéd oszt ki tudja meddig "partyzunk" :? 8) :lol: Megyek is lassan, készülök,mert még virágot is kell néznem vhol 8) jah bömbi milyen moci az? sor4? ccm? De azt se felejtsd el, hogy Lewy űlt benne.. bár nyomni a pedált mindenki tudja.. :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 BC téma verziótól is függ, mert nekem pl nem mutatja Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 BC téma verziótól is függ, mert nekem pl nem mutatja kipróbáltam melóba jövet most délelőtt vagy lassan reagál, vagy nem mükszik rendesen, vagy félreértjük a funkcióját ;)))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 Azt tudom ha az átlagsebesség opciót nullázod menetközben akkor a nullázás után az aktuális sebességet fogja mutatni a BC. ;) (Pillanatnyi sebességmérés) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 Azt tudom ha az átlagsebesség opciót nullázod menetközben akkor a nullázás után az aktuális sebességet fogja mutatni a BC. ;) (Pillanatnyi sebességmérés) :wink: kis logikával erre bárki rájöhet ;-) de ez csak akkor valós, ha egyhelyben van végig a lábad és fixen tartod a tempót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 warwof összege nem non publik? Csak mert nekem privátban tolta.. :? 8) Ha elmondanám, akkor mindenki tüzet nyitna rám! ;) De nem véletlenül volt ilyen olcsó, ha rendesen rendbe akarnám rakni, akkor igen csak piaci ár közelében lennék, olyan 6K környéke.S ez még nem is a moci, mert az rendben van, csak akkor már helyrehoznám a belsejét, elbírna egy lakatot+festést, felniket rendbe hozni, új gumik, + ahogy tegnap teszteltem egy féltengelycsere után,s egy másik váltót is elbírna, mert nem találom az 5.-et benne.gyanus, hogy egy mahinált váltó van benne. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 Laci! fél8 körül jártál Váci úti Tesconál? csak mert össze-össze akadta a szemem 1 sráccal akinek olyan elejű gsi-je volt mint neked. Mivel én nem ismerlek személyesen feltételezem h te is lehettél... 5perccel később Váci úton Nyugati felé menet szembejött velem 1 fehérsgi... abba nem láttam bele de az is valamelyik itteni cartárs lehett:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 Én is kipróbáltam ezt a BC-s pillanatnyi seb.mérérs dolgot. Nekem NEM csinál semmit a két gomb nyomására ahogy azt aztec barátunk írta. Nekem minden kijelző kigyullad a BC-n ha 5s-ig nyomom a két gombot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 Igen ez biza a tesz funkció. Itt a második képen látható: http://www.eelkevisser.nl/dotmatrix10.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Szeptember11, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 Aztec lejárt a klubtagságid.... elvileg törölnöm kénne az emailcímed. Hosszabítasz gondolom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember11, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2005 Laci! fél8 körül jártál Váci úti Tesconál? csak mert össze-össze akadta a szemem 1 sráccal akinek olyan elejű gsi-je volt mint neked. Mivel én nem ismerlek személyesen feltételezem h te is lehettél... 5perccel később Váci úton Nyugati felé menet szembejött velem 1 fehérsgi... abba nem láttam bele de az is valamelyik itteni cartárs lehett:) A barinőddel(illetve egy leányzóval) voltál? akkor jöttetek ki.. mi meg befelé. És a legelső sorban álltál?! melletted egy 3/4 autónak való hely, én meg veled szemben 1-2 autóval arább? Mert akkor igen. És micsoda véletlen.. a barinőmmel voltam, és gurulok befelé.. mondom.. jéé egy GSI.. beállok mellé.. milyen poén lenne.. a régi és az új . de nagyon szükös lett volna. Azt hittem nem ismerted meg az "új" Gsi-t 8) Már mentem volna oda, körbejárni a paripát, amikor láttam hogy jön a tulaj(tehát te), és kicsit lehet hülyén vette volna ki magát a dolog.. Hisz nem tudni ki milyen embör ;) szal szerintem én voltam. Barinőmnek akartunk venni vonalas spirál füzetet. röhely!! se auchanban, se tescókban(pólus is) se volt... ennyit a hiper szupermarketekről.. egyébként ez lennék én: én ez meg a paripa csak most sokkal redvásabb.. :? :oops: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts