Stefan Elküldve Június4, 2009 Elküldve Június4, 2009 Xray írta: http://lh6.ggpht.com/_k0px8MyGB70/SiT41Xdw...ho/_MG_0529.JPG :D ;) Csávó milyen menő má ;) :lol: Csak az asszony meg ne lássa... :lol: :D
Xray Elküldve Június4, 2009 Elküldve Június4, 2009 Stefan írta: :D Csak az asszony meg ne lássa... :lol: :D Na és ha meglássa? :lol:
Stefan Elküldve Június4, 2009 Elküldve Június4, 2009 Xray írta: Na és ha meglássa? :lol: Jófej amúgy, szóval nem lenne gond :D Más: ez szerintetek mi lehet? Megszakító helyett van ez?
opel16v Elküldve Június4, 2009 Elküldve Június4, 2009 Stefan írta: Más: ez szerintetek mi lehet? Megszakító helyett van ez? Ahogy nézem, ez egy reed-relés megoldás a megszakító helyett :D Nemtom mondjuk, mennyire strapabíró így :lol:
B_Csaba Elküldve Június4, 2009 Elküldve Június4, 2009 spzoli írta: na pont a körúton lehet többet látni a csajokból kivülről mint belülről...bár ha elég nagy a tömeg akkor ott mindenhova lehet kapaszkodni :D :lol: :lol: Állandóan az a meghát :D
Xray Elküldve Június4, 2009 Elküldve Június4, 2009 opel16v írta: Ahogy nézem, ez egy reed-relés megoldás a megszakító helyett :D Nemtom mondjuk, mennyire strapabíró így :lol: Eztet mondtam neki én is , elvileg az asszem vákumban van de nemlátni hogy a kontaktor mennyire erős lehet hamarabb beég ! Montam neki hogy mi az UTV-nél használunk rííídrelét erre jött akérdés mi az az UTV? Mondom ultragyor távolság védelem... kérdés : Az meg mi? Válasz: hosszú! :D :lol:
Gelko Elküldve Június4, 2009 Elküldve Június4, 2009 Xray írta: Eztet mondtam neki én is , elvileg az asszem vákumban van de nemlátni hogy a kontaktor mennyire erős lehet hamarabb beég ! Montam neki hogy mi az UTV-nél használunk rííídrelét erre jött akérdés mi az az UTV? Mondom ultragyor távolság védelem... kérdés : Az meg mi? Válasz: hosszú! :lol: :D hű de boldog avatarod van :lol:
Gelko Elküldve Június4, 2009 Elküldve Június4, 2009 hirdetett már valaki mobile.de-n ? regisztrálom magam és nem jön meg a megerősítő e-mail :lol:
Atommanó Elküldve Június4, 2009 Elküldve Június4, 2009 Gelko írta: hirdetett már valaki mobile.de-n ? regisztrálom magam és nem jön meg a megerősítő e-mail :lol: Nekem is ez volt a gondom...anno a Cuprát sem tudtam felrakni oda...most meg a Tiedet sem..
mélykék76 Elküldve Június4, 2009 Elküldve Június4, 2009 Gelko írta: hirdetett már valaki mobile.de-n ? regisztrálom magam és nem jön meg a megerősítő e-mail :lol: Kérdezd meg Gyulát, hátha.
Gelko Elküldve Június4, 2009 Elküldve Június4, 2009 Atommanó írta: Nekem is ez volt a gondom...anno a Cuprát sem tudtam felrakni oda...most meg a Tiedet sem.. akkor az autoscout-ra tedd fel légyszííííí :lol: mélykék76 írta: Kérdezd meg Gyulát, hátha. jó ötlet :D
mélykék76 Elküldve Június4, 2009 Elküldve Június4, 2009 Gelko írta: jó ötlet :lol: Vagy Tomit, hogy Reki milyen úton kelt el :D
Gelko Elküldve Június4, 2009 Elküldve Június4, 2009 mélykék76 írta: Vagy Tomit, hogy Reki milyen úton kelt el :D Pista ma nagyon tudsz ! :lol:
Xray Elküldve Június4, 2009 Elküldve Június4, 2009 Gelko írta: hű de boldog avatarod van :lol: :D ;) ;) Talán lehet pár sör bennem volt :lol: Amugy a kép Címe : Értem én csak leszarom! :D
coupe Elküldve Június4, 2009 Elküldve Június4, 2009 Gelko írta: hirdetett már valaki mobile.de-n ? regisztrálom magam és nem jön meg a megerősítő e-mail :lol: Én hirdettem ott az astrát....ha kell a reg akkor elküldöm pü-ben :lol: :D
Sonique Elküldve Június4, 2009 Elküldve Június4, 2009 Atommanó írta: kemény... :lol: hat valoban kemény ... alatommos egy kanyar az ott ... én is szorakoztam mar vele mennyivel lehet bevenni ... de nekem legalabb van futomu is a kocsi alatt gondolom valami 1,4 classic sport jármü volt szerk elbactam 1,6os volt www.carstyling.hu
Atommanó Elküldve Június4, 2009 Elküldve Június4, 2009 Sonique írta: hat valoban kemény ... alatommos egy kanyar az ott ... én is szorakoztam mar vele mennyivel lehet bevenni ... de nekem legalabb van futomu is a kocsi alatt gondolom valami 1,4 classic sport jármü volt Hát a CS-en fent van Astrafan néven... 75 LE...
Sonique Elküldve Június4, 2009 Elküldve Június4, 2009 Atommanó írta: Hát a CS-en fent van Astrafan néven... 75 LE... lemaradtal ott a link :D :lol: :lol: :D
Atommanó Elküldve Június4, 2009 Elküldve Június4, 2009 Sonique írta: lemaradtal ott a link :D :lol: ;) :D :lol: :D ;)
J0hnny Elküldve Június4, 2009 Elküldve Június4, 2009 opel16v írta: Ahogy nézem, ez egy reed-relés megoldás a megszakító helyett :D Nemtom mondjuk, mennyire strapabíró így :lol: Soha nem a reed hal meg,hamarabb haldoklik meg a mágnes!
J0hnny Elküldve Június4, 2009 Elküldve Június4, 2009 Atommanó írta: kemény... :lol: Pöcskalácsok,gyári futóművel....áááá...mondjuk azért az orra alá tolnám sok szusihuszárnak a képeket,mert biza egy ilyen dörrenést a régi stift kaszntiban nem élték volna túl a skacok,az tuti!
Stefan Elküldve Június4, 2009 Elküldve Június4, 2009 Xray írta: :D ;) ;) Talán lehet pár sör bennem volt :lol: Amugy a kép Címe : Értem én csak leszarom! :D Amit nekem mondtál az jobban illik rá: "jóllakott napközis" :D :lol:
Stefan Elküldve Június4, 2009 Elküldve Június4, 2009 J0hnny írta: Soha nem a reed hal meg,hamarabb haldoklik meg a mágnes! Az milyen viziállat? :lol: Tényleg J0hnny! Sikerült valakit belekergetni a zöld Favorit villámlásába? :D
Recommended Posts