Xray Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 :lol: :D Csávó milyen menő má :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 http://lh6.ggpht.com/_k0px8MyGB70/SiT41Xdw...ho/_MG_0529.JPG :D ;) Csávó milyen menő má ;) :lol: Csak az asszony meg ne lássa... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 :D Csak az asszony meg ne lássa... :lol: :D Na és ha meglássa? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Na és ha meglássa? :lol: Jófej amúgy, szóval nem lenne gond :D Más: ez szerintetek mi lehet? Megszakító helyett van ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Más: ez szerintetek mi lehet? Megszakító helyett van ez? Ahogy nézem, ez egy reed-relés megoldás a megszakító helyett :D Nemtom mondjuk, mennyire strapabíró így :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 na pont a körúton lehet többet látni a csajokból kivülről mint belülről...bár ha elég nagy a tömeg akkor ott mindenhova lehet kapaszkodni :D :lol: :lol: Állandóan az a meghát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Ahogy nézem, ez egy reed-relés megoldás a megszakító helyett :D Nemtom mondjuk, mennyire strapabíró így :lol: Eztet mondtam neki én is , elvileg az asszem vákumban van de nemlátni hogy a kontaktor mennyire erős lehet hamarabb beég ! Montam neki hogy mi az UTV-nél használunk rííídrelét erre jött akérdés mi az az UTV? Mondom ultragyor távolság védelem... kérdés : Az meg mi? Válasz: hosszú! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Eztet mondtam neki én is , elvileg az asszem vákumban van de nemlátni hogy a kontaktor mennyire erős lehet hamarabb beég ! Montam neki hogy mi az UTV-nél használunk rííídrelét erre jött akérdés mi az az UTV? Mondom ultragyor távolság védelem... kérdés : Az meg mi? Válasz: hosszú! :lol: :D hű de boldog avatarod van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 hirdetett már valaki mobile.de-n ? regisztrálom magam és nem jön meg a megerősítő e-mail :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 hirdetett már valaki mobile.de-n ? regisztrálom magam és nem jön meg a megerősítő e-mail :lol: Nekem is ez volt a gondom...anno a Cuprát sem tudtam felrakni oda...most meg a Tiedet sem.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 hirdetett már valaki mobile.de-n ? regisztrálom magam és nem jön meg a megerősítő e-mail :lol: Kérdezd meg Gyulát, hátha. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Nekem is ez volt a gondom...anno a Cuprát sem tudtam felrakni oda...most meg a Tiedet sem.. akkor az autoscout-ra tedd fel légyszííííí :lol: Kérdezd meg Gyulát, hátha. jó ötlet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 jó ötlet :lol: Vagy Tomit, hogy Reki milyen úton kelt el :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Vagy Tomit, hogy Reki milyen úton kelt el :D Pista ma nagyon tudsz ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 hű de boldog avatarod van :lol: :D ;) ;) Talán lehet pár sör bennem volt :lol: Amugy a kép Címe : Értem én csak leszarom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 kemény... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 hirdetett már valaki mobile.de-n ? regisztrálom magam és nem jön meg a megerősítő e-mail :lol: Én hirdettem ott az astrát....ha kell a reg akkor elküldöm pü-ben :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 kemény... :lol: hat valoban kemény ... alatommos egy kanyar az ott ... én is szorakoztam mar vele mennyivel lehet bevenni ... de nekem legalabb van futomu is a kocsi alatt gondolom valami 1,4 classic sport jármü volt szerk elbactam 1,6os volt www.carstyling.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 hat valoban kemény ... alatommos egy kanyar az ott ... én is szorakoztam mar vele mennyivel lehet bevenni ... de nekem legalabb van futomu is a kocsi alatt gondolom valami 1,4 classic sport jármü volt Hát a CS-en fent van Astrafan néven... 75 LE... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Hát a CS-en fent van Astrafan néven... 75 LE... lemaradtal ott a link :D :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 lemaradtal ott a link :D :lol: ;) :D :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Ahogy nézem, ez egy reed-relés megoldás a megszakító helyett :D Nemtom mondjuk, mennyire strapabíró így :lol: Soha nem a reed hal meg,hamarabb haldoklik meg a mágnes! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 kemény... :lol: Pöcskalácsok,gyári futóművel....áááá...mondjuk azért az orra alá tolnám sok szusihuszárnak a képeket,mert biza egy ilyen dörrenést a régi stift kaszntiban nem élték volna túl a skacok,az tuti! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 :D ;) ;) Talán lehet pár sör bennem volt :lol: Amugy a kép Címe : Értem én csak leszarom! :D Amit nekem mondtál az jobban illik rá: "jóllakott napközis" :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Soha nem a reed hal meg,hamarabb haldoklik meg a mágnes! Az milyen viziállat? :lol: Tényleg J0hnny! Sikerült valakit belekergetni a zöld Favorit villámlásába? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts