Xray Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Mivel a Cuprát nem igen viszik, így megpróbálom ezt...hátha... Vectra Turbo 4x4 eladó... nocsak nocsak..... a napokban gondolkodtam én is hogy felteszem az astrát..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 nocsak nocsak..... a napokban gondolkodtam én is hogy felteszem az astrát..... Nadeeeeeeee hogy gondoltok ilyet....ezeket az autókat nem szabad eladni :lol: :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Nadeeeeeeee hogy gondoltok ilyet....ezeket az autókat nem szabad eladni :lol: :D :lol: ;) nem lehet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Hát a gazdagok mindíg is 2 hetente vesznek új projectben autót, én csak álmodok egy ilyenről. Mondjuk kicsit sokszor van leírva, hogy kitünő meg dolgozó lány jó az elején :lol: Minden második hozzászólásod panasz :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Mivel a Cuprát nem igen viszik, így megpróbálom ezt...hátha... Vectra Turbo 4x4 eladó... kéne :lol: -igaz a cupra is :D adjátok el a suzit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 kéne :lol: -igaz a cupra is :D adjátok el a suzit ;) Detti azt nem hagyná... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Detti azt nem hagyná... :lol: :D járjon a Cuprával....amennyivel többet eszik annyival komfortosabb is...vagy te melyikkel is szeretnél járni ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Nekem lehet a békávéééé marad... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Nekem lehet a békávéééé marad... :D ott vannak jó nők :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Mert te is mennyit BKV-zol cseszdmeg :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 ott vannak jó nők :lol: Hogy milyen jókat mondasz! :D Sokszor átülnék a körúton például mikor megáll mellettem a villinger. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Mert te is mennyit BKV-zol cseszdmeg :D :lol: :D nem tudom mikor ültem utoljára bkv-n :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Én vasárnap reggel :lol: :D :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Én vasárnap reggel :lol: :D :lol: :D ;) hogy hogy nem taxi ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 hogy hogy nem taxi ? :lol: azt hitte taxi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 azt hitte taxi :lol: gondolta valami egyterű :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Mivel a Cuprát nem igen viszik, így megpróbálom ezt...hátha... Vectra Turbo 4x4 eladó... VÉGRE :lol: megjött az eszed.... meg sem kellett volna venni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 VÉGRE :lol: megjött az eszed.... meg sem kellett volna venni :D Sose fog megjönni... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Sose fog megjönni... :lol: :D az más kérdés de joirányba haladsz .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Pííííííííííííísta vectra turbot akartál venni .... igy legalabb a társaságban marad .. és tudod hogy nem veszel szart Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Pííííííííííííísta vectra turbot akartál venni .... igy legalabb a társaságban marad .. és tudod hogy nem veszel szart kár lenne a kocsiért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 segitsetek kitudja hol csinalnak kicsi matrica rendszamot fényvisszaveröset amin nem ragasztva vannak a szamok ... olyat találtam aki nyomtatja de fehér hattérre .. olyat is aki fény vissza verösre de az meg ragasztott betüs ... mert ami megmaradt a leonbol rendszam az pont olyan amit akarok csak hat arra meg IGA - 112 van irva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 kár lenne a kocsiért :lol: adok neki mellé pár szemetes zsákot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 ...csak hat arra meg IGA - 112 van irva :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 :lol: :D kináld be az elözö tulajnak hatha megveszi ... :D :lol: vagy a csabi hatha tud olyat akinek kéne és eltudja sütni rajta soha nem maradt még kocsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts