Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

már bocs a a fekete lik ettöl eltünni nem fog

az meg hogy a mostani ezüst helyett egy feket gumi legyen ..

hat nem tom ..

Hát pedig az hiányzik onnan...amúgy meg rendben van az eleje...vagy akkor nem tom, hogy mi nem stimmel...de a lámpáknál jó, a hézag...a rácsot meg nem tom feljebb vinni...

Megosztás:

Hát pedig az hiányzik onnan...amúgy meg rendben van az eleje...vagy akkor nem tom, hogy mi nem stimmel...de a lámpáknál jó, a hézag...a rácsot meg nem tom feljebb vinni...

Szerintem nekem van is olyan gumi, van a bontott astárból is szerintem meg egyébként is van olyan gumi, csak bekel vágni a hosszát.

Megosztás:

a szó legszorosabb értelmében :lol: ha beülne esetleg a taxiba akkor hozd ide :D

Van néha hasonló dög aki utazik velem, mesélhetnék s milyen sztorikba szoktam verni magam, annyira nem tudok koncentrálni a vezetésre :lol: sokszor olyan bonyolultba verem magam ez miatt hogy bejárom az összes egyirányú utcát a belvárosba :D ráadásul izzadok mint a kutya, az meg majd meg fagy annyira megy a klíma, áll a bimbó mint állat ;) ;)

Megosztás:

Van néha hasonló dög aki utazik velem, mesélhetnék s milyen sztorikba szoktam verni magam, annyira nem tudok koncentrálni a vezetésre :D sokszor olyan bonyolultba verem magam ez miatt hogy bejárom az összes egyirányú utcát a belvárosba :lol: ráadásul izzadok mint a kutya, az meg majd meg fagy annyira megy a klíma, áll a bimbó mint állat :D :D

és hogy bírják, hogy vered közben egyfolytában??? :lol: ;) ;) :D

Megosztás:

Eza kocsi szarrá volt törve de ahhoz képest az a kis hézag nokedni :lol: :D :D

lehet a lökös van variálva mert ugyfest mintha a maszk lejebb lenne bár akkor mega lámpa hézag nem stimmelne!

Hát tudja a tököm :lol:

Megosztás:

Eza kocsi szarrá volt törve de ahhoz képest az a kis hézag nokedni :lol: :D :D

lehet a lökös van variálva mert ugyfest mintha a maszk lejebb lenne bár akkor mega lámpa hézag nem stimmelne!

Hát tudja a tököm :lol:

Hát ezaz... volt törve ez nem kérdés...az eleje is...pont itt a Tűzoltó utcában...egyik Karácsony 24-én este...volt egy utolérős kocc...

A lökös meg variálva van, de annak meg semmi köze a lámpákhoz...ha egyszer lesz időm átnézem, hogy mi hova, és akkor hátha meglelem a bibit...

Megosztás:

Hát ezaz... volt törve ez nem kérdés...az eleje is...pont itt a Tűzoltó utcában...egyik Karácsony 24-én este...volt egy utolérős kocc...

A lökös meg variálva van, de annak meg semmi köze a lámpákhoz...ha egyszer lesz időm átnézem, hogy mi hova, és akkor hátha meglelem a bibit...

Hát éna törést csak poénnak szántam :D :lol:

de amúgy meg ahogy szoktad mondani ki fa...szt érdekel szép is megy is :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.