Atommanó Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 már bocs a a fekete lik ettöl eltünni nem fog az meg hogy a mostani ezüst helyett egy feket gumi legyen .. hat nem tom .. Hát pedig az hiányzik onnan...amúgy meg rendben van az eleje...vagy akkor nem tom, hogy mi nem stimmel...de a lámpáknál jó, a hézag...a rácsot meg nem tom feljebb vinni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Hát pedig az hiányzik onnan...amúgy meg rendben van az eleje...vagy akkor nem tom, hogy mi nem stimmel...de a lámpáknál jó, a hézag...a rácsot meg nem tom feljebb vinni... Szerintem nekem van is olyan gumi, van a bontott astárból is szerintem meg egyébként is van olyan gumi, csak bekel vágni a hosszát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Anti beteg vagy ma? Semmi komolyabb off? :lol: Mikor dolgozol éjjel? Mennék majd kávézni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Anti beteg vagy ma? Semmi komolyabb off? :lol: Mikor dolgozol éjjel? Mennék majd kávézni :D beteg bizony, azt mondta h ne linkeljek neki ilyet meló közben :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Odab@z ez a Felix Zenger Beatbox Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 beteg bizony, azt mondta h ne linkeljek neki ilyet meló közben :D ;) Fuu ba@@ki ezt nekem sem kellett volna megnézni, még a gyereket sem tudom leküldeni játszani mert esik az eső :lol: pedig asszony nem dolgozik ;) :D Ez brutál ez a bébi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Anti beteg vagy ma? Semmi komolyabb off? :lol: Mikor dolgozol éjjel? Mennék majd kávézni :D Jövő hét p-sz-vas... gyere... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 beteg bizony, azt mondta h ne linkeljek neki ilyet meló közben :D ;) :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Ez brutál ez a bébi :lol: a szó legszorosabb értelmében :D ha beülne esetleg a taxiba akkor hozd ide :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 senkinek sem akartam felborítani a nyugodt vasárnapját, ugyh sorry :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 a szó legszorosabb értelmében :lol: ha beülne esetleg a taxiba akkor hozd ide :D Van néha hasonló dög aki utazik velem, mesélhetnék s milyen sztorikba szoktam verni magam, annyira nem tudok koncentrálni a vezetésre :lol: sokszor olyan bonyolultba verem magam ez miatt hogy bejárom az összes egyirányú utcát a belvárosba :D ráadásul izzadok mint a kutya, az meg majd meg fagy annyira megy a klíma, áll a bimbó mint állat ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Jövő hét p-sz-vas... gyere... :D Na wazze aztán legyen kávé dögivel, mert amit eddig megígértem és nem mentem azt most mind megiszom, már amit Pista meghagyott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 senkinek sem akartam felborítani a nyugodt vasárnapját, ugyh sorry ;) :lol: :D Még1x ne csinálj ilyet, nincs az embernek elég baja?? ;) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Van néha hasonló dög aki utazik velem, mesélhetnék s milyen sztorikba szoktam verni magam, annyira nem tudok koncentrálni a vezetésre :D sokszor olyan bonyolultba verem magam ez miatt hogy bejárom az összes egyirányú utcát a belvárosba :lol: ráadásul izzadok mint a kutya, az meg majd meg fagy annyira megy a klíma, áll a bimbó mint állat :D :D és hogy bírják, hogy vered közben egyfolytában??? :lol: ;) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Na wazze aztán legyen kávé dögivel, mert amit eddig megígértem és nem mentem azt most mind megiszom, már amit Pista meghagyott :lol: Annyi van, hogy ha megiszod mind idén már nem alszol... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Hát pedig az hiányzik onnan...amúgy meg rendben van az eleje...vagy akkor nem tom, hogy mi nem stimmel...de a lámpáknál jó, a hézag...a rácsot meg nem tom feljebb vinni... Eza kocsi szarrá volt törve de ahhoz képest az a kis hézag nokedni :lol: :D :D lehet a lökös van variálva mert ugyfest mintha a maszk lejebb lenne bár akkor mega lámpa hézag nem stimmelne! Hát tudja a tököm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Még1x ne csinálj ilyet, nincs az embernek elég baja?? :D :lol: :D :lol: :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Eza kocsi szarrá volt törve de ahhoz képest az a kis hézag nokedni :lol: :D :D lehet a lökös van variálva mert ugyfest mintha a maszk lejebb lenne bár akkor mega lámpa hézag nem stimmelne! Hát tudja a tököm :lol: Hát ezaz... volt törve ez nem kérdés...az eleje is...pont itt a Tűzoltó utcában...egyik Karácsony 24-én este...volt egy utolérős kocc... A lökös meg variálva van, de annak meg semmi köze a lámpákhoz...ha egyszer lesz időm átnézem, hogy mi hova, és akkor hátha meglelem a bibit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 és hogy bírják, hogy vered közben egyfolytában??? :lol: :lol: :D ;) Hát voltmár hogy a fejére ba@@tam hogy fekszik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Annyi van, hogy ha megiszod mind idén már nem alszol... :lol: Lehet az kéne, legalább jól élne a családom :D 24 órából 20-at kéne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 :D :lol: :D :D Most miattad piszkálom az asszonyt ;) eztkel csinálni? :D :) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Most miattad piszkálom az asszonyt :D eztkel csinálni? ;) :D ;) :lol: inkább örülj neki h vittem tüzet a házasságotokba :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 inkább örülj neki h vittem tüzet a házasságotokba :lol: :D De ez már sok, kéne egy kis víz is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 De ez már sok, kéne egy kis víz is! :lol: tovább már nem rontom a vasárnapot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Hát ezaz... volt törve ez nem kérdés...az eleje is...pont itt a Tűzoltó utcában...egyik Karácsony 24-én este...volt egy utolérős kocc... A lökös meg variálva van, de annak meg semmi köze a lámpákhoz...ha egyszer lesz időm átnézem, hogy mi hova, és akkor hátha meglelem a bibit... Hát éna törést csak poénnak szántam :D :lol: de amúgy meg ahogy szoktad mondani ki fa...szt érdekel szép is megy is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts