Chaba Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Most ez az alapjárat motor pucolás nekem is aktuális lenne. El tudná nekem magyarázni valaki, hogy pontosan hol helyezkedik el és hogy kell leszedni? volt 1.8 GT astrám is abban elég könnyen hozzáférhető és pucolható volt. Ebben valahol lent van a szívó csonk alatt, ugye? Ebben még soha nem nyúltam hozzá azért nem is tudom h hol van. De itt az ideje kipucolni úgy érzem... néha fullad Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Most ez az alapjárat motor pucolás nekem is aktuális lenne. El tudná nekem magyarázni valaki, hogy pontosan hol helyezkedik el és hogy kell leszedni? volt 1.8 GT astrám is abban elég könnyen hozzáférhető és pucolható volt. Ebben valahol lent van a szívó csonk alatt, ugye? Ebben még soha nem nyúltam hozzá azért nem is tudom h hol van. De itt az ideje kipucolni úgy érzem... néha fullad Nem figyeltem. C20NE vagy C20XE motoros a kocsid ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 C20XE Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 C20XE Aham. Úgy tudom, hogy ott csak alulról lehet csak hozzáférni az alapjáratmocihoz, mondjuk 1 aknából. Ha ez sikerült, akkor bőőőőőőven át kell fújkálni féktisztitóval - akár tübb körben is - majd kirázogani/kifújkálni belőle ami visszamarad ft-ból. Oszt mehet vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 kössz az útmutatást :wink: már csak valami aknás helység kellene:) de majd megoldom vhogy Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Na, nekem meg sikerült kitakarítanom az alapjáratit Mélykék instrukciói alapján.A féktisztító tényleg csodákra képes.Indítás után volt egy kis ingadozás, de elmentem egy körre, aztán a következő indításnál már stabil volt az alapjárat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 bc sztem nem tud sebességet mutatni legalábbis nem pillanatnyi sebességet ######tnem! tarcsd csak nyomva a nagy gombot 5secig :wink. aasszem :roll: :idea: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 1 pillanatra eszembejutott Tomi és kibeba**** műanyagos palackja amivel osztota a vele 1et nem értő népet :lol: ;) nameg itt one SXP háta is amire 1x akkorát cseszek mint ő nekem összesen az utóbbi talikon :evil dat c20xe do: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Dini meg a bortól néz ki a fejéből propán bután! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 nem kicsit :lol: de vmi ki és be baszott joe volt az a c6 amit ott improvizáltunk ;) jövőre tömegben mozgunk klbutársakkal és nem isszuk meg Geri dzsi pijáját :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Komolyan néha nem tudom milyen nyelven beszólsz mi a c6? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 c6-chat csacsogni kif takarja eee ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Igen igen jót beszélgettünk! Szóval valami nagy chates lehettél elöző életedben mert ők használnak ilyen szöveg rövidítéseket. Ez nem baj de én pl sosem c6-tem. Lehet ez nálad már betegség? Viszont jól lehet kódolt szöveget írni így. Már aki nem érti az ellen jó mint pl én. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Én pl. sokat chateltem, de ez néha nekem is sok, de ez nem egyszerü rövidítés, hanem pl, englis is belekever, meg még ki tudja.. szal aztec nyelv :wink: Bocs aztec, ma mégse mentem el, mert baromira elment az idő.. de legalább kész a verda. Nagyon nem tudtam megnézni, már sötét volt, amikor kimentünk érte. Ki lett cserélve mind a négy rugó, sztem a toronycsapágyak is, mert nincs a térképzsebben :lol:, a kézifék pofái.. (jól meg is lepődtem.. be akartam tépni, ahogy eddig 4-5 katt, erre a 2ő után már nem akart tovább menni :lol: aztán még fékolaj csere, jobb stabrúd összekötő csere(kicsit elcsapódott a csavar), jobb lengőkar szillent csere volt. asszem ennyi.. meg persze a vizsga, zöldkari. háát Gabi azt mondja, az első rugók szemre rövidebbek voltak kicsivel, egyenlőre még nem tom tényleg lejjebb van-é. Majd holnap megsassolom.. meg hogy keményebb.-e.. háát nem is tom.. mindenesetre még magas :( legalábbis a 2/a-án 200-220 között a kanyar felé közeledve eléggé így éreztem. viszont az a hülye kattogás sztem még mindig megvan, mint ahogy a rezgés is ;) és ez utóbbi elég zavaró. Gabi a bal első bakra tippel. asszondja lehet túl kemyén.. ehh.. most vegyek gyárit? és ha mégse.. :? vkinek nincs egy eseteg kicsit fárad se baj, próbára? nah asszem hirtelen ennyi. Jah. meg néztük a lambdát(iqféle, ezúton is köszi Iq.. ) megyeget megyeget, még a szintváltozás is kb. ok, csak laposak a "hullámok".. azaz lassan váltakozik.. asszondja, beteges, nem lenne rossz cserélni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Miket nem talál igy az ember estefele az utcan! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 gondolom csak úgy az útszélén ;) Biztos elhagyta vki.. leesett neki, és észre se vette :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Miket nem talál igy az ember estefele az utcan! 8) Háááááááááááát hogy mire nem jó az angeleyes ;) Ki gondolta volna. Akár Kati is megtalálhatta volna :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember9, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2005 Na, nekem meg sikerült kitakarítanom az alapjáratit Mélykék instrukciói alapján.A féktisztító tényleg csodákra képes.Indítás után volt egy kis ingadozás, de elmentem egy körre, aztán a következő indításnál már stabil volt az alapjárat. Övrülök, hogy sikerált :wink: ;) ui: aláírásodat pedig kibővíthetnéd :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 1 pillanatra eszembejutott Tomi és kibeba**** műanyagos palackja amivel osztota a vele 1et nem értő népet :lol: ;) a srácnál ez valami beteges mánia szigeten ugyanezt csinálta Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 ;) még ídőben kioperáltam kezéből most :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gsi rulez Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Hali.. Esztergomba ki jön?!Ma! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Laci 2/A-n az egyenes végén a kanyart jól vette a gép? Én azért jöttem az út közepére ha sodródok akkor is legyen hely és ne a korlát állítson meg 220-nál :twisted: Egyébként jobb lett a gép összeségben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 bc sztem nem tud sebességet mutatni legalábbis nem pillanatnyi sebességet Ez sajna nálam nem mükszik, csak folyamatosan lépteti a funkciókat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 :idea: tartsd nyomva :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Szeptember10, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2005 Úyg tettem és csak léptet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts