Sonique Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 jah ha az ember 17 éves ;) én sem vagyok 17 ... és a sok bmw vásárlo sem ... ráadásul sokkal modernebb az AE mint a sz@ar opel gyári ... és a vetitölencse miatt jobban is világit ... de hat anti szeret visszfele lépkedni :D :D seatbol fos vectrába AE bol szar gyáriba ;) :lol: :lol: biztos tul öreg mér és keresi a régi dolgokat hogy fiatalnak érezze magát :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 én sem vagyok 17 ... és a sok bmw vásárlo sem ... ráadásul sokkal modernebb az AE mint a sz@ar opel gyári ... és a vetitölencse miatt jobban is világit ... de hat anti szeret visszfele lépkedni :D :D seatbol fos vectrába AE bol szar gyáriba ;) :lol: :lol: biztos tul öreg mér és keresi a régi dolgokat hogy fiatalnak érezze magát :D :D biztos az angel miatt vesznek bmw-t ;) fentebb írtam h van aminek jól áll stb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 ... ráadásul sokkal modernebb az AE mint a sz@ar opel gyári ... és a vetitölencse miatt jobban is világit ... de hat anti szeret visszfele lépkedni ;) :lol: seatbol fos vectrába AE bol szar gyáriba ;) :D :D biztos tul öreg mér és keresi a régi dolgokat hogy fiatalnak érezze magát :D :D Nekem olyan túl discós tőle az eleje... :lol: szépen megcsinálom feketére, és az úgy patent lesz...amúgy most a sima h4-el pont ugyan olyan jól világít mint xenonnal...mondjuk ezen meg is lepődtem...de hát új lámpákat vettem, így gondolom még tuti bennük a foncsor... Majd megnézem, hogy feketén hogy fog mutatni benne, és ha bejön, akkor megy bele a h4bi xenon...vagy valami... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Ja tényleg...most gyári lámpácskákkal használom a Vekit... :D http://www.kepfeltoltes.hu/090530/K_p101_w...ltoltes.hu_.jpg Az oldala most koszos, vagy mi az a folt rajta? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Az oldala most koszos, vagy mi az a folt rajta? :lol: fekete tuninglángnyelv a hátsó keréktől előre :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Énmeg most így használom a dzsíeszájt. Megjátszottam én is azt amit Lacee, padkára fel, óvatosan le. De nekem nem tépődött le az egész, csak elrepedt hálistennek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Ja tényleg...most gyári lámpácskákkal használom a Vekit... :lol: http://www.kepfeltoltes.hu/090530/K_p101_w...ltoltes.hu_.jpg csak jóképet csinál az a szar telefon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Az oldala most koszos, vagy mi az a folt rajta? :lol: Valami bibi a képen...mert semmi baja nincs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 csak jóképet csinál az a szar telefon :lol: Jah...csak lehet koszos a lencséje... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Pont tegnap hallottam, hogy a reptéren is volt megint balhé...azért kemény világ ez a taxizós dolog...minden fel van osztva, aztán egyszer rossz helyen szed fel utasokat valaki, na annak reszeltek... :lol: ;) Kemény világ az biztos, ha nem teszed oda magad, eltaposnak mint a sz@rt, mondjuk a nádor téren nem az volt a gond hogy utast vittünk mi el a hiénák elől hanem nem tudtak parkolni attól a 10-15 zónás kocsitól :D egyébként íratlan szabály de nem viszünk el csak repteres fuvarokat, ez így is van, sokszor küldtem már utast oda a cityshez, már csak azért is mert én nem viszek mondjuk egy nádorteret a citadellára vagy a Margitszigetre, vagy hasonló kis fuvarokat. De leginkább az irigység eszi meg az összes taxis céget, mert mind szeretné a repteret, csak hát rajtunk kívül nem tud megállni senki az érkező oldalon, csak a rendelt taxinál max 1-2 kocsi a sok zónás mögött :lol: Erről a taxizásról nagyon komoly cikket lehetne írni, ez egy nagyon komoly életforma, ezt csak az tudja aki benne van, és mellesleg olyan mint a drog, egyik kollégám mondta ha beszállsz nem tudod abbahagyni, nevettem rajta, de milyen igaza volt, nagyon élvezetes, mindennel megkent meló, nem unatkozik az ember az biztos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Sebaj. Öt beírásodra, hogy mész kávézni esik 1 bemenetelem, amikor iszom helyetted is kávét :D :lol: :D ;) Néha szólsz de azok ütősek! ;) :D :D :lol: Na és persze milyen igaz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Csak nehogy lehúzzad rutinból..., hogy lakástól a várig 15.000.... :lol: Kíváncsiságból is órával vittem, természetesen kikellet fizetnie mert különbem jöhet haza gyalog :D Ennyi lett zsééééé Sajnos az eső elzavart minket haza de csináltam néhány képet, akinek kedve támad elvinni a családot, megéri, főleg hogy szinte semmibe nem kerül! Budai Vár Képek Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Anti, ezt neked lőttem, az időpont miatt ha majd menni akarsz! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Áááá van levelezési cím...így majd le tudom levelezni velük... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 :lol: Hú pedig ez az astra nagyon Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Hú pedig ez az astra nagyon jaja, vágom..dehát ez a beszélő cucc :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 :lol: ez nagyon ari :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 jaja, vágom..dehát ez a beszélő cucc :lol: Persze nem is azért irtam....csak nekem fura hogy pont ezt választotta alapul a készítő. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Persze nem is azért irtam....csak nekem fura hogy pont ezt választotta alapul a készítő. :D más. készül már a c16se? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 ....Énmeg most így használom a dzsíeszájt. Megjátszottam én is azt amit Lacee, padkára fel, óvatosan le. De nekem nem tépődött le az egész, csak elrepedt hálistennek. :lol:.... Jó ezek a használhatatlanságát határát súroló autók :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Hú pedig ez az astra nagyon Erő van, normális világítás nincs :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Néha szólsz de azok ütősek! :D :lol: :D :lol: Na és persze milyen igaz! ;) Ittam helyetted is kávét ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Pitta meg csak floodol :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 más. készül már a c16se? :lol: Nem készül.Rá akartak beszélni egy c18xe mocit de mondtam neki hogy én nem vennék bele ilyet.Inkább egy c20xe-t de azt is nézzük meg előtte nehogy gátas legyen.Most 2-ről tudok itt a városba (pedig ez kisváros,és nem nagyon érintkezek opelesekkel) ami repedt.Hát ez a nagy helyzet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts