Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Sissiben...lehet jönni...szabad a pálya... :D ;)

Máá megint lemaradok a jóról :lol: Nyomtam ma két kanyart és hazajöttem, felviszem az asszony a várba, még nem volt soha, kicsit fotózgatunk, meg séta, aztán úgy is elfáradok mit a dög :lol: aztán haza és csucsu :D

Megosztás:

Máá megint lemaradok a jóról :lol: Nyomtam ma két kanyart és hazajöttem, felviszem az asszony a várba, még nem volt soha, kicsit fotózgatunk, meg séta, aztán úgy is elfáradok mit a dög :lol: aztán haza és csucsu :D

Csak nehogy lehúzzad rutinból..., hogy lakástól a várig 15.000.... :D

Megosztás:

Már lebeszéltük hogy fix a transfer, ha hazajövünk 2 menet az ára, aztán majd meglátjuk a többit :D :lol:

Aztán nehogy úgy járj mint a viccben a csávó...hogy a két menet után az asszony majd kéri a lóvét...majd a homlokára csap, hogy jaaa... ez most a transferért volt... :D :lol:

Megosztás:

Aztán nehogy úgy járj mint a viccben a csávó...hogy a két menet után az asszony majd kéri a lóvét...majd a homlokára csap, hogy jaaa... ez most a transferért volt... :lol: :D

Most elviszem igazából ingyen is :lol: a héten összecsaptunk a citylineres taxisokkal, volt egy kis ütöm vágom, rúgom harapom, a Nádor téren, azt most jó kisfiú vagyok ;) :D

Megosztás:

Most elviszem igazából ingyen is :D a héten összecsaptunk a citylineres taxisokkal, volt egy kis ütöm vágom, rúgom harapom, a Nádor téren, azt most jó kisfiú vagyok ;) :lol:

Pont tegnap hallottam, hogy a reptéren is volt megint balhé...azért kemény világ ez a taxizós dolog...minden fel van osztva, aztán egyszer rossz helyen szed fel utasokat valaki, na annak reszeltek... :lol: :D

Megosztás:

Máá megint lemaradok a jóról :D Nyomtam ma két kanyart és hazajöttem, felviszem az asszony a várba, még nem volt soha, kicsit fotózgatunk, meg séta, aztán úgy is elfáradok mit a dög :lol: aztán haza és csucsu :lol:

Sebaj.

Öt beírásodra, hogy mész kávézni esik 1 bemenetelem, amikor iszom helyetted is kávét :D ;) ;) :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.