Sonique Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 a turbóval van valami :lol: elreped a szelepnél az öntvény és ott kifuj nagy rá az esély .. nézzétek azt meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 118ezres óraállással vettük asszem,most úgy emlékszek 191 van benne Azért az hálás futásteljesítmény :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 elreped a szelepnél az öntvény és ott kifuj nagy rá az esély .. nézzétek azt meg köszi a tippet,majd reggel mondom apumnak hívja fel Attilát... amúgy ha ez a baja ez okozhatja azt h hallom h tölt a turbó?lassú gázadásnál Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Azért az hálás futásteljesítmény :lol: nem hobbiautónak lett véve...csak télen áll a garázsban meg mikor rossz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 köszi a tippet,majd reggel mondom apumnak hívja fel Attilát... amúgy ha ez a baja ez okozhatja azt h hallom h tölt a turbó?lassú gázadásnál nem azt hallod akkor hogy tölt hanem hogy a repedésen megkerüli a turbot és kifuj .. de ez csak egy tippp de egy probát megér ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Itthon ki tudja ezt javítani és mennyiért? Csak mert ha lenne rá igény, van kapcsolatom, aki meg tudná csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Itthon ki tudja ezt javítani és mennyiért? Csak mert ha lenne rá igény, van kapcsolatom, aki meg tudná csinálni. nekem a ferryker megcsinalta .. semmi extra meg kell heggeszteni és aztan sikba marni ennyi ... oszt megint jo vagy 2 évig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 nekem a ferryker megcsinalta .. semmi extra meg kell heggeszteni és aztan sikba marni ennyi ... oszt megint jo vagy 2 évig :lol: Állítólag, ha rendesen fel lesz perselyezve, akkor már soha nem lesz gond velük... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 reggel mondom apumnak hívja fel Attilát... Apuuuuuuuuuuuu hííííííííííííííívd fel Attilát mer gond van a kocsimmal lécciléccilécci Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Apuuuuuuuuuuuu hííííííííííííííívd fel Attilát mer gond van a kocsimmal lécciléccilécci én nem tudom a számát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 én nem tudom a számát :D Meg nem is a Te kocsid... :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Meg nem is a Te kocsid... :lol: :D :lol: neked is így kellett volna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Meg nem is a Te kocsid... :lol: :D :lol: így van én csak ralyoskodok vele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 antibá maga aszonta ez a blitsz 150-200km re lösz pestől...de ez a debrecen még tőlünk is 100ra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 antibá maga aszonta ez a blitsz 150-200km re lösz pestől...de ez a debrecen még tőlünk is 100ra Nekem közel 400-ra van, ha olyan úton akarok menni, amin nem esik szét a kocsi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Nekem közel 400-ra van, ha olyan úton akarok menni, amin nem esik szét a kocsi. :lol: gyááá,én csak azért írtam mert reménykedtem itt lesz a közelbe aztán este letettem volna az autót és vissza piálni :D de így szerintem csak jövök megyek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Nekem közel 400-ra van, ha olyan úton akarok menni, amin nem esik szét a kocsi. :lol: Csak az út miatt esne szét? :D ;) :lol: Amúgy a 400 nem is vészes. 400-al pont 1 óra alatt átérsz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Csak az út miatt esne szét? ;) ;) :D Amúgy a 400 nem is vészes. 400-al pont 1 óra alatt átérsz :lol: ma a szokásosnál is hüJJébb vagy :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 118ezres óraállással vettük asszem,most úgy emlékszek 191 van benne Az enyémbe 327 ezer van és még nemvolt bontva! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Az enyémbe 327 ezer van és még nemvolt bontva! :D Ja, akkor azért nem megy... :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 ma a szokásosnál is hüJJébb vagy :lol: :D de tényleg... :D :lol: viszont van egy csomó felhő ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Ja, akkor azért nem megy... :lol: :D :lol: nekem bőven jó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 de tényleg... :D :lol: viszont van egy csomó felhő :D számolod őket? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 számolod őket? :lol: Látod veszettül ráér a melóhelyen , és a durva hogy ezért még fizetnek is neki,,, azmár máskérdés hogy minden tiszta bug amit ő ellenőriz dehát most mit csináljon ha egyszer a felőszámolás az érdekesebb! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Nekem közel 400-ra van, ha olyan úton akarok menni, amin nem esik szét a kocsi. :lol: Hát hogy raktad össze? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts