mélykék76 Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 Evidens, hogy BMW-t kell venned <_< :lol: :lol: Egy 10-15 éven belül meg is lesz, ha gyorsan döntésre jutsz kivételesen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 sportterepjáró <_< :lol: na az milyen ? :lol: tudok neked egy új álmot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 na az milyen ? :lol: tudok neked egy új álmot :lol: Ej de tudatlan vagy <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 Ej de tudatlan vagy <_< http://www.ssip.net/upload/lamborghini-lm002-front-1_149.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 na az milyen ? :lol: Ebbe konkrétan szerelmes vagyok <_< de az ára nevetségesen magas egy ilyen korú autóhoz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 Ebbe konkrétan szerelmes vagyok <_< de az ára nevetségesen magas egy ilyen korú autóhoz Meg kormos lesz a hajad... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 Ebbe konkrétan szerelmes vagyok <_< de az ára nevetségesen magas egy ilyen korú autóhoz A szerelem nem ismer határokat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 Ebbe konkrétan szerelmes vagyok <_< de az ára nevetségesen magas egy ilyen korú autóhoz Ezé 1 Ft-t nem adnék, de ennyit meg főleg nem, ako inkább 1 c20ne frontera, az is szar, de legalább olcsó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 Pl ez Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 Pl ez De ez nem kabrioterepjáró Esetleg ilyen oroszlánkergető? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 Ezé 1 Ft-t nem adnék, de ennyit meg főleg nem, ako inkább 1 c20ne frontera, az is szar, de legalább olcsó. a frontérát sztem 3x körbeautózza egy pajesz terepen. :lol: ilyen stílusban a Vitara cabrio is jó még (sidekick vagy mi ) terpen is jó csak kicsi a hasmagassága. nemrég volt egy niva cabrio is a használtautón, az kellett volna Redinek <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 De ez nem kabrioterepjáró Esetleg ilyen oroszlánkergető? <_< levehető keménytetős :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 Tom, ha annyit pörgött a motorod, akkor nem csodálkoznék, ha más is megmakkant volna. :lol: Annó Csabinak is kopogott utána a motorja, amíg blokkot nem cserélt (szerintem a csapszeg volt). Ugyanis azt a fordulatot nem szeretik se a hajtókarok, se a csapszegek. Ha kicsit utánaszámolsz, akkor 10000-es fordulat környékén, már olyan dugósebességeid vannak, mint egy F1-es motornak. <_< A helyedben nagyon átnézném a hajtókarokat. Ha minden okés, akkor is legalább a hajtókarcsavarokat cserélném (ARP), de inkább acélhajtókaroznék! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 Tom, ha annyit pörgött a motorod, akkor nem csodálkoznék, ha más is megmakkant volna. :lol: Annó Csabinak is kopogott utána a motorja, amíg blokkot nem cserélt (szerintem a csapszeg volt). Ugyanis azt a fordulatot nem szeretik se a hajtókarok, se a csapszegek. Ha kicsit utánaszámolsz, akkor 10000-es fordulat környékén, már olyan dugósebességeid vannak, mint egy F1-es motornak. <_< A helyedben nagyon átnézném a hajtókarokat. Ha minden okés, akkor is legalább a hajtókarcsavarokat cserélném (ARP), de inkább acélhajtókaroznék! :lol: na mi van hogy alsz a corsával ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 http://digilander.libero.it/cuoccimix/TUNING-NIVAMARCH2.JPG Ezzel jó lenne taxizni buszsáv sem kell :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Na mi ez a pangás?? Ezért bújtam haza hamarabb?? :lol: :lol: Anti, aztán mikor tudok bemenni hozzád feltartani??? :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Na mi ez a pangás?? Ezért bújtam haza hamarabb?? :lol: :lol: Anti, aztán mikor tudok bemenni hozzád feltartani??? :lol: <_< Mondjuk holnap délben akár... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Mondjuk holnap délben akár... :lol: Oké, megdumcsiztuk! :lol: :lol: :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Oké, megdumcsiztuk! :lol: :lol: :lol: <_< Mááá megint nem gyüüüttt össze :S Bár most legalább azért mert megállás nélkül lehetett nyomni a melót annyi utas volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Mááá megint nem gyüüüttt össze :S Bár most legalább azért mert megállás nélkül lehetett nyomni a melót annyi utas volt <_< Jaja... mert most volt a "Mennybemenetel" és az összes német megy ilyenkor nyaralni...tele is volt minden szálloda Pesten...és ma utazott haza mindenki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Jaja... mert most volt a "Mennybemenetel" és az összes német megy ilyenkor nyaralni...tele is volt minden szálloda Pesten...és ma utazott haza mindenki... Ja, úgy tudtam elmenni a WC-re hogy nem iratkoztam be a reptérre, mert ahogy beiratkoztam már szállt is be az utas, így is mentem 2 kanyart úgy hogy azt hittem behugyozok <_< b :lol: Most is úgy jöttem haza hogy a Roosevelt téren még volt cím, de már nem bírtam még 1x visszavezetni a reptérre, mikor itthon vár a finom Bikavér :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 <_< :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Jaja... mert most volt a "Mennybemenetel" Az mit jelent? <_< Én idén először tudtam kimenni csúszni....áááhh 10 évet fiatalodtam :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Ja, úgy tudtam elmenni a WC-re hogy nem iratkoztam be a reptérre, mert ahogy beiratkoztam már szállt is be az utas, így is mentem 2 kanyart úgy hogy azt hittem behugyozok :lol: b :lol: Most is úgy jöttem haza hogy a Roosevelt téren még volt cím, de már nem bírtam még 1x visszavezetni a reptérre, mikor itthon vár a finom Bikavér :lol: Anti, most őszintén, jól nézek ki nem mióta nem vagyok csak 96Kg? :lol: <_< Ma csináltam hogy ne tudjatok aludni ma éjjel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts